ORDRE ICT/303/2002, de 28 d'agost, per la qual s'obre la convocatòria per a l'any 2002 i s'aproven les bases per a la inclusió d'obres per al subministrament de gas en el medi rural en el Pla per a la completa extensió de la gasificació de Catalunya (PLEGAC-2002) (codi d'ajut Z16).

SecciónDisposicions Generals
EmisorAgència D'Avaluació de Tecnològia i Recerca Mèdiques
Rango de LeyOrdre

ORDRE ICT/303/2002, de 28 d'agost, per la qual s'obre la convocatòria per a l'any 2002 i s'aproven les bases per a la inclusió d'obres per al subministrament de gas en el medi rural en el Pla per a la completa extensió de la gasificació de Catalunya (PLEGAC-2002) (codi d'ajut Z16).

La Generalitat de Catalunya té competència per a l'elaboració, l'aprovació i l'execució dins el seu territori del Pla per a la completa extensió de la gasificació de Catalunya (PLEGAC).

La Direcció General d'Energia i Mines ha dut a terme una tasca d'anàlisi de les mancances de gasificació rural en el territori i ha estudiat solucions tècniques per resoldre-les i, per altra banda, és necessari conèixer amb antelació suficient les obres promogudes per corporacions locals que amb l'aplicació d'aquests ajuts hagin resolt el quadre de finançament per ser executades.

Per tot això, a proposta de la Direcció General d'Energia i Mines i en exercici de les atribucions legals que m'han estat conferides, ordeno:

Article 1

S'obre la convocatòria per a la inclusió d'obres per al subministrament de gas en el medi rural en el Pla per a la completa extensió de la gasificació de Catalunya per a l'any 2002 (PLEGAC-2002), les quals gaudiran dels ajuts per a la seva execució.

Article 2

S'aproven les bases que hauran de regir aquesta convocatòria, les quals figuren a l'annex 1 d'aquesta Ordre.

A aquestes bases els són d'aplicació el Decret legislatiu 9/1994, de 13 de juliol, pel qual es va aprovar el Text refós de la Llei de finances públiques de la Generalitat de Catalunya modificat per l'article 28 de la Llei 25/1998, de 31 de desembre, de mesures administratives, fiscals i d'adaptació a l'euro, per l'article 24 de la Llei 4/2000, de 26 de maig, de mesures fiscals i administratives, per l'article 15 de la Llei 15/2000, de 29 de desembre, de mesures fiscals i administratives, i per l'article 25 de la Llei 21/2001, de 28 de desembre, de mesures fiscals i administratives.

Article 3

Els ajuts objecte d'aquesta Ordre s'abonaran amb càrrec a la partida pressupostària 20.04.760.2012, per un import màxim de 300.506,05 euros, en el cas de corporacions locals.

L'atorgament dels ajuts per a l'any 2002 restarà condicionat a les disponibilitats pressupostàries.

Article 4

S'haurà de donar publicitat als ajuts atorgats mitjançant l'exposició d'aquests en el tauler d'anuncis de la Direcció General d'Energia i Mines, av. Diagonal, 514, 2a planta, Barcelona. Quan es tracti d'ajuts superiors a 6.000 euros, s'ha de publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya tot indicant el beneficiari, la quantitat concedida, les finalitats de l'ajut i el crèdit pressupostari al qual s'han imputat.

Disposició addicional

Es delega en el director general d'Energia i Mines la resolució de concessió d'ajuts sobre les sol-licituds presentades.

Disposicions finals

-1 Per als exercicis següents la convocatòria dels terminis de presentació de sol-licituds i justificació de la despesa s'anunciaran mitjançant Ordre del conseller d'Indústria, Comerç i Turisme.

-2 Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 28 d'agost de 2002

Antoni Subirà i Claus

Conseller d'Indústria, Comerç i Turisme

Annex 1

Bases per a la inclusió d'obres per al subministrament de gas en el medi rural en el Pla per a la completa extensió de la gasificació de Catalunya.

-1 Objecte

Podrà ser objecte de l'atorgament...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR