RESOLUCIÓ SSS/3169/2003, de 16 de setembre, per la qual es fa pública la convocatòria per cobrir places vacants de personal facultatiu d'equips d'atenció primària (núm. de registre de la convocatòria P-2003-1).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorInstitut Català de la Salut
Rango de LeyResolució

RESOLUCI”

SSS/3169/2003, de 16 de setembre, per la qual es fa p˙blica la convocatÚria per cobrir places vacants de personal facultatiu d'equips d'atenciÛ prim‡ria (n˙m. de registre de la convocatÚria P-2003-1).

De conformitat amb el que preveu la Llei 30/1999, de 5 d'octubre, de selecciÛ i provisiÛ de places de personal estatutari dels serveis de salut i l'Ordre de 3 de desembre de 1990, per la qual es regula el sistema de provisiÛ de places vacants de personal sanitari dels equips d'atenciÛ prim‡ria;

AtËs l'Acord de 22 de juliol de 2003, de la ComissiÛ de Govern per a Assumptes Institucionals i Socials de la Generalitat de Catalunya, pel qual s'aprova l'oferta d'ocupaciÛ p˙blica parcial per a l'any 2003 de l'Institut Catal‡ de la Salut, de places de personal sanitari d'equips d'atenciÛ prim‡ria, publicat mitjanÁant la ResoluciÛ GRI/2441/2003, de 23 de juliol (DOGC n˙m. 3944, d'11.8.2003);

En virtut de les competËncies assignades per l'article 3 del Decret 276/2001, de 23 d'octubre, del Departament de Sanitat i Seguretat Social, de reestructuraciÛ de l'Institut Catal‡ de la Salut, i escoltades les organitzacions sindicals amb representaciÛ a la Mesa Sectorial de Sanitat,

Resolc:

Article 1

Fer p˙blica la convocatÚria per cobrir places vacants de les categories professionals de medicina de famÌlia, pediatria i odontoestomatologia d'equips d'atenciÛ prim‡ria dependents de l'Institut Catal‡ de la Salut, pel sistema de concurs de trasllat i concurs oposiciÛ, i aprovar les bases que regiran la convocatÚria i que figuren a l'annex 1 d'aquesta ResoluciÛ.

Article 2

D'acord amb el que estableix la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de rËgim jurÌdic de les administracions p˙bliques i del procediment administratiu com˙, modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener, i el Decret 262/2000, de 31 de juliol, de reestructuraciÛ del Departament de Sanitat i Seguretat Social, contra aquesta ResoluciÛ les persones interessades podran interposar un recurs d'alÁada davant el conseller de Sanitat i Seguretat Social en el termini d'un mes a comptar de l'endem‡ de la data de la seva publicaciÛ.

Igualment, les persones interessades podran interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 16 de setembre de 2003

Josep GanduxÈ i Soler

Director gerent

Annex 1

Bases

.1††Places objecte de convocatÚria

El nombre de places objecte de convocatÚria de cada categoria, amb indicaciÛ de la fase i el torn de cobertura, sÛn les que figuren a l'annex 2.1 d'aquesta disposiciÛ.

A la fase de concurs de trasllat es podran cobrir fins al 50% de les places objecte de la convocatÚria per a cada categoria.

Les places assignades per a la seva cobertura en la fase de concurs de trasllat que no s'arribin a cobrir s'acumularan a la fase de concurs oposiciÛ, i s'assignaran al torn lliure i al torn de promociÛ interna en igual proporciÛ, sense que en cap cas el total de les places definitivament assignades al torn de promociÛ interna superi el 50% del total de les places assignades a la fase de concurs oposiciÛ.

Les places assignades al torn de promociÛ interna que no s'arribin a cobrir, s'acumularan al torn lliure.

Dins el torn lliure es reservar‡ per a cada categoria el 5% de les places objecte de cobertura inicialment establerts per a la fase de concurs oposiciÛ per a aquelles persones aspirants que tinguin la condiciÛ legal de disminuÔt, d'acord amb el que preveu la Llei 4/2000, de 26 de maig, de mesures fiscals i administratives.

Les destinacions corresponents a la totalitat de les places esmentades es detallen a l'annex 2.2.

La totalitat de les places vacants objecte de convocatÚria es troben dotades pressupost‡riament d'acord amb la normativa vigent per al personal estatutari de l'Institut Catal‡ de la Salut.

.2††Fases i torns de la convocatÚria

La convocatÚria s'estructura en la fase de concurs de trasllat i en la fase de concurs oposiciÛ. Aquesta ˙ltima fase consta del torn de promociÛ interna i del torn lliure.

.3††Sol∑licituds

3.1††La sol∑licitud per prendre part en aquesta convocatÚria s'ajustar‡ al model que es facilitar‡ gratuÔtament a les dependËncies del Centre Corporatiu de l'Institut Catal‡ de la Salut i de les seves gerËncies d'‡mbit d'atenciÛ prim‡ria. TambÈ es podr‡ obtenir el model de sol∑licitud a travÈs de la web de l'ICS (veure annex 6).

3.2††Les persones aspirants consignaran a l'apartat de la sol∑licitud "N˙m. de registre de la convocatÚria", epÌgraf "Dades de la convocatÚria", el n˙m. de registre d'aquesta convocatÚria, que Ès P-2003-1.

3.3††Les persones que optin per la fase de concurs de trasllat hauran de consignar a l'apartat de la sol∑licitud "SituaciÛ administrativa actual", si es troben en la situaciÛ administrativa d'actiu, d'excedËncia, o de reingrÈs provisional.

Les persones que optin per la fase de concurs oposiciÛ consignaran a l'apartat "Sistema d'accÈs", si hi participen pel torn de promociÛ interna o pel torn lliure.

En cap cas una persona podr‡ optar a places d'una mateixa categoria professional pels dos torns de la fase de concurs oposiciÛ.

3.4††Les persones que tinguin la condiciÛ legal de disminuÔt podran demanar l'adaptaciÛ o l'adequaciÛ de temps i mitjans materials per a la realitzaciÛ de les proves i dels exercicis previstos en la convocatÚria i el motiu o motius d'aquestes, a l'espai reservat a aquest efecte en la sol∑licitud d'admissiÛ. En l'acceptaciÛ de les esmentades adaptacions o adequacions cal atenir-se al que disposa l'article 6 del Decret 66/1999, de 9 de marÁ, del Departament de PresidËncia de la Generalitat.

3.5††PresentaciÛ de sol∑licituds.

Les sol∑licituds s'adreÁaran a la DirecciÛ GerËncia de l'Institut Catal‡ de la Salut i es podran presentar en els registres del Centre Corporatiu de l'Institut Catal‡ de la Salut o de les seves gerËncies d'‡mbit d'atenciÛ prim‡ria, o trametre-les per qualsevol dels mitjans que estableix l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de rËgim jurÌdic de les administracions p˙bliques i del procediment administratiu com˙, i el Decret 266/2001, de 9 d'octubre, pel qual s'estableixen la creaciÛ, l'organitzaciÛ i les funcions de les oficines d'atenciÛ ciutadana.

Les sol∑licituds que es presentin mitjanÁant les oficines de correus hauran d'anar en sobre obert, per tal de ser datades i segellades pel funcionari de correus abans de la seva certificaciÛ.

3.6††Termini de presentaciÛ de sol∑licituds.

Les persones aspirants disposaran del termini d'un mes comptador des de l'endem‡ de la data de publicaciÛ de la convocatÚria al DOGC, per presentar la sol∑licitud en els termes que estableix la base 3.5.

3.7††Taxa d'inscripciÛ.

D'acord amb el que preveu la normativa vigent en matËria de taxes i preus p˙blics de la Generalitat de Catalunya, per prendre part en la convocatÚria els aspirants que optin per la fase de concurs oposiciÛ, i als efectes del compliment del requisit que preveu la base 5.1.f), han d'abonar 45,10 euros.

El pagament s'ha d'efectuar a qualsevol de les oficines de la Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona, "la Caixa", mitjanÁant ingrÈs en caixa, o bÈ per gir postal o telegr‡fic, o mitjanÁant una transferËncia en el compte corrent n˙m. 2100-3000-13-2500056192, de l'agËncia n˙m. 3000, c. Jaume I, 2, Barcelona. Quan el pagament s'efectuÔ per gir postal o telegr‡fic o mitjanÁant una transferËncia cal que, com a nom del remitent, hi consti el del mateix aspirant, el qual haur‡ d'adjuntar a la sol∑licitud el resguard de la imposiciÛ. Quan el pagament es faci mitjanÁant ingrÈs en caixa, a l'apartat corresponent de la sol∑licitud ha de figurar el segell de l'entitat banc‡ria i tambÈ l'import que acrediti l'abonament de la taxa d'inscripciÛ. El fet que no hi sigui determina l'exclusiÛ de l'aspirant. En cap cas, el pagament a l'entitat banc‡ria substituir‡ el tr‡mit de presentaciÛ de la sol∑licitud davant de l'AdministraciÛ dins el termini i en la forma prevista a les bases 3.5 i 3.6 d'aquesta convocatÚria.

ExempciÛ del pagament de la taxa d'inscripciÛ: de conformitat amb l'article 34 de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus p˙blics de la Generalitat de Catalunya, amb la justificaciÛ documental prËvia de la seva situaciÛ, sÛn exemptes del pagament d'aquesta taxa les persones que es trobin en situaciÛ d'atur que no perceben cap prestaciÛ econÚmica i els jubilats.

3.8††DocumentaciÛ que cal presentar juntament amb la sol∑licitud.

3.8.1†Fase de concurs de trasllat.

FotocÚpia del DNI o passaport en cas de no prestar serveis actualment en l'‡mbit de l'Institut Catal‡ de la Salut.

FotocÚpia del nomenament en propietat en els termes previstos a la base 4.1.a), en cas de no prestar serveis actualment en l'‡mbit de l'Institut Catal‡ de la Salut.

CertificaciÛ original actualitzada de serveis prestats, en compliment d'allÚ que estableix la base 4.1.b). S'entÈn per certificaciÛ actualitzada aquella que sigui emesa dins el termini de presentaciÛ de sol∑licituds.

FotocÚpia de la resoluciÛ per la qual se'l declara en situaciÛ d'excedËncia (nomÈs per a aquelles persones que sol∑licitin el reingrÈs i que van ser declarades en aquesta situaciÛ fora de l'‡mbit de l'Institut Catal‡ de la Salut).

FotocÚpia de tota la documentaciÛ que acrediti els mËrits avaluables d'acord amb els barems establerts per a cada categoria, i que sÛn els que figuren a l'annex 3 d'aquesta convocatÚria. L'esmentada documentaciÛ s'haur‡ d'atenir al que preveu la base 3.10 i el par‡graf segon de la base 13.1.

3.8.2†Fase de concurs oposiciÛ.

a)†FotocÚpia del DNI o passaport (resten exceptuats els aspirants del torn de promociÛ interna).

b)†FotocÚpia del tÌtol oficial corresponent en compliment del que preveu la base 5.1.c) d'aquesta convocatÚria.

c)†ExempciÛ de la prova de coneixements de llengua catalana que preveu la base 7.2:

Als efectes d'aquesta exempciÛ, i d'acord amb el que estableix l'article 5 del Decret 161/2002, d'11 de juny, els aspirants hauran de presentar dins el termini de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR