ORDRE TIC/144/2003, de 24 de març, per la qual s'obre la convocatòria i s'aproven les bases per a la concessió de subvencions a les oficines de turisme de Catalunya per a la millora d'instal-lacions i d'equipaments (codi d'ajut Z24).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyOrdre

ORDRE TIC/144/2003, de 24 de març, per la qual s'obre la convocatòria i s'aproven les bases per a la concessió de subvencions a les oficines de turisme de Catalunya per a la millora d'instal-lacions i d'equipaments (codi d'ajut Z24).

L'increment i la diversificació de la demanda de serveis i d'informació turístics a les oficines de turisme exigeixen la renovació periòdica i l'adequació constant de les seves instal-lacions i equipaments per poder atendre la variada tipologia d'usuaris amb un nivell de qualitat satisfactori.

La Llei 13/2002, de 21 de juny, de turisme de Catalunya, estableix en l'article 59 que les oficines de turisme s'han d'inscriure en el Registre de Turisme de Catalunya, i que l'Administració de la Generalitat n'ha de fomentar l'adhesió a la Xarxa d'Oficines de Turisme de Catalunya.

La Direcció General de Turisme vol promoure l'aplicació de les noves tecnologies de la informació en el sector turístic i alhora donar suport econòmic a les administracions locals per l'esforç que comporta la millora de les instal-lacions i equipaments; en conseqüència vol desenvolupar, per quart any consecutiu, una línia d'ajuts amb els objectius de modernitzar la Xarxa d'Oficines de Turisme i de promocionar la imatge turística de Catalunya.

Per tot això, a proposta de la Direcció General de Turisme i en exercici de les atribucions legals que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Obrir la convocatòria per a la concessió de subvencions a les entitats titulars de les oficines de turisme de Catalunya per a la millora de les seves instal-lacions i equipaments (codi d'ajut Z24).

Article 2

S'aproven les bases que regeixen aquesta convocatòria, que figuren a l'annex de la present Ordre.

A aquestes bases els són d'aplicació el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya.

Article 3

La quantitat màxima destinada a aquestes subvencions és de 360.000 euros, a càrrec de l'aplicació pressupostària 1812/760181500/7521, per a corporacions locals. Aquesta partida correspon al pressupost de la Direcció General de Turisme de l'any 2003.

L'atorgament d'aquestes subvencions queda condicionat a les disponibilitats pressupostàries.

Article 4

La Direcció General de Turisme donarà publicitat a les subvencions atorgades exposant-les al seu tauler d'anuncis (passeig de Gràcia, 105, planta baixa, Barcelona). Quan es tracti de subvencions de més de 6.000 euros, es publicaran en el DOGC i s'hi indicarà el beneficiari, la quantitat concedida, la finalitat de la subvenció i el crèdit pressupostari al qual s'ha imputat, d'acord amb el que disposa l'article 94.6 del Decret legislatiu 3/2002.

Disposició addicional

Es delega en el director general de Turisme la resolució de concessió dels ajuts sobre les sol-licituds presentades.

Disposició final

Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà d'haver estat publicada al DOGC.

Barcelona, 24 de març de 2003

Antoni Fernàndez Teixidó

Conseller de Treball, Indústria,

Comerç i Turisme

Annex

Bases per a la concessió de subvencions a les oficines de turisme de Catalunya per a la millora d'instal-lacions i d'equipaments

.1 Objecte

L'objecte és la concessió de subvencions a les oficines de turisme de Catalunya per les inversions fetes durant l'any 2003 en la millora de les seves instal-lacions interiors i/o exteriors i d'equipaments com ara obres (especialment per facilitar l'accessibilitat a les persones discapacitades), remodelació, adquisició de mobiliari, d'equipament informàtic i d'oficina.

.2 Beneficiaris

  1. Les oficines pertanyents a la Xarxa d'Oficines de Turisme de Catalunya i, per tant, en situació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR