ORDRE PRE/283/2003, de 13 de juny, per la qual s'aproven les bases reguladores que han de regir la convocatòria de concurs públic per a la concessió de subvencions a centres d'estudis locals i comarcals destinades a l'edició d'obres de recerca en l'àmbit humanístic.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyOrdre

ORDRE

PRE/283/2003, de 13 de juny, per la qual s'aproven les bases reguladores que han de regir la convocatòria de concurs públic per a la concessió de subvencions a centres d'estudis locals i comarcals destinades a l'edició d'obres de recerca en l'àmbit humanístic.

Per tal d'ajudar en l'edició d'obres de recerca en l'àmbit humanístic a Catalunya, i atesa la proposta de la Direcció General d'Afers Interdepartamentals amb l'assessorament del Centre d'Història Contemporània de Catalunya;

Atès el que disposa el capítol 9 del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, d'acord amb les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Objecte

Aquesta Ordre té per objecte aprovar les bases reguladores que han de regir la convocatòria de concurs públic per a la concessió de subvencions a centres d'estudis locals i comarcals destinades a l'edició d'obres de recerca en l'àmbit humanístic.

Article 2

Període

Les obres s'han de publicar dins de l'any de la resolució de la convocatòria.

Article 3

Destinataris

Poden optar a les subvencions regulades en aquestes bases les entitats titulars dels centres d'estudis locals i comarcals no dependents de cap òrgan de l'Administració local, domiciliades a Catalunya, que projectin efectuar edicions en l'àmbit humanístic i reuneixin les condicions que exigeixen aquestes bases.

Article 4

Sol·licituds

Les sol·licituds s'han de formalitzar mitjançant instància adreçada a la Direcció General d'Afers Interdepartamentals, i es poden presentar al Registre general del Departament de la Presidència, carrer de Sant Sever, 12, 08002 Barcelona, o bé en qualsevol dels llocs que preveu l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

Article 5

Documentació

A les sol·licituds s'ha d'adjuntar la documentació següent:

Certificat que acrediti que l'entitat està inscrita a l'organisme administratiu competent.

Llista de treballs publicats o inèdits, realitzats pel sol·licitant.

Un pressupost total de l'edició objecte de l'ajut, fet per una empresa editorial o impremta.

Una còpia o índex de l'edició que es vol dur a terme.

Article 6

Tramitació

Les sol·licituds seran examinades per un jurat nomenat pel...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR