RESOLUCIÓ GAP/2838/2009, de 28 de setembre, per la qual es fa pública la convocatòria per a la provisió pel sistema de lliure designació del lloc de treball de secretaria de gestió tributària de la Diputació de Barcelona.

SecciónDiversos
EmisorDepartament de Governacio i Administracions Publiques
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

GAP/2838/2009, de 28 de setembre, per la qual es fa pública la convocatòria per a la provisió pel sistema de lliure designació del lloc de treball de secretaria de gestió tributària de la Diputació de Barcelona.

En data 1 de setembre de 2009, el president de la Diputació de Barcelona ha obert la convocatòria per a la provisió del lloc de treball de secretaria de gestió tributària, reservat a personal funcionari amb habilitació de caràcter estatal, mitjançant el sistema de lliure designació, d'acord amb l'apartat 5.2 de la disposició addicional segona de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, en els termes que estableixen els articles 25 i 26 del Decret 195/2008, de 7 d'octubre, pel qual es regulen determinats aspectes del règim jurídic del personal funcionari amb habilitació de caràcter estatal de les entitats locals de Catalunya.

De conformitat amb el que disposa l'article 8.g) en relació amb l'article 26 del Decret 195/2008, de 7 d'octubre, pel qual pertoca a la Direcció General d'Administració Local publicar en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya les bases de les convocatòries per cobrir llocs de treball de lliure designació,

Resolc:

Fer pública la convocatòria per a la provisió pel sistema de lliure designació del lloc de treball de secretaria de gestió tributària de la Diputació de Barcelona, reservat a personal funcionari amb habilitació de caràcter estatal, d'acord amb les bases que figuren a l'annex d'aquesta Resolució.

Barcelona, 28 de setembre de 2009

Carles Bassaganya i Serra

Director general d'Administració Local

Annex

Bases de la convocatòria per a la provisió pel sistema de lliure designació del lloc de treball de secretaria de gestió tributària de la Diputació de Barcelona.

.1 Objecte

És objecte d'aquesta convocatòria la provisió, pel sistema de lliure designació, del lloc de treball de secretaria de gestió tributària de la Diputació de Barcelona, lloc de treball creat i classificat per la Resolució GAP/1943/2009, de 30 de juny, del director general d'Administració Local, (DOGC núm. 5420, de 14.7.2009) com de secretaria de classe primera i sistema de provisió per lliure designació, reservat a personal funcionari amb habilitació de caràcter estatal.

.2 Característiques i funcions assignades al lloc de treball a proveir

Les característiques bàsiques del lloc de treball a proveir són les següents:

Corporació: Diputació de Barcelona.

Denominació del lloc: secretaria de gestió...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR