ORDRE SSS/420/2003, de 6 d'octubre, per la qual s'obre la convocatòria per adjudicar una beca de col·laboració en tasques de catalogació per a la biblioteca del Departament de Sanitat i Seguretat Social.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyOrdre

ORDRE SSS/420/2003, de 6 d'octubre, per la qual s'obre la convocatòria per adjudicar una beca de col·laboració en tasques de catalogació per a la biblioteca del Departament de Sanitat i Seguretat Social.

El Departament de Sanitat i Seguretat Social disposa d'una biblioteca especialitzada en salut pública que té com a funció donar suport documental als tècnics d'aquest Departament.

Per millorar el servei de la biblioteca, continuar amb la seva automatització i al mateix temps fomentar la inserció en la vida laboral dels estudiants de biblioteconomia i documentació dins de l'àmbit de la sanitat, el Departament de Sanitat i Seguretat Social té interès en convocar aquesta beca, dins d'un àmbit de concurrència competitiva i publicitat.

Per tot això, d'acord amb el que preveu el capítol IX del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

S'obre la convocatòria per adjudicar una beca per a estudiants de segon cicle de documentació, diplomats en biblioteconomia i documentació o estudiants que cursin el darrer curs de la diplomatura de biblioteconomia i documentació.

Article 2

L'import d'aquesta beca s'estableix en 4.958,36 euros, que s'imputarà a càrrec de la partida pressupostària 1501D/227.000700/4111.

Barcelona, 6 d'octubre de 2003

Xavier Pomés i Abella

Conseller de Sanitat i Seguretat Social

Annex

Bases

.1 Règim jurídic

El règim jurídic aplicable a aquesta beca és el que preveu el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya.

.2 Objecte

Aquesta convocatòria té com a objecte la concessió d'una beca de col·laboració en tasques de catalogació per a la biblioteca del Departament de Sanitat i Seguretat Social.

.3 Persones destinatàries

Aquestes beques s'adrecen a estudiants de segon cicle de documentació, diplomats en biblioteconomia i documentació o estudiants que cursin el darrer curs de la diplomatura de biblioteconomia i documentació i que obligatòriament disposin dels següents coneixements:

Coneixements de catalogació, classificació, indexació i format MARC.

Coneixements del programari de gestió bibliotecària VTLS i/o altres.

Coneixements d'anglès.

.4 Durada i lloc de realització

Les beques tindran una durada de 12 mesos a partir de l'1 de novembre de 2003 (un mes de vacances no computable a efectes econòmics). La dedicació de la persona...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR