DECRET 120/2007, de 29 de maig, de convocatòria d'eleccions dels representants dels membres del cos de mossos d'esquadra al Consell de la Policia-Mossos d'Esquadra.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

120/2007, de 29 de maig, de convocatÚria d'eleccions dels representants dels membres del cos de mossos d'esquadra al Consell de la Policia-Mossos d'Esquadra.

L'article 9.1 del Decret 135/2003, de 10 de juny, sobre normes reguladores de les eleccions dels representants del cos de mossos d'esquadra al Consell de la Policia-Mossos d'Esquadra i designaciÛ d'organitzacions sindicals representatives, estableix que el Govern de la Generalitat ha de convocar les eleccions corresponents en el termini d'un mes a comptar a partir del tercer dia de la presentaciÛ de l'escrit de promociÛ d'eleccions a l'Oficina P˙blica de Catalunya d'Eleccions Sindicals, del Departament de Treball, d'acord amb la Llei 26/2002, de 28 de novembre, de modificaciÛ de la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra, en relaciÛ amb l'afiliaciÛ sindical dels membres del cos de mossos d'esquadra.

En virtut d'aixÚ, i d'acord amb l'article 9.2 de l'esmentat Decret, a proposta del conseller d'Interior, Relacions Institucionals i ParticipaciÛ, i amb la deliberaciÛ prËvia del Govern,

Decreto:

Article 1

Es convoquen eleccions sindicals per escollir els representants dels membres del cos de mossos d'esquadra al Consell de la Policia-Mossos d'Esquadra.

Article 2

Segons s'estableix a l'article 54 de la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra, el nombre de representants a escollir ser‡ de 15, elecciÛ que s'ha de fer sobre la base d'un representant per cada vuit-cents cinquanta funcionaris o fracciÛ, de cadascuna de les escales del cos de mossos d'esquadra.

D'acord amb aquest criteri, els 15 representants es distribuiran a raÛ de 12 per a l'escala b‡sica, 1 per a l'escala intermËdia, 1 per a l'escala executiva i 1 per a l'escala superior.

Article 3

La data d'inici del procÈs electoral Ès el dia 18 de juny de 2007.

Article 4

S'han de constituir, com a m‡xim, 80 meses electorals parcials no itinerants, d'acord amb els principis de proximitat geogr‡fica, vies de comunicaciÛ existents i nombre d'electors.

Article 5

A totes les meses electorals parcials hi emetran el seu vot els membres de les escales b‡sica i intermËdia del cens corresponent, que votaran els seus representants mitjanÁant sobres i paperetes de colors diferenciats per a cada escala.

Els membres de les escales superior i executiva emetran el seu vot a les meses...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR