RESOLUCIÓ GAP/2506/2010, de 5 de juliol, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc singular a la Direcció de Serveis (convocatòria de provisió núm. GO/015/10).

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament de Governacio i Administracions Publiques
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

GAP/2506/2010, de 5 de juliol, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc singular a la Direcció de Serveis (convocatòria de provisió núm. GO/015/10).

Al Departament de Governació i Administracions Públiques hi ha vacant el lloc de responsable dels Serveis de Prevenció.

El lloc esmentat consta en la relació dels llocs de treball vigent del personal funcionari de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i la descripció del lloc de treball que cal proveir ha estat inclosa en el manual d'organització del Departament de Governació i Administracions Públiques.

En conseqüència, d'acord amb el que estableix el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i vist l'informe de la Intervenció Delegada,

Resolc:

—1 Convocar el concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió del lloc de responsable dels Serveis de Prevenció de la Direcció de Serveis del Departament de Governació i Administracions Públiques, que es detalla en l'annex 1 d'aquesta Resolució.

—2 Aprovar les bases de la convocatòria que figuren en l'annex 2 d'aquesta Resolució.

—3 Les sol·licituds s'han de presentar, en el termini de 15 dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el DOGC, en el Registre General del Departament de Governació i Administracions Públiques (Via Laietana, 26, 08003 Barcelona); en el registre dels serveis territorials del Departament a Barcelona (c. Diputació, 303, 08009 Barcelona), Girona (Gran Via de Jaume I, 9, 17001 Girona), Lleida (c. Lluís Companys, 1, 25003 Lleida), Tarragona (c. Sant Francesc, 3, 43071 Tarragona) i les Terres de l'Ebre (c. Montcada, 23, 43500 Tortosa), o per qualsevol altre dels mitjans previstos en la Llei 30/1992, de 26 de novembre.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs potestatiu de reposició davant el director de Serveis del Departament de Governació i Administracions Públiques, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la publicació, o bé recurs contenciós administratiu, davant els jutjats contenciosos administratius, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la publicació.

Barcelona, 5 de juliol de 2010

P. D. (Resolució GAP/1416/2007, DOGC de 16.5.2007)

Pep Mur i Planas

Director de Serveis

Annex 1

Descripció del lloc de treball

—1 Característiques del lloc de treball

Nom del lloc: responsable dels Serveis de Prevenció.

Departament: Governació i Administracions Públiques.

Unitat directiva: Direcció de Serveis.

Localitat: Barcelona.

Nivell: 24.4.

Complement específic: 21.032,64 euros.

Horari: normal.

Tipus de lloc: singular.

Forma de provisió: concurs específic.

—2 Requisits de participació

Grup: A/B.

Mobilitat: Administració de la Generalitat de Catalunya.

Col·lectiu de cossos: cossos o escales d'administració general i d'administració especial del grup corresponent.

Especificació de cossos: cos superior i cos de gestió d'administració general, i tots els cossos dels grups A i B d'administració especial.

—3 Requisit d'un curs específic de formació

Tenir superat el contingut del programa de formació de 1.100 hores, que preveu l'annex VI del Reial decret 39/1997, de 17 de gener, pel qual s'aprova el Reglament dels serveis de prevenció per a l'exercici de les funcions del nivell superior corresponents a les tres especialitats que preveu l'esmentat Reial decret.

—4 Coneixement de la llengua catalana

Coneixement oral i escrit de la llengua catalana de nivell C de la Secretaria de Política Lingüística, o equivalent.

—5 Contingut funcional

5.1 Missió:

Planificar, coordinar i promoure les activitats tècniques relatives a la prevenció de riscos laborals al Departament de Governació i Administracions Públiques, i assessorar en aspectes tècnics en aquest àmbit per assegurar el compliment de la normativa d'aplicació i assolir la millora de les condicions de treball del personal i dels centres adscrits al Departament.

5.2 Finalitats/funcions:

  1. Promoure la integració de la prevenció en el sistema general de gestió del Departament mitjançant l'estratègia establerta en el pla de prevenció del Departament amb aquesta finalitat i la col·laboració amb les diverses unitats del Departament que hi puguin estar implicades.

  2. Assessorar en matèria de prevenció de riscos els òrgans del Departament, el comitè de seguretat i salut, els delegats de prevenció i el personal adscrit al Departament.

  3. Impulsar i participar en l'elaboració de procediments i programes en matèria de prevenció de riscos.

  4. Organitzar, supervisar i coordinar les actuacions tècniques del personal tècnic adscrit als serveis de prevenció.

  5. Representar el Departament en allò que fa referència a la seguretat i a la salut laboral dins de l'àmbit de les seves competències, en concordança a amb la política preventiva del Departament.

    5.3 Tasques bàsiques o activitats:

    1. Promou la integració de la prevenció en el Departament.

    2. Col·labora amb les diverses unitats del Departament.

    3. Assessora, en general, en matèria de prevenció de riscos.

    4. Elabora procediments i programes en matèria de prevenció de riscos.

    5. Impulsa l'ús de procediments en matèria de prevenció de riscos.

    6. Impulsa els programes en matèria de prevenció de riscos.

    7. Organitza les actuacions tècniques dels tècnics dels serveis de prevenció.

    8. Supervisa i coordina les actuacions tècniques dels serveis de prevenció.

    9. Elabora la planificació de la prevenció.

    10. Fa el seguiment de l'execució de les mesures correctores derivades de la planificació de la prevenció.

    11. Representa el Departament en els diversos òrgans, reunions o fòrums que escaigui.

    12. ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR