ORDRE TIC/415/2003, de 4 de setembre, de modificació de l'Ordre de 27 de febrer de 2002, per la qual s'obre la convocatòria i s'aproven les bases per a l'atorgament d'incentius a la inversió industrial (codi d'ajut 10101).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyOrdre

ORDRE TIC/415/2003, de 4 de setembre, de modificació de l'Ordre de 27 de febrer de 2002, per la qual s'obre la convocatòria i s'aproven les bases per a l'atorgament d'incentius a la inversió industrial (codi d'ajut 10101).

L'Ordre de 27 de febrer de 2002, modificada per l'Ordre ICT/169/2002, de 8 de maig, i per l'Ordre TIC/378/2002, de 8 de novembre, va aprovar les bases reguladores i va obrir la convocatòria per a l'atorgament d'incentius per al reequilibri territorial industrial.

El gran nombre de sol·licituds presentades i aprovades basant-se en aquesta línia d'ajuts, que va ser objecte d'una ampliació de pressupost amb l'objectiu de poder atorgar ajuts a tots aquells projectes que es consideraven d'interès, dificulta que el CIDEM pugui efectuar la justificació dels fons percebuts davant del Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme dins del termini fixat en el punt 18, paràgraf tercer, de les bases de la convocatòria, que preveu el termini del 30 de setembre com a data límit.

Per tal de poder complir amb eficiència aquesta justificació, sense incrementar els recursos humans assignats amb el corresponent augment de la despesa, és necessari poder ampliar el termini previst inicialment a les bases de la convocatòria.

En conseqüència, a proposta de la Direcció General d'Indústria i en virtut de les competències que m'han estat atorgades,

Ordeno:

Article únic

Queda modificat el punt 18 de les bases de l'Ordre de 27 de febrer de 2002, per la qual s'obre la convocatòria i s'aproven les bases per a l'atorgament d'incentius a la inversió industrial, que queda redactat de la següent manera:

.18 Justificació del CIDEM

El CIDEM ha de justificar el compliment de la finalitat per a la qual va ser concedida la subvenció mitjançant un certificat emès pel director...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR