RESOLUCIÓ INT/3073/2005, de 25 d'octubre, de convocatòria d'un procediment selectiu per obtenir el certificat d'aptitud de director/a d'escoles particulars de conductors.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorServei Català de Trànsit
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

INT/3073/2005, de 25 d'octubre, de convocatòria d'un procediment selectiu per obtenir el certificat d'aptitud de director/a d'escoles particulars de conductors.

Atès el Reial decret 1295/2003, de 17 d'octubre, pel qual s'aprova el Reglament regulador de les escoles particulars de conductors;

Atesa la disposició transitòria 4 de l'esmentat Reial decret 1295/2003, de 17 d'octubre;

Atesos la Llei orgànica 6/1997, de 15 de desembre, de transferència de competències executives en matèria de trànsit i circulació de vehicles de motor a la Comunitat Autònoma de Catalunya, i el Reial decret 391/1998, de 13 de març, sobre traspàs de serveis i funcions de l'Administració de l'Estat a la Generalitat de Catalunya en matèria de trànsit i circulació de vehicles de motor, complementat pel Reial decret 575/1999, de 9 d'abril, i pel Reial decret 404/2000, de 24 de març;

Ateses les competències atribuïdes al Servei Català de Trànsit per l'article 2.4.b) de la Llei 14/1997, de 24 de desembre, de creació del Servei Català de Trànsit, i per l'article 7.1.f) del Decret 191/2001, de 10 de juliol, de reestructuració del Servei Català de Trànsit;

Atès el Decret 296/2003, de 20 de desembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya;

En ús de les atribucions que confereix a la direcció del Servei Català de Trànsit l'article 7.a) de la Resolució INT/2028/2004, de 12 de juliol, de la delegació de funcions de la consellera d'Interior en diversos òrgans del Departament,

Resolc:

Article 1

Convocar un procediment selectiu per a l'obtenció del certificat d'aptitud de director/a d'escoles particulars de conductors.

Article 2

La convocatòria es realitzarà d'acord amb las bases que figuren a l'annex 1 d'aquesta Resolució i amb el programa de l'annex 2, sobre el qual versarà la prova teòrica del procediment previ de selecció que preveu la base 4.

Contra aquesta Resolució de convocatòria i les seves bases, que exhaureixen la via administrativa, les persones interessades poden interposar potestativament, d'acord amb l'article 116 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i de procediment administratiu comú, recurs de reposició davant el director del Servei Català de Trànsit en el termini d'un mes que preveu l'article 117 de la Llei esmentada, o bé recurs contenciós administratiu, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos, davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, d'acord amb el que preveu l'article 10 de l'esmentada Llei. Aquests terminis es comptaran a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al DOGC.

Igualment les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 25 d'octubre de 2005

P. D. (Resolució INT/2028/2004, DOGC de 22.7.2004)

Rafael Olmos i Salaver

Director

Annex 1

Bases

.1 Requisits de les persones aspirants

1.1 D'acord amb el que preveu l'article 53 del Reial decret 1295/2003, de 17 d'octubre, pel qual s'aprova el Reglament regulador de les escoles particulars de conductors, per obtenir el certificat d'aptitud de director/a d'escoles particulars de conductors és necessari estar en possessió del certificat d'aptitud de professor/a de formació viària o de professor/a d'escoles particulars de conductors i de l'autorització d'exercici com a professor/a per un període mínim de cinc anys. La comptabilització d'aquest període es farà tenint en compte la suma dels diferents períodes en què l'aspirant hagi disposat de l'autorització d'exercici esmentada.

1.2 Els requisits establerts a la base 1.1 s'han d'haver complert el dia en què finalitzi el termini de presentació de sol·licituds.

.2 Sol·licituds

2.1 Impresos de sol·licitud.

Les sol·licituds per prendre part a la convocatòria s'han d'adreçar a la direcció del Servei Català de Trànsit, i s'han de formalitzar en el model normalitzat que és a disposició de les persones interessades a les seus del Servei Català de Trànsit que consten a l'apartat 2.2.

2.2 Llocs on presentar les sol·licituds.

Les sol·licituds per prendre part en aquesta convocatòria es poden presentar als registres següents:

Registre del Servei Català de Trànsit: Via Laietana, 60, 08003 Barcelona.

Registre del Servei Territorial de Trànsit de Girona del Servei Català de Trànsit: Álvarez de Castro, 4, 3r, 17001 Girona.

Registre del Servei Territorial de Trànsit de Lleida del Servei Català de Trànsit: República del Paraguai, 5, entresol, 25002 Lleida.

Registre del Servei Territorial de Trànsit de Tarragona del Servei Català de Trànsit: av. Roma, 7-9, baixos, 43005 Tarragona.

Així mateix, es poden presentar en qualsevol dels llocs i pels mitjans que estableix l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

2.3 El termini de presentació de sol·licitud és de vint dies naturals comptadors a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria al DOGC.

2.4 Per formalitzar la sol·licitud, les persones aspirants han de tenir en compte les instruccions següents:

a) Caldrà escriure les dades en majúscula de manera clara i perfectament llegible.

b) Caldrà emplenar totes les dades.

c) És imprescindible que la sol·licitud sigui signada per la persona aspirant.

2.5 A la sol·licitud formulada segons la base 2.1, i dins del termini que estableix la base 2.3, les persones aspirants hi han d'adjuntar:

a) Fotocòpia compulsada del document nacional d'identitat o del document acreditatiu de la personalitat.

b) Fotocòpia compulsada del certificat d'aptitud de professor/a de formació viària o de professor/a d'escoles particulars de conductors i declaració jurada o promesa en què l'aspirant faci constar les dades sobre els centres on ha dut a terme l'activitat de professor/a i els períodes de l'activitat esmentada, amb especificació de les dates.

.3 Comunicació de dates i de llistes

3.1 Abans que finalitzi un termini de 3 mesos a comptar des de la data en què s'acabi el termini de presentació de sol·licituds, el director del Servei Català de Trànsit aprovarà mitjançant una resolució la llista provisional de persones admeses i excloses d'aquesta convocatòria. La resolució esmentada es publicarà al DOGC i indicarà els llocs on s'exposen les llistes completes i certificades tant de les persones aspirants admeses, com de les excloses i dels motius de la seva exclusió.

3.2 Les persones aspirants disposaran d'un termini de deu dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació de la resolució esmentada, per presentar reclamacions adreçades a esmenar els defectes que s'hagin pogut produir en la llista provisional de persones aspirants admeses i excloses o per adjuntar la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR