RESOLUCIÓ CLT/697/2003, de 10 de març, de convocatòria per a la provisió, pel sistema de lliure designació, del lloc de gerent de l'Entitat Autònoma de Difusió Cultural, entitat adscrita al Departament de Cultura (convocatòria de provisió núm. CU/002/03).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyResolució

RESOLUCI”

CLT/697/2003, de 10 de marÁ, de convocatÚria per a la provisiÛ, pel sistema de lliure designaciÛ, del lloc de gerent de l'Entitat AutÚnoma de DifusiÛ Cultural, entitat adscrita al Departament de Cultura (convocatÚria de provisiÛ n˙m. CU/002/03).

D'acord amb el que preveuen el Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un Text ˙nic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matËria de funciÛ p˙blica; el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisiÛ de llocs de treball i promociÛ professional dels funcionaris de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya (DOGC n˙m. 2398, de 26.5.1997), i altres disposicions complement‡ries;

AtËs que est‡ vacant el lloc de gerent de l'Entitat AutÚnoma de DifusiÛ Cultural;

Atesa la proposta de la unitat directiva corresponent per a la seva provisiÛ;

Vist que la IntervenciÛ Delegada del Departament ha dut a terme el corresponent tr‡mit d'intervenciÛ;

Atesa la ResoluciÛ del secretari general d'AdministraciÛ i FunciÛ P˙blica de 29 de gener de 2002, per la qual es dÛna publicitat a la refosa de les relacions de llocs de treball del personal funcionari de l'AdministraciÛ de la Generalitat (DOGC n˙m. 3566, d'1.2.2002);

Atesa la descripciÛ del lloc de treball a proveir, inclosa en el manual d'organitzaciÛ del Departament de Cultura;

De conformitat amb l'article 80 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya;

AtËs el que disposa la ResoluciÛ de 19 de setembre de 2001 (DOGC n˙m. 3489, de 9.10.2001) de delegaciÛ de competËncies del conseller de Cultura,

Resolc:

Article 1

Convocar, pel sistema de lliure designaciÛ, el lloc de gerent de l'Entitat AutÚnoma de DifusiÛ Cultural, entitat adscrita al Departament de Cultura, que es detalla a l'annex 2, d'acord amb les bases que figuren a l'annex 1 d'aquesta ResoluciÛ.

Article 2

Contra aquesta ResoluciÛ, que exhaureix la via administrativa, els interessats poden interposar recurs potestatiu de reposiciÛ davant el secretari general del Departament de Cultura en el termini d'un mes a comptar de l'endem‡ de la seva publicaciÛ, o directament recurs contenciÛs administratiu davant el Jutjat ContenciÛs Administratiu de Barcelona, o potestativament, el corresponent al lloc del seu domicili, de conformitat amb el que preveuen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de rËgim jurÌdic de les administracions p˙bliques i del procediment administratiu com˙, modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener, i els articles 46, 8.2 i 14 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicciÛ contenciosa administrativa.

Igualment, els interessats poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 10 de marÁ de 2003

P.D. (ResoluciÛ de 19.9.2001, DOGC de 9.10.2001)

Pau VillÚria i Sistach

Secretari general

Annex 1

Bases

-1††Lloc de treball

Es convoca, pel sistema de lliure designaciÛ, el lloc de gerent de l'Entitat AutÚnoma de DifusiÛ Cultural, entitat adscrita al Departament de Cultura, les caracterÌstiques del qual sÛn les que consten a l'apartat 1 de l'annex 2 d'aquesta convocatÚria.

-2††Contingut funcional

El contingut funcional dels llocs de treball a proveir i la descripciÛ inclosa en el manual d'organitzaciÛ del Departament de Cultura, Ès el que consta a l'apartat 4 de l'annex 2 d'aquesta convocatÚria.

-3††Requisits de participaciÛ

3.1††Pot participar en aquesta convocatÚria el personal funcionari que compleixi els requisits i les condicions que estableix la normativa vigent i, en concret, els que determina la relaciÛ de llocs de treball, d'acord amb el que consta a l'apartat 2 de l'annex 2 d'aquesta convocatÚria, de conformitat amb el seg¸ent:

3.1.1†El personal funcionari esmentat pot trobar-se, respecte de l'AdministraciÛ de la Generalitat, en qualsevol de les situacions administratives previstes en la normativa.

3.1.2†TambÈ podr‡ participar-hi el personal funcionari no integrat que presta serveis en l'AdministraciÛ de la Generalitat, que pertanyi a cossos o escales del grup de titulaciÛ en quË est‡ classificat el lloc objecte de convocatÚria, sempre que compleixi els requisits i les condicions exigits en la relaciÛ de llocs de treball.

AixÌ mateix, podran participar-hi els funcionaris que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR