RESOLUCIÓ IRP/3568/2008, de 26 de novembre, de convocatòria de promoció interna, mitjançant concurs oposició, per cobrir 320 places de caporal/a del cos de mossos d'esquadra de la Generalitat de Catalunya (núm. de registre de la convocatòria 49/08).

SecciónDiversos
EmisorDepartament D'Interior, Relacions Institucionals i Participacio
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

IRP/3568/2008, de 26 de novembre, de convocatòria de promoció interna, mitjançant concurs oposició, per cobrir 320 places de caporal/a del cos de mossos d'esquadra de la Generalitat de Catalunya (núm. de registre de la convocatòria 49/08).

Atès el que disposen els articles 17 i 23 de la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, el Decret 28/1986, de 30 de gener, pel qual s'aprova el Reglament de selecció de personal de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i la restant normativa de general aplicació;

De conformitat amb el que estableixen l'article 20.2 de la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, i l'article 1.h) de la Resolució IRP/4181/2006, de 18 de desembre, de delegació de funcions del conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació en diversos òrgans del Departament,

Resolc:

Article 1

Obrir la convocatòria de promoció interna, mitjançant concurs oposició, per cobrir 320 places de caporal/a del cos de mossos d'esquadra de la Generalitat de Catalunya (núm. de registre de la convocatòria 49/08), amb subjecció a les bases que figuren en l'annex 1 d'aquesta Resolució.

Article 2

Contra aquesta Resolució i les seves bases, que exhaureixen la via administrativa, les persones interessades poden interposar, d'acord amb el que disposa l'article 116 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, potestativament, recurs de reposició, davant el secretari general del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació en el termini d'un mes tal com preveu l'article 117 de la Llei esmentada, o bé recurs contenciós administratiu, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos, davant el jutjat contenciós administratiu que correspongui, d'acord amb el que estableixen els articles 8.2 i 14 de l'esmentada Llei. Aquests terminis es comptaran a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al DOGC.

Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 26 de novembre de 2008

P. D. (Resolució IRP/4181/2006, DOGC de 21.12.2006)

Joan Boada i Masoliver

Secretari general

Annex 1

Bases

.1 Normes generals

1.1 S'obre la convocatòria de promoció interna, per cobrir 320 places de caporal/a del cos de mossos d'esquadra de la Generalitat de Catalunya, pel procediment de selecció de concurs oposició.

1.2 Les funcions que han d'exercir les persones aspirants que siguin nomenades seran les que s'atribueixen als caporals/es, d'acord amb el que disposen els articles 19.1.d) i 19.3 de la Llei 10/1994, d'11 de juliol.

1.3 El procés de selecció constarà de la fase de concurs, de la d'oposició, de la de capacitació, que es realitzarà a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, i de la de pràctiques.

.2 Participants

Poden prendre part en aquest concurs oposició les persones funcionàries al servei de l'Administració de la Generalitat que pertanyin a l'escala bàsica del cos de mossos d'esquadra de la Generalitat de Catalunya amb categoria de mosso/a que reuneixin els requisits que estableix la base 3 d'aquest annex.

.3 Requisits de les persones aspirants

3.1 Totes les persones funcionàries compreses a la base anterior han de reunir els requisits següents:

  1. Tenir una antiguitat mínima de dos anys com a funcionari/ària de carrera a la categoria de mosso/a del cos de mossos d'esquadra, d'acord amb el que disposen els articles 20 i 23 de la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra.

  2. Posseir el Títol de graduat/ada escolar, de graduat/ada en educació secundària, de formació professional de primer grau o equivalent, o qualsevol altre de nivell superior en la data en què finalitza el termini de presentació de sol·licituds per prendre part en el procés selectiu, d'acord amb el que disposa l'article 20.1.d) de la Llei 10/1994, d'11 de juliol.

  3. Estar en alguna de les situacions administratives següents: servei actiu, serveis especials, serveis en altres administracions o qualsevol altra situació administrativa que comporti reserva de lloc o de destinació.

    3.2 Els requisits establerts anteriorment s'han de complir el darrer dia del termini de presentació de sol·licituds i s'han de continuar complint fins a la data de la presa de possessió com a caporal/a.

    .4 Sol·licituds

    4.1 Documents per participar en aquesta convocatòria i llocs on es poden trobar.

    Les persones interessades han de demanar la participació en aquesta convocatòria mitjançant la documentació següent:

    Document número 1: sol·licitud de participació en aquesta convocatòria adreçada al secretari general del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació (DAD 19), que figura en l'annex 4.

    Document número 2: full d'al·legació de mèrits (DAD 12), degudament emplenat i signat.

    Tots els mèrits que es facin constar en el full d'al·legació de mèrits i que no constin a l'expedient personal s'hauran d'acreditar documentalment perquè siguin tinguts en consideració, mitjançant la presentació de fotocòpies compulsades.

    Aquests documents estan a disposició de les persones interessades: al Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació a la Direcció General de la Policia, als serveis territorials del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació de Barcelona, Girona, Lleida, les Terres de l'Ebre, Tarragona, Catalunya Central i l'Alt Pirineu i Aran, a totes les Comissaries del cos de mossos d'esquadra i a la intranet corporativa de la DGP-PGME.

    Amb caràcter general, en el cas que la persona aspirant sigui membre d'una família nombrosa de categoria general o especial, i als efectes de gaudir de les bonificacions de la taxa previstes a l'article 34.4 de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, cal adjuntar fotocòpia confrontada del Títol de família nombrosa.

    4.2 Llocs i termini de presentació de les sol·licituds.

    Les sol·licituds, amb la documentació annexa, es poden presentar als registres de les unitats que es detallen a continuació, o bé, es poden presentar a qualsevol dels llocs i pels mitjans que estableix l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, en el termini de 20 dies naturals a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria al DOGC.

    Les adreces on poden presentar les sol·licituds són les següents:

    Registre del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, c. Diputació, 355, 08009 Barcelona

    Registre de la Direcció General de la Policia, Travessera de les Corts 319-321, 08029 Barcelona.

    Registre de la Direcció General de la Policia, Regió Policial de Girona, c. Vista Alegre, 5, 17004 Girona.

    Registre de la Direcció General de la Policia, Regional Policial Metropolitana Sud, ctra. de la Sanson, s/n, 08980 Sant Feliu de Llobregat.

    Registre de la Direcció General de la Policia, Regió Policial Central, av. Països Catalans, 169-171, Sector els Trullols, 08240 Manresa.

    Registre de la Direcció General de la Policia, Regió Policial Camp de Tarragona, polígon Les Gavarres, plaça Frederic Escofet i Alsina, s/n, 43006 Tarragona.

    Registre de la Direcció General de la Policia, Regió Policial les Terres de l'Ebre, c. del Comerç, s/n, 43500 Tortosa.

    Registre de la Direcció General de la Policia, Àrea Regional de Trànsit de Girona, ctra. de Santa Coloma de Farners, km. 1, polígon Mas Xirgu, 17005 Girona.

    Registre de la Direcció General de la Policia, Regió Policial Pirineu Occidental, av. de Guillem Graell, s/n, 25700 la Seu d'Urgell.

    Registre de la Direcció General de la Policia, Regió Policial Ponent, c. de Sant Hilari, 38, 25008 Lleida.

    Registre de la Direcció General de la Policia, Regió Policial Metropolitana Nord, c. de l'Olivar, 6, 08400 Granollers.

    Registre del Servei Territorial del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació a Barcelona, c. d'Almogàvers, 107-119, 08018 Barcelona.

    Registre del Servei Territorial del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació a Girona, c. de Sèquia, 11 entresol, 17001 Girona

    Registre del Servei Territorial del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació a Lleida, c. de Vallcalent, 1, 25006 Lleida.

    Registre de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, c. de Sant Francesc, 3, 43003 Tarragona.

    Registre del Servei Territorial del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació a les Terres de l'Ebre, c. de Lluís Canalda, 2, 43500 Tortosa.

    Registre del Servei Territorial del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació a la Catalunya Central, c. d'Àngel Guimerà, 14, 4t, 08241 Manresa.

    Registre del Servei Territorial del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació a l'Alt Pirineu i Aran, c. de Comtat d'Urgell, 10, La Seu d'Urgell.

    En el cas que s'opti per presentar la sol·licitud en una oficina de correus, es farà en sobre obert per tal que la sol·licitud sigui datada i segellada pel/per la funcionari/ària de correus abans de ser certificada.

    4.3 Taxa.

    D'acord amb el que preveu la normativa vigent en matèria de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, per inscriure's a la convocatòria les persones aspirants han de satisfer la taxa de 22,10 euros. Les persones que siguin membres de famílies nombroses de categoria general gaudiran d'una bonificació del 30% de l'import de la taxa, per la qual cosa hauran de satisfer la taxa de 15,50 euros i les persones que siguin membres de famílies nombroses de categoria especial gaudiran d'una bonificació del 50% de la taxa per la qual cosa hauran de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR