ORDRE EDC/315/2004, de 8 de setembre, de convocatòria pública per a la concessió de subvencions a entitats sense ànim de lucre per a la realització de programes i actuacions de formació de persones adultes.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE EDC/315/2004, de 8 de setembre, de convocatòria pública per a la concessió de subvencions a entitats sense ànim de lucre per a la realització de programes i actuacions de formació de persones adultes.

Ens trobem davant de nous reptes com la garantia de la cohesió social, la millora de l'ocupabilitat de les persones, el desenvolupament de la societat del coneixement, el dret a la formació al llarg de tota la vida i el desenvolupament cultural. Des d'aquesta perspectiva cal atendre les necessitats formatives d'amplis col·lectius de persones adultes amb característiques específiques com: persones de diversa procedència que desconeixen la realitat social i cultural de Catalunya; persones amb discapacitats; gent gran; i persones en risc d'exclusió social.

La convocatòria pública de concessió de subvencions a entitats privades sense ànim de lucre per a la realització de programes de formació de persones adultes, s'inscriu en el marc de la Llei 3/1991, de 18 de març, de formació d'adults, i respon a l'objectiu de la Direcció General de Formació Professional i Educació Permanent de fomentar la realització d'actuacions amb criteris de pertinença, eficiència, eficàcia, sostenibilitat, impacte i transferència de bones pràctiques.

De conformitat amb el que estableix el capítol IX del Text refós de la llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre;

En l'ús de les facultats que atribueixen l'article 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i a proposta de la Direcció General de Formació Professional i Educació Permanent,

Ordeno:

Article 1

Convocar concurs públic per a la concessió de subvencions a entitats sense ànim de lucre per a la realització de programes i actuacions de formació de persones adultes.

Article 2

Aprovar les bases que regeixen aquesta convocatòria, les quals s'estableixen a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 3

Destinar a la concessió d'aquestes subvencions un import total màxim de 292.882,00 euros, a càrrec de la posició pressupostària D/480131400/3214 del centre gestor EN05 dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya de l'any 2004.

Article 4

El termini per presentar la sol·licitud i la documentació corresponent és de 15 dies a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Article 5

5.1 Es delega en el director general de Formació Professional i Educació Permanent la competència per resoldre aquesta convocatòria.

5.2 El termini màxim per resoldre i notificar la Resolució de concessió és de tres mesos, a partir de l'endemà de la data de finalització del terminide presentació de sol·licituds. Les sol·licituds presentades s'entendran desestimades per silenci administratiu si no hi recau resolució expressa en el termini esmentat.

5.3 La Resolució de concessió es publicarà al DOGC.

Contra la Resolució deldirector general de Formació Professional i Educació Permanent, que exhaureix la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR