ORDRE IUE/359/2009, de 17 de juliol, per la qual s'aproven les bases i es fa pública la convocatòria per concedir ajuts a les universitats públiques de Catalunya per al finançament de projectes de millora dels campus universitaris situats a Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Innovacio, Universitats i Empresa
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IUE/359/2009, de 17 de juliol, per la qual s'aproven les bases i es fa pública la convocatòria per concedir ajuts a les universitats públiques de Catalunya per al finançament de projectes de millora dels campus universitaris situats a Catalunya.

Amb data 29 de desembre de 2008, la ministra de Ciència i Innovació i els consellers d'Economia i Finances i d'Innovació, Universitats i Empresa varen signar un Conveni específic de col·laboració per al finançament de projectes de millora dels campus universitaris situats a Catalunya, mitjançant ajuts a concedir per la Generalitat.

Aquests ajuts tenen com a destinatàries les universitats públiques de Catalunya i la Universitat Oberta de Catalunya, la qual, malgrat tenir la consideració d'universitat privada, té finançament públic i control parlamentari de les seves activitats, de conformitat amb la Llei 3/1995, de 6 d'abril (DOGC núm. 2040, de 21.4.1995), de reconeixement d'aquesta Universitat.

L'objecte del conveni era regular la concessió d'un préstec de 23.967.397,00 euros a la Generalitat per tal de dur a terme una o diverses convocatòries d'ajuts en concurrència competitiva, durant el període de 2008-2009, per concedir subvencions o préstecs destinats a la millora dels campus universitaris situats al territori català.

Per tot això i de conformitat amb el que disposen el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, sobre el règim jurídic de les subvencions i transferències de la Generalitat de Catalunya, la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, el seu Reglament i la resta de normativa aplicable,

Ordeno:

Article 1

Aprovar les bases i fer pública la convocatòria per a la concessió d'ajuts a les universitats públiques de Catalunya per al finançament de projectes i actuacions de millora dels campus universitaris públics situats al territori de Catalunya i del campus de la Universitat Oberta de Catalunya.

Tot això d'acord amb el Conveni específic de col·laboració signat amb data 29 de desembre de 2008 per la ministra de Ciència i Innovació i els consellers d'Economia i Finances i d'Innovació, Universitats i Empresa.

Les bases per a la concessió d'aquests ajuts figuren a l'annex de la present Ordre.

Article 2

Aquesta convocatòria es regula per les bases que es detallen a l'annex d'aquesta Ordre, pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, per la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, pel seu Reglament i per la resta de normativa aplicable.

Article 3

L'import global màxim a què fa referència aquesta convocatòria és de 23.967.397,00 euros per a l'any 2009, amb càrrec a l'aplicació pressupostària IU0411D/749000100/4220 del pressupost reservat a les universitats públiques per a l'any 2009.

Disposició final

Contra aquesta Ordre, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs potestatiu de reposició davant el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, en el termini d'un mes a partir de l'endemà de la seva publicació al DOGC, d'acord amb el que preveuen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, o directament recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Barcelona, 17 de juliol de 2009

Josep Huguet i Biosca

Conseller d'Innovació, Universitats i Empresa

Annex

Bases

.1 Objecte

Concedir ajuts a les universitats públiques de Catalunya i a la Universitat Oberta de Catalunya per al finançament de projectes i actuacions de millora dels campus universitaris situats al territori de Catalunya mitjançant ajuts a concedir per la Generalitat, d'acord amb el Conveni de col·laboració signat amb data 29 de desembre de 2008 per la ministra de Ciència i Innovació i els consellers d'Economia i Finances i d'Innovació, Universitats i Empresa.

Els ajuts han de servir per millorar la situació dels campus universitaris de Catalunya i reforçar, si s'escau, el finançament que aquests campus puguin obtenir en les convocatòries que realitzi el Ministeri de Ciència i Innovació en l'àmbit del Programa campus d'excel·lència internacionals.

.2 Sol·licitants

Les universitats públiques de Catalunya i la Universitat Oberta de Catalunya.

.3 Durada i període

Les sol·licituds d'ajut correspondran a programes i actuacions que s'hagin realitzat o es realitzin durant els exercicis pressupostaris 2008 i 2009.

.4 Import

Els ajuts podran...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR