RESOLUCIÓ VCP/3812/2008, de 10 de desembre, de creació i convocatòria de la primera edició dels Premis de l'Esport Federat Català.

SecciónDisposicions Generals
EmisorConsell Català de L'Esport
Rango de LeyResolució

BODY LINK="#0000ff" VLINK="#800080">

RESOLUCIÓ

VCP/3812/2008, de 10 de desembre, de creació i convocatòria de la primera edició dels Premis de l'Esport Federat Català.

El Consell Català de l'Esport estima necessari impulsar el reconeixement dels clubs i associacions esportius federats inscrits al Registre d'entitats esportives i de les entitats no esportives amb seccions esportives federades adscrites al mateix Registre públic que destaquen per la seva qualitat i quantitat en la promoció esportiva gràcies als seus resultats en competicions d'àmbit català en les categories compreses entre els 12 i els 17 anys.

Per tot això,

Resolc:

.1 Crear els Premis de l'Esport Federat Català amb l'objecte d'impulsar el reconeixement de la excel·lència esportiva d'aquells clubs i associacions esportius i d'aquelles entitats no esportives amb seccions esportives que desenvolupen la seva tasca en competicions d'àmbit federat català, corresponents a les categories compreses entre els 12 i els 17 anys i que han destacat pels resultats classificatoris obtinguts en les competicions esmentades, valorades en el seu conjunt.

.2 S'obre la convocatòria per a la concessió dels Premis de l'Esport Federat Català corresponents a l'any 2008.

.3 S'aproven les bases que han de regir la convocatòria esmentada, les quals es publiquen en l'annex 1 d'aquesta Resolució.

.4 Es concediran premis als millors clubs esportius o entitats no esportives, pels resultats obtinguts en cadascuna de les categories masculina, femenina o, en seu cas, mixta, de les competicions corresponents a les modalitats o disciplines esportives en què hagi participat, relatives a les federacions esportives catalanes que es relacionen a l'annex 2 d'aquesta Resolució, amb càrrec a l'aplicació pressupostària 483000100/4440 del pressupost del Consell Català de l'Esport per a l'exercici 2008 i amb el següent import individualitzat:

1r premi àmbit nacional 3.000 euros

2n premi àmbit nacional 2.000 euros

3r premi àmbit nacional 1.500 euros

4t premi àmbit territorial 1.500 euros

Esplugues de Llobregat, 10 de desembre de 2008

Anna Pruna i Grivé

Presidenta

Annex 1

Bases

.1 Entitats que poden optar al Premis

1.1 Poden optar als tres primers Premis d'àmbit nacional, els clubs i associacions esportius inscrits al Registre d'entitats esportives de la Generalitat de Catalunya i les entitats no esportives amb secció esportiva adscrita al Registre esmentat, que hagin obtingut una classificació final en competicions de caire federat i àmbit català durant l'any natural immediatament anterior a la data de la convocatòria i corresponents a les categories compreses entre els 12 i els 17 anys, les quals, valorades en el seu conjunt, els atorgui un ordre de mèrit que els situï entre les tres millors entitats de Catalunya corresponents a cada modalitat o disciplina esportiva i gènere de les que hi figuren a l'annex 2 de la Resolució per la qual s'aproven aquestes bases.

1.2 Així mateix, poden optar al 4t Premi, corresponent a un àmbit territorial concret, els clubs i associacions esportius inscrits al Registre d'entitats esportives i les entitats no esportives amb secció esportiva adscrita al mateix Registre, que reuneixin tots els requisits següents:

  1. Tenir domicili social en algun dels àmbits territorials coincidents amb aquells en els quals existeixi constituïda en la actualitat una delegació territorial del Govern de la Generalitat, mes el corresponent a la ciutat de Barcelona.

  2. Que, de la valoració conjunta de les classificacions finals obtingudes pel seus equips en competicions federades d'àmbit català durant l'any natural immediatament anterior a la data de la convocatòria i corresponents a les categories compreses entre els 12 i els 17 anys, resulti qualificada com a millor entitat en el seu àmbit territorial, per a cada modalitat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR