RESOLUCIÓ INT/3226/2006, de 6 d'octubre, de convocatòria de procés selectiu, mitjançant promoció interna, per cobrir dues places de la categoria de caporal/a de l'escala tècnica del cos de bombers de la Generalitat (número de registre de convocatòria 67/06).

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

INT/3226/2006, de 6 d'octubre, de convocatòria de procés selectiu, mitjançant promoció interna, per cobrir dues places de la categoria de caporal/a de l'escala tècnica del cos de bombers de la Generalitat (número de registre de convocatòria 67/06).

Atès el que estableix l'article 17 i la disposició addicional novena de la Llei 5/1994, de 4 de maig, de regulació dels serveis de prevenció i extinció d'incendis i de salvaments de Catalunya; el Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública; el Decret 28/1986, de 30 de gener, de Reglament de selecció de personal de l'Administració de la Generalitat de Catalunya; el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l'Administració de la Generalitat de Catalunya; el Decret 65/1987, de 15 de gener, pel qual s'aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball, de promoció professional i de promoció interna, quant a les normes reguladores de la promoció interna; la Llei 1/1998, de 7 de gener, de política lingüística, i el Decret 161/2002, d'11 de juny, sobre l'acreditació del coneixement del català i l'aranès en els processos de selecció de personal i provisió de llocs de treball de les Administracions públiques de Catalunya; la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, i la resta de normativa d'aplicació;

Atesa la vigent relació de llocs de treball del personal funcionari de la Direcció General d'Emergències i Seguretat Civil;

Atès que s'han dut a terme els tràmits que preveu la Llei 9/1987, de 12 de juny, d'òrgans de representació, determinació de condicions de treball i participació del personal al servei de les administracions públiques;.

Atès el que estableix l'article 17.3 de la Llei 5/1994, de 4 de maig; l'article 3.6.2 del Decret 296/2003, de 20 de desembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i de conformitat amb el que disposa l'article 1.h) de la Resolució INT/2028/2004, de 12 de juliol, de delegació de funcions de la consellera d'Interior en diversos òrgans del Departament,

Resolc:

Convocar procés selectiu, mitjançant promoció interna, per cobrir dues places de la categoria de caporal/a de l'escala tècnica del cos de bombers de la Generalitat amb subjecció a les bases que figuren a l'annex 1 d'aquesta Resolució (número de registre de convocatòria 67/06).

D'acord amb l'article 116 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, contra aquesta Resolució i les seves bases, que exhaureixen la via administrativa, les persones interessades poden interposar, potestativament, recurs de reposició davant el secretari general del Departament d'Interior en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, tal com preveu l'article 117 de la Llei esmentada; o bé recurs contenciós administratiu, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, davant el jutjat contenciós administratiu que correspongui, d'acord amb el que estableixen els articles 8.2 i 14 de l'esmentada Llei 29/1998, de 13 de juliol.

Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 6 d'octubre de 2006

P. D. (Resolució INT/2028/2004, DOGC núm. 4180, de 22.7.2004)

Jordi Pardo i Rodríguez

Secretari general

Annex 1

Bases de la convocatòria

.1 Normes generals

1.1 Es convoca procés selectiu, mitjançant promoció interna, per cobrir dues places de la categoria de caporal/a de l'escala tècnica del cos de bombers de la Generalitat, pel procediment de selecció de concurs oposició.

1.2 Les funcions que han d'exercir les persones participants que siguin nomenades seran les que s'atribueixen als caporals d'acord amb el que estableixen els articles 16.1.c) i 16.2 de la Llei 5/1994, de 4 de maig.

.2 Requisits de participació a la convocatòria

Poden prendre part en aquest procés selectiu les persones funcionàries al servei de l'Administració de la Generalitat de Catalunya que pertanyin a la categoria de caporal/a del grup D de l'escala bàsica del cos de bombers de la Generalitat de Catalunya i que reuneixin els requisits establerts a la disposició addicional 9 de la Llei 5/1994, de 4 de maig:

2.1 Haver superat el curs específic de formació EMERSSA (mòduls 1, 2 i 3) impartit per l'Escola de Bombers i Seguretat Civil de Catalunya.

2.2 Tenir una antiguitat mínima de 3 anys de servei actiu com a funcionari/ària de carrera en la categoria de caporal/a de l'escala bàsica del grup D.

2.3 Estar en alguna de les situacions administratives següents: servei actiu, serveis especials o serveis en altres administracions o en una situació administrativa amb dret a reserva del lloc de treball.

2.4 Tenir el títol de batxillerat, de formació professional de segon grau, de tècnic superior (LOGSE) o qualsevol equivalent a aquests, o qualsevol altre de nivell superior o estar en condicions d'obtenir-lo. Si es tracta d'un títol obtingut a l'estranger, cal disposar de la corresponent homologació del Ministeri d'Educació i Ciència.

Les persones funcionàries que no posseeixin la titulació esmentada podran participar en els supòsits següents:

a) Quan tinguin una antiguitat mínima de 10 anys en la categoria de caporal/a de l'escala bàsica del cos de bombers/es, dels quals 3 anys han de ser com a funcionari/ària de carrera i haver superat el curs específic de formació EMERSSA (mòduls 1, 2 i 3) impartit per l'Escola de Bombers i Seguretat Civil de Catalunya. Els serveis reconeguts a l'empara de la Llei 70/1978, de 26 de desembre, en els cossos de bombers del grup D, seran computables a efectes de l'antiguitat de 10 anys abans esmentada.

b) Quan no tinguin una antiguitat mínima de 10 anys en la categoria de caporal/a de l'escala bàsica del cos de bombers, però acreditin almenys una antiguitat mínima en la categoria de caporal/a de l'escala bàsica del cos de bombers igual o superior a 5 anys, dels quals 3 han de ser com a funcionari/ària de carrera, i hagin superat el curs específic d'ampliació EMERSSA (mòdul 4) impartit per l'Escola de Bombers i Seguretat Civil de Catalunya. Els serveis reconeguts a l'empara de la Llei 70/1978, de 26 de desembre, en els cossos de bombers del grup D, seran computables a efectes de l'antiguitat de 5 anys abans esmentada.

2.5 Satisfer els drets d'examen d'acord amb el que s'estableixi a la base 4.

2.6 Els requisits de participació que s'estableixen en aquesta base s'han de complir el darrer dia del termini de presentació de sol·licituds i s'han de continuar complint fins a la data de presa de possessió.

.3 Sol·licituds

3.1 Les sol·licituds per prendre part en aquesta convocatòria s'han d'adreçar, un cop s'hagi abonat la taxa a què fa referència la base 4.1, al secretari general del Departament d'Interior i s'han de formalitzar segons model normalitzat que figura a l'annex 4 d'aquesta Resolució.

3.2 Els impresos de sol·licitud amb la documentació necessària per prendre part en el procés selectiu estan a disposició de les persones interessades al Departament d'Interior, a la Direcció General d'Emergències i Seguretat Civil i a les delegacions territorials del Govern de la Generalitat a les adreces que s'indiquen a l'annex 2 d'aquesta Resolució.

3.3 A la sol·licitud s'ha d'adjuntar la declaració de mèrits al·legats per a aquesta convocatòria, juntament amb la documentació i els certificats que ho justifiquin, d'acord amb les bases de la convocatòria, a excepció dels certificats que han de ser emesos pel Departament d'Interior, que s'hauran de sol·licitar a l'òrgan competent mitjançant indicació expressa al document de Declaració de mèrits de l'annex 5 d'aquesta Resolució.

3.4 Les sol·licituds per prendre part en el procés selectiu s'han de presentar en el termini de 20 dies naturals comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria al DOGC i d'acord amb les instruccions que s'estableixen a l'annex 3 d'aquesta Resolució.

3.5 Les sol·licituds es poden presentar als registres detallats a l'annex 2. Així mateix també es podran presentar, dins el termini indicat a la base anterior, pels mitjans que estableix l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR