RESOLUCIÓ IRP/229/2010, de 29 de gener, de convocatòria per a la provisió, pel sistema de lliure designació, de llocs de treball de la categoria de sergent/a del cos de mossos d'esquadra de la Generalitat de Catalunya (núm. de registre de la convocatòria 350/10).

SecciónDiversos
EmisorDepartament D'Interior, Relacions Institucionals i Participacio
Rango de LeyResolució

BODY LINK="#0000ff" VLINK="#800080">

RESOLUCIÓ

IRP/229/2010, de 29 de gener, de convocatòria per a la provisió, pel sistema de lliure designació, de llocs de treball de la categoria de sergent/a del cos de mossos d'esquadra de la Generalitat de Catalunya (núm. de registre de la convocatòria 350/10).

Atès que estan pendents de provisió definitiva determinats llocs de treball de la categoria de sergent/a, dotats pressupostàriament, la provisió dels quals s'ha de fer pel sistema de lliure designació d'acord amb el que estableix la relació de llocs de treball vigent d'aquest cos;

Atès el que preveuen la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra; el Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública; el Decret 401/2006, de 24 d'octubre, pel qual s'aprova el Reglament de provisió de llocs de treball del cos de mossos d'esquadra; l'Ordre IRP/114/2009, de 17 de març, de modificació de l'apartat 2 de l'annex 1 del Pla de carrera professional del cos de mossos d'esquadra, aprovat per l'Acord GOV/166/2006, de 24 d'octubre, i la resta de normativa aplicable;

Atès el que estableix l'article 5.1 del Decret 401/2006, de 24 d'octubre, esmentat, i de conformitat amb l'apartat 1.h) de la Resolució IRP/4054/2008, de 18 de desembre, de delegació de competències del conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació en diversos òrgans del Departament,

Resolc:

Article 1

Convocar, pel sistema de lliure designació, la provisió de llocs de treball de la categoria de sergent/a del cos de mossos d'esquadra, el nombre i les característiques dels quals són les que consten a l'annex 2 d'aquesta Resolució, d'acord amb les bases que figuren a l'annex 1 d'aquesta Resolució.

Article 2

Contra aquesta Resolució i les seves bases, que exhaureixen la via administrativa, es pot interposar, potestativament, recurs de reposició davant el secretari general del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la publicació al DOGC, d'acord amb l'article 116.1 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú; o bé recurs contenciós administratiu, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos comptat a partir de l'endemà de la publicació al DOGC, davant el jutjat contenciós administratiu que correspongui d'acord amb el que estableixen els articles 8.2 i 14 de la Llei esmentada.

Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 29 de gener de 2010

P. D. (Resolució IRP/4054/2008, DOGC de 16.1.2009)

Joan Boada i Masoliver

Secretari general

Annex 1

Bases

.1 Normes generals

Es convoca, pel sistema de lliure designació, la provisió de llocs de treball de la categoria de sergent/a del cos de mossos d'esquadra, el nombre i les característiques dels quals són les que consten a l'annex 2 d'aquesta Resolució.

.2 Persones participants

2.1 Poden prendre part en aquesta convocatòria les persones funcionàries de la categoria de sergent/a del cos de mossos d'esquadra que reuneixin els requisits que s'indiquen a la base 3 en la data en què finalitza el termini de presentació de les sol·licituds de participació.

2.2 Les persones funcionàries de la categoria de sergent/a del cos de mossos d'esquadra en servei actiu, que estiguin adscrites provisionalment a algun dels llocs de treball oferts a l'annex 2 d'aquesta convocatòria i compleixin els requisits, estan obligades a participar en aquest procediment.

.3 Requisits de les persones participants

3.1 Les persones funcionàries de la categoria de sergent/a han de trobar-se respecte de l'Administració de la Generalitat en qualsevol de les situacions administratives que preveu la normativa i complir els requisits exigits per prendre part en aquesta convocatòria, d'acord amb l'article 6.1 del Decret 401/2006, de 24 d'octubre.

3.2 Les persones funcionàries sancionades en ferm amb suspensió de funcions no poden participar en aquesta convocatòria mentre duri la suspensió, i les persones funcionàries sancionades amb trasllat del lloc de treball, amb canvi de destinació o dins la mateixa localitat sense canvi de residència, tampoc no hi poden participar durant el període que s'hagi determinat en la resolució sancionadora.

3.3 Les persones funcionàries en situació d'excedència voluntària per interès particular i per agrupació familiar només poden participar-hi si porten més de dos anys en aquesta situació el dia en què finalitzi el termini de presentació de les sol·licituds de participació.

3.4 Les persones funcionàries que ocupin un lloc de treball subjecte a un període especial de permanència mínima no poden participar en aquesta convocatòria durant el termini de permanència establert en cada cas en les relacions de llocs de treball, en els termes previstos a l'article 6.4 del Decret 401/2006, de 24 d'octubre. El còmput d'aquest període de permanència mínima es farà en referència a l'article 6.5 del Decret 401/2006, de 24 d'octubre, i tenint en compte la data en què finalitzi el termini de presentació de sol·licituds de participació.

Els requisits establerts anteriorment s'han de complir el darrer dia del termini de presentació de sol·licituds. Així mateix, aquests requisits s'han de continuar complint fins a la data de resolució d'aquesta convocatòria.

3.5 Per poder prendre part en aquesta convocatòria cal posseir el certificat del nivell de suficiència de català (C) de la Secretaria de Política Lingüística, equivalent o superior, d'acord amb l'Ordre PRE/228/2004, de 21 de juny, sobre els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística (DOGC núm. 4168, de 6.7.2004).

En el cas que les persones aspirants no tinguin el certificat acreditatiu corresponent, s'avaluaran aquests coneixements en relació amb el lloc de treball a proveir, mitjançant una prova específica.

En aquest darrer cas, transcorreguts 10 dies a partir de la finalització del termini de presentació de sol·licituds de participació, es farà públic a les adreces citades a la base 4.2.3 d'aquesta convocatòria, el dia, l'hora i el lloc de realització de la prova.

No obstant, resten exemptes de realitzar aquesta prova les persones aspirants que hagin participat i obtingut destinació en convocatòries anteriors de concurs específic o de lliure designació o de selecció de personal a l'Administració de la Generalitat en què hi hagués establerta una prova de català del mateix nivell o superior.

En aquests supòsits, s'haurà d'adjuntar a la sol·licitud de participació la corresponent acreditació documental.

.4 Sol·licituds de participació

4.1 Les persones interessades han de demanar la participació en aquesta convocatòria mitjançant la documentació següent:

Document núm. 1: sol·licitud de participació en aquesta convocatòria adreçada al secretari general del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació (DAD 59).

Document núm. 2: currículum, en què ha de constar:

  1. Les titulacions acadèmiques.

  2. Els llocs de treball ocupats i les funcions desenvolupades en els cossos policials corresponents, amb indicació de l'antiguitat total en l'ocupació de cada destinació.

  3. Els estudis i cursos realitzats.

  4. Les distincions i les recompenses obtingudes.

  5. Altres mèrits i aspectes que l'aspirant consideri oportú manifestar o destacar.

Les persones aspirants hauran d'acreditar documentalment, dins del termini de presentació de sol·licituds les dades i els mèrits que al·leguin, mitjançant l'aportació d'originals o fotocòpies compulsades.

Document núm. 3: imprès on consti la totalitat dels llocs oferts i els llocs de treball que quedin vacants en el procés d'adjudicació, on les persones interessades hauran de numerar els llocs de treball als quals s'opten, per ordre de preferència.

4.2 Llocs de presentació de sol·licituds.

4.2.1 El model de sol·licitud per participar en aquesta convocatòria, així com els documents 2 i 3, que s'han d'adjuntar d'acord amb la base 4.1, estan a disposició de les persones interessades en el Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, als seus serveis territorials a Barcelona, Tarragona, Girona, Lleida, Catalunya Central, Terres de l'Ebre i Alt Pirineu i Aran, a la Direcció General de la Policia, a totes les comissaries del cos de mossos d'esquadra, i a la intranet corporativa DGP-PGME.

4.2.2 Les sol·licituds per prendre part en aquesta convocatòria, amb els documents ressenyats a la base 4.1, degudament emplenats i signats, cal que s'adrecin al secretari general del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació en el termini de quinze dies hàbils, comptadors des del dia següent al de la publicació d'aquesta convocatòria al DOGC.

4.2.3 Les sol·licituds es poden presentar a les adreces que es detallen a continuació:

Registre del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, carrer de la Diputació, 355, 08009 Barcelona.

Registre de la Direcció General de la Policia, travessera de les Corts, 319-321, 08029 Barcelona.

Registre de la Direcció General de la Policia, Regió Policial de Girona, carrer de Vista Alegre, 5, 17004 Girona.

Registre de la Direcció General de la Policia, Regió Policial Metropolitana Sud, carretera de la Sanson, 66, 08980 Sant Feliu de Llobregat.

Registre de la Direcció General de la Policia, Regió Policial Central, avinguda Països Catalans, 169-171, sector els Trullols, 08240 Manresa.

Registre de la Direcció General de la Policia, Regió Policial Camp de Tarragona, autovia Tarragona-Reus, Km 14,5, 43006 Tarragona.

Registre de la Direcció...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR