ORDRE de 6 de setembre de 1995, de convocatòria dels premis Catalunya, Gent amb Civisme, del Departament de Benestar Social.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Benestar i Família
Rango de LeyOrdre

El Departament de Benestar Social convoca els premis Catalunya, Gent amb Civisme, que tindran periodicitat anual.

Sota aquesta denominació s'unifiquen totes les convocatòries de premis del Departament en relació a aquells temes relacionats amb comportaments cívics i activitats voluntàries, manifestats ja sigui en actuacions concretes, en projectes, estudis, anàlisis o en obres escrites de diverses modalitats.

Els premis Catalunya, Gent amb Civisme, es convoquen amb la intenció de cobrir el màxim ventall de possible participació ciutadana, i incorporen com a novetat el Premi Civisme als mitjans de Comunicació que promou la difusió del civisme per mitjà de la premsa, la ràdio i la televisió.

Per tant, atesa la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat i en ús de les facultats que em confereix la normativa vigent,

Ordeno:

Article 1

Es convoquen els premis Catalunya, Gent amb Civisme, que inclou els següents: XIV Premi Serra i Moret III Premi Voluntariat II Premi de narrativa curta Rafael Farré I Premi Civisme als mitjans de Comunicació X Premi Jaume Ciurana

Article 2

S'aproven les bases per participar en les convocatòries dels premis esmentats a l'article precedent les quals consten a l'annex d'aquesta disposició.

Disposició derogatòria Es deroguen les disposicions següents i totes les del mateix o inferior rang que s'oposin a la present Ordre: Ordre de 6 d'octubre de 1989, de creació del Premi Jaume Nualart de serveis socials. Ordre de 7 de maig de 1993, de creació i convocatòria del Premi Voluntariat. Ordre de 25 de gener de 1995, de creació i convocatòria del Premi Rafael Farré de narrativa curta.

Disposició final Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 6 de setembre de 1995

Antoni Comas i Baldellou Conseller de Benestar Social

Annex

XIV Premi Serra i Moret

Bases

Per a obres i treballs sobre civisme

Comprèn les modalitats següents:

  1. Assaig, sobre qualsevol tema relacionat amb el civisme.

  2. Assaig Memorial Jaume Nualart. Aquesta modalitat recull els treballs que tractin especialment aquell valor designat tema de l'any per les Nacions Unides o el Consell d'Europa. Aquesta XIV edició del Premi s'escau amb la designació de l'Any Internacional per a la Tolerància.

  3. Treball pedagògic

  4. Còmic

  5. Guió de curt metratge.

    -1 Poden optar al XIV Premi Serra i Moret les obres d'assaig, treball pedagògic, còmic i guió de curt metratge que descriguin, analitzin o tractin aspectes del civisme.

    -2 Els treballs d'assaig, treball pedagògic i guió de curt metratge s'hauran de presentar mecanografiats a doble espai en full DIN A-4. Cal presentar quatre exemplars de cada modalitat a concurs. En les obres d'assaig sobre la tolerància, tema d'aquest any 1995, s'haurà de fer constar que opten a la modalitat Memorial Jaume Nualart. L'extensió mínima, en ambdues modalitats és de 100 fulls. Els treballs pedagògics s'han de lliurar en forma d'unitat didàctica o de treball experimentable acompanyats, si escau, del material addicional corresponent. No s'estableix límit quant a l'extensió. Els còmics han d'ocupar 8 fulls DIN A-4 en posició vertical i a una sola cara, dibuixats en negre o en color. Quan l'original sigui d'una altra mida, l'autor en presentarà només la fotocòpia en DIN A-4. Els guions hauran de ser per a un curt metratge de 10 a 15 minuts i respondre a la condició de ser realitzables. És opcional la presentació de la part tècnica, de la qual se n'hauran de presentar també...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR