RESOLUCIÓ INT/491/2006, d'1 de març, de convocatòria de concurs oposició lliure per cobrir 8 places d'intendent/a del cos de mossos d'esquadra de la Generalitat de Catalunya (núm. de registre de la convocatòria 54/06).

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyResolució

RESOLUCI”

INT/491/2006, d'1 de marÁ, de convocatÚria de concurs oposiciÛ lliure per cobrir 8 places d'intendent/a del cos de mossos d'esquadra de la Generalitat de Catalunya (n˙m. de registre de la convocatÚria 54/06).

AtËs el que disposen els articles 17, 24 i 25 bis de la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, i d'acord amb el que estableix el Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text ˙nic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matËria de funciÛ p˙blica; el Reglament de provisiÛ de llocs de treball del cos de mossos d'esquadra, aprovat pel Decret 169/2001, de 26 de juny, i el Reglament de selecciÛ de personal de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret 28/1986, de 30 de gener;

AtËs l'Acord de la ComissiÛ de Govern de PolÌtica Institucional de 21 de febrer de 2006, pel qual s'aprova l'oferta p˙blica d'ocupaciÛ, entre altres, de 8 places de la categoria d'intendent/a del cos de mossos d'esquadra de la Generalitat de Catalunya, per a l'any 2006;

AtËs el que estableix l'article 20.2 de la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, i d'acord amb l'article 1.h) de la ResoluciÛ INT/2028/2004, de 12 de juliol, de delegaciÛ de funcions de la consellera d'Interior en diversos Úrgans del Departament,

Resolc:

Article 1

Obrir la convocatÚria de concurs oposiciÛ lliure per cobrir 8 places d'intendent/a del cos de mossos d'esquadra de la Generalitat de Catalunya (n˙m. de registre de la convocatÚria 54/06), amb subjecciÛ a les bases que figuren en l'annex 1 d'aquesta ResoluciÛ.

Article 2

Contra aquesta ResoluciÛ de convocatÚria i les seves bases, que exhaureixen la via administrativa, les persones interessades poden interposar potestativament, d'acord amb l'article 116 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de rËgim jurÌdic de les administracions p˙bliques i del procediment administratiu com˙, recurs de reposiciÛ davant el secretari general del Departament d'Interior en el termini d'un mes, previst en l'article 117 de la Llei esmentada, o bÈ recurs contenciÛs administratiu, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicciÛ contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos, davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de JustÌcia de Catalunya, d'acord amb el que preveu l'article 10 de la Llei esmentada. Aquests terminis es comptaran a partir de l'endem‡ de la publicaciÛ d'aquesta ResoluciÛ al DOGC.

Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 1 de marÁ de 2006

P.†D. (ResoluciÛ INT/2028/2004, DOGC de 22.7.2004)

Jordi Pardo i RodrÌguez

Secretari general

Annex 1

Bases

.1††Normes generals

1.1††S'obre la convocatÚria per cobrir 8 places d'intendent/a del cos de mossos d'esquadra de la Generalitat de Catalunya pel procediment de selecciÛ de concurs oposiciÛ lliure, d'acord amb la distribuciÛ seg¸ent:

4 places pel torn de promociÛ interna que preveu l'article 24 de la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra.

4 places pel torn lliure.

Les places sense cobrir del torn de promociÛ interna s'acumularan a les places del torn lliure, i viceversa.

1.2††Les persones que prenguin part en aquesta convocatÚria no podran participar en mÈs d'un torn.

1.3††Les funcions que han d'exercir les persones aspirants que siguin nomenades seran les que s'atribueixen als/a les intendents/es, d'acord amb el que s'estableix als apartats 1.a) i 3 de l'article 19 de la Llei 10/1994, d'11 de juliol.

.2††Requisits de les persones aspirants

2.1††Per prendre part en aquesta convocatÚria, les persones aspirants han de complir els requisits seg¸ents:

a)†Tenir la nacionalitat espanyola.

b)†Estar en possessiÛ del TÌtol de doctor/a, de llicenciat/ada, d'enginyer/a, d'arquitecte/a o un d'equivalent.

TambÈ es poden presentar, pel torn de promociÛ interna, els/les inspectors/es del cos de mossos d'esquadra que compleixin els requisits establerts en la base 2.2 i que disposin d'una titulaciÛ del grup B, d'acord amb la dispensa que preveu l'article 25 bis de la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra.

c)†Haver complert 18 anys, atesa la titulaciÛ exigida per a l'accÈs, i no superar l'edat establerta per a la jubilaciÛ forÁosa.

d)†No estar inclÚs en cap causa d'exclusiÛ mËdica de les establertes a l'annex 3 d'aquesta convocatÚria.

e)†No haver estat condemnat/ada per cap delicte, no estar inhabilitat/ada per a l'exercici de les funcions p˙bliques ni estar separades mitjanÁant expedient disciplinari del servei de cap AdministraciÛ p˙blica. Ser‡ aplicable, tanmateix, el benefici de la rehabilitaciÛ, sempre que la persona aspirant ho acrediti mitjanÁant el corresponent document oficial.

f)†Tenir l'autoritzaciÛ BTP per conduir vehicles policials.

g)†DeclaraciÛ jurada per la qual es pren el compromÌs de portar armes.

2.2††Les persones membres del cos de mossos d'esquadra que concorrin pel torn de promociÛ interna han de tenir, a mÈs dels requisits previstos, un mÌnim de dos anys d'antiguitat en la categoria d'inspector/a del cos de mossos d'esquadra i trobar-se en alguna de les situacions administratives seg¸ents: servei actiu, serveis especials o servei en comunitats autÚnomes o serveis en altres administracions.

2.3††Els requisits establerts anteriorment s'han de complir el darrer dia de presentaciÛ de sol∑licituds, tret dels que figuren als punts f) i g) de la base 2.1, els quals s'hauran de complir en el moment de presentaciÛ de la documentaciÛ que s'indica a la base 8.1, abans d'iniciar la fase de capacitaciÛ.

.3††Sol∑licituds

3.1††DocumentaciÛ necess‡ria per participar:

Les persones interessades en participar en aquesta convocatÚria han de presentar, dins del termini i en la forma establerts a la base 3.2, la documentaciÛ seg¸ent:

a)†Sol∑licitud de participaciÛ adreÁada al secretari general del Departament d'Interior (DAD 18), que figura a l'annex 5.

b)†Dues fotografies de format de carnet.

c)†Dues fotocÚpies del document nacional d'identitat.

d)†Als efectes de l'exempciÛ de la realitzaciÛ de la prova de coneixements de llengua catalana establerta a la base 5.2.1.b), les persones aspirants hauran de presentar un dels documents seg¸ents:

1)†FotocÚpia confrontada de la documentaciÛ acreditativa d'estar en possessiÛ, si escau, del nivell de suficiËncia de catal‡ (C) de la Secretaria de PolÌtica Ling¸Ìstica, superior o equivalent, d'acord amb l'Ordre PRE/228/2004, de 21 de juny, sobre els TÌtols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de catal‡ de la Secretaria de PolÌtica Ling¸Ìstica (DOGC n˙m. 4168, de 6.7.2004).

2)†CertificaciÛ del/de la secretari/‡ria general del departament corresponent, o de l'Úrgan en el qual delegui, on consti de manera clara i expressa el procÈs de selecciÛ per accedir a l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya en quË hagi participat la persona aspirant i amb indicaciÛ del n˙mero de registre de la convocatÚria, el nivell de coneixements de la llengua catalana requerit a la convocatÚria i l'especificaciÛ que ha obtingut plaÁa. Si es tracta d'algun dels processos selectius convocats i resolts pel Departament d'Interior no ser‡ necess‡ria l'acreditaciÛ documental esmentada.

3)†Pel que fa a les persones aspirants que hagin superat una prova del mateix nivell o superior en altres processos de l'oferta p˙blica d'ocupaciÛ de l'any 2005, certificat de l'Úrgan convocant o l'Úrgan en el qual delegui, on consti de manera clara i expressa el procÈs de selecciÛ per accedir a l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya en el qual han participat, l'any de l'oferta p˙blica d'ocupaciÛ de la convocatÚria, el nivell de coneixements de la llengua catalana requerit a la convocatÚria i l'especificaciÛ que han superat la prova. Si es tracta d'algun dels processos selectius convocats i resolts pel Departament d'Interior no ser‡ necess‡ria l'acreditaciÛ documental esmentada.

En tots els casos, la persona aspirant ho haur‡ d'indicar expressament a la sol∑licitud, d'acord amb el que assenyala l'apartat 3.4.c) d'aquestes bases.

e)†En el supÚsit que la persona aspirant es trobi en situaciÛ d'atur i no percebi cap prestaciÛ econÚmica, i als efectes de restar exempta de l'abonament de la taxa d'inscripciÛ que preveu la base 3.3.1, caldr‡ presentar un certificat expedit per la corresponent oficina de treball del Departament de Treball i Ind˙stria de la Generalitat de Catalunya i/o, si escau, de l'INEM (Institut Nacional d'OcupaciÛ), on consti que dins del termini de presentaciÛ de sol∑licituds la persona aspirant es troba en situaciÛ d'atur i no percep cap prestaciÛ econÚmica.

f)†Document d'al∑legaciÛ de mËrits degudament emplenat i signat (DAD 12b).

Tots els mËrits que es facin constar en el full d'al∑legaciÛ de mËrits, s'hauran d'acreditar documentalment perquË siguin tinguts en consideraciÛ.

g)†TitulaciÛ requerida en l'apartat 2.1.b) o, si escau, document de sol∑licitud de dispensa de titulaciÛ (DAD 20).

L'imprËs de sol∑licitud de participaciÛ (DAD 18), el document d'al∑legaciÛ de mËrits (DAD 12b) i el document de sol∑licitud de dispensa de titulaciÛ (DAD 20), estan a disposiciÛ de les persones interessades al Departament d'Interior, a la DirecciÛ General de Seguretat Ciutadana, a les delegacions territorials del Govern a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i les Terres de l'Ebre, a totes les comissaries del cos de mossos d'esquadra, a la intranet corporativa de la DGSC-PGME i a l'adreÁa d'Internet http://www.gencat.net/mossos.

3.2††Llocs i termini de presentaciÛ de sol∑licituds.

Les sol∑licituds es poden presentar als registres de les unitats que es detallen a continuaciÛ, o bÈ, es poden presentar a qualsevol dels llocs i pels mitjans que estableix l'article 38.4 de la Llei...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR