RESOLUCIÓ GAP/2599/2009, de 14 de setembre, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc de comandament a la Direcció General d'Administració Local (convocatòria de provisió núm. GO/020/09).

SecciónDiversos
EmisorDepartament de Governacio i Administracions Publiques
Rango de LeyResolució

BODY LINK="#0000ff" VLINK="#800080">

RESOLUCIÓ

GAP/2599/2009, de 14 de setembre, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc de comandament a la Direcció General d'Administració Local (convocatòria de provisió núm. GO/020/09).

Al Departament de Governació i Administracions Públiques hi ha vacant el lloc de cap del Servei de Gestió dels Fons de Cooperació i Estructurals.

El lloc esmentat consta a la relació dels llocs de treball vigent del personal funcionari de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i la descripció del lloc de treball que cal proveir ha estat inclosa al manual d'organització del Departament de Governació i Administracions Públiques.

En conseqüència, d'acord amb el que estableix el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i vist l'informe de la Intervenció Delegada,

Resolc:

.1 Convocar el concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió del lloc de cap del Servei de Gestió dels Fons de Cooperació i Estructurals de la Direcció General d'Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, que es detalla a l'annex 1 d'aquesta Resolució.

.2 Aprovar les bases de la convocatòria que figuren a l'annex 2 d'aquesta Resolució.

.3 Les sol·licituds s'han de presentar, en el termini de 15 dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al DOGC; al Registre general del Departament de Governació i Administracions Públiques (Via Laietana, 26, 08003 Barcelona); al registre dels serveis territorials del Departament a Barcelona (Diputació, 303, 08009 Barcelona), Girona (Gran Via de Jaume I, 9, 17001 Girona), Lleida (Lluís Companys, 1, 25003 Lleida), Tarragona (Sant Francesc, 3, 43071 Tarragona) i les Terres de l'Ebre (Montcada, 23, 43500 Tortosa), o per qualsevol altre dels mitjans que es preveuen a la Llei 30/1992, de 26 de novembre.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs potestatiu de reposició davant el director de Serveis del Departament de Governació i Administracions Públiques, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació, o bé recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació.

Barcelona, 14 de setembre de 2009

P. D. (Resolució GAP/1416/2007, DOGC de 16.5.2007)

Pep Mur i Planas

Director de Serveis

Annex 1

Descripció del lloc de treball

.1 Característiques del lloc de treball

Nom del lloc: cap del Servei de Gestió dels Fons de Cooperació i Estructurals.

Departament: Governació i Administracions Públiques.

Unitat directiva: Direcció General d'Administració Local.

Localitat: Barcelona.

Nivell: 27.

Complement específic: 31.678,20 euros.

Horari: dedicació especial.

Tipus de lloc: comandament.

Forma de provisió: concurs específic.

Norma funcional: DOGC núm. 4842.

.2 Requisits de participació

Grup: A.

Mobilitat: Administració de la Generalitat de Catalunya i Administració local.

Col·lectiu de cossos: cossos o escales d'administració general i alguns cossos d'administració especial del grup corresponent.

Especificació de cossos: cos superior d'administració general i cos de titulació superior, arquitectura, enginyeria agrònoma, enginyeria de camins, canals i ports i enginyeria industrial.

.3 Coneixement de la llengua catalana

Coneixement oral i escrit de la llengua catalana de nivell C de la Secretaria de Política Lingüística o equivalent.

.4 Contingut funcional

4.1 Missió.

Dirigir, programar i executar els programes generals de cooperació local, en especial el Fons de cooperació local de Catalunya i el Programa de compensacions econòmiques per a electes. Col·laborar en la definició, en la programació, en el suport a l'execució i en els controls de seguiment dels programes finançats pels fons europeus, tram local del FEDER (Fons europeu de desenvolupaments regional) i donar suport als programes europeus de cooperació territorial transfronterera i assessorar-los. Aquestes competències es desenvolupen basant-se en el Decret 69/2008, d'1 d'abril, de regulació d'un sistema de compensacions econòmiques a favor dels ajuntaments perquè abonin retribucions a determinats càrrecs electes locals; en la Llei 8/1987, de 15 d'abril, municipal i de règim local de Catalunya; en el Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, i en els programes operatius FEDER Catalunya 2000-2006 i 2007-2013. Tot això amb la finalitat de garantir la distribució i tramitació correctes dels fons destinats a l'àmbit de les transferències corrents ordinàries als ens locals i a l'eficiència en la gestió dels fons europeus destinats als ens locals.

4.2 Finalitats/funcions:

a) Elaborar les propostes de distribució i gestionar el Fons de cooperació local de Catalunya.

b) Proposar la selecció dels projectes locals susceptibles de rebre fons estructurals europeus i gestionar-los d'acord amb les directrius de la Unió Europea.

c) Elaborar estudis de cooperació financera al món local.

d) Coordinar l'enquesta d'infraestructures i equipaments locals (EIEL).

4.3 Tasques bàsiques o activitats.

a) Proposar acords respecte a les resolucions d'expedients de subvencions en l'àmbit de fons europeus, en els apartats de gestió i control.

b) Coordinar i cogestionar amb les diputacions la part tècnica de l'eix 1 del FEDER 2007-2013.

c) Fer el seguiment de projectes europeus en els quals participen els ens locals de Catalunya, tant en el FEDER tram local com en l'Interreg.

d) Coordinar la relació amb els consells comarcals per elaborar l'EIEL dels municipis de menys de 50.000 habitants.

e) Coordinar amb el Ministeri de Política Territorial les bases per redactar l'EIEL.

f) Proposar acords respecte a la gestió i la tramitació dels fons de cooperació local de Catalunya i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR