ORDRE IUE/378/2010, de 28 de juny, de convocatòria dels Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya per a l'any 2010.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Innovacio, Universitats i Empresa
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IUE/378/2010, de 28 de juny, de convocatòria dels Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya per a l'any 2010.

Les empreses es troben, a diari, amb la necessitat de mostrar als seus clients els seus productes i ampliar els seus contactes, i per tant, els cal un espai on puguin negociar amb el consumidor. Les fires, que són un dels millors i més sofisticats instruments de màrqueting i comunicació que el mercat posa a disposició de les empreses, estan cobrint aquestes necessitats d'una manera cada vegada més eficient.

Les activitats firals són una multiplicitat d'exposicions especialitzades que reuneixen els productors i/o distribuïdors i també el consumidor final amb l'objectiu de rendibilitzar el temps, promocionar els productes i comunicar les innovacions presentades.

Innovar és el resultat d'activitats com l'estudi, la recerca, el desenvolupament d'idees i conceptes, qüestionar-se contínuament la millora de productes, processos, serveis, solucions, etcètera, però també és la comunicació contínua amb els clients, el coneixement i les idees dels propis integrants de l'empresa en tota la seva amplitud.

Les principals fonts d'origen de les idees innovadores són els clients i l'assistència a fires i exposicions. Aquestes dades no deixen marge al dubte de quins són els reptes i on podem anar a cercar-ne les vies de solució.

Per tant les fires, com a entitats que ofereixen un servei de valor afegit al teixit empresarial, han de disposar d'un reconeixement a la seva activitat i la seva gestió excel·lent.

Els Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya dels quals aquest any es convoca la sisena edició, tenen com a objectius, doncs, el reconeixement públic a les organitzacions firals de Catalunya per a la seva excel·lència i capacitat de millora i divulgar la importància de la innovació, la qualitat i la productivitat.

Els criteris per a la concessió dels Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya promoguts per la Direcció General de Comerç del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya, descrits a la base 9 annexa a aquesta Ordre, fomenten la reflexió i l'anàlisi de la gestió de les organitzacions firals, alhora que serveixen per establir plans de millora que facin augmentar l'excel·lència d'aquestes organitzacions.

Per tot això,

Ordeno:

Article 1

Convocar els Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2010.

Article 2

Aprovar les bases que regulen la concessió dels Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya, les quals figuren a l'annex d'aquesta Ordre.

Disposició final

Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al DOGC.

Barcelona, 28 de juny de 2010

Josep Huguet i Biosca

Conseller d'Innovació, Universitats i Empresa

Annex

Bases dels Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya per a l'any 2010

  1. Objecte dels premis

    Aquests premis van destinats a distingir els resultats de les organitzacions firals catalanes que han aplicat amb èxit un pla, mètode o tècnica que suposi unes millores considerables, documentades i mesurables de la innovació, la qualitat i la productivitat d'alguna de les activitats firals que realitzen.

  2. Premis

    Els premis per a l'any 2010 consisteixen en un trofeu i un diploma acreditatiu per a cada una de les institucions guardonades. Els premis es poden declarar deserts si la comissió d'avaluació ho considera oportú.

  3. Empreses i institucions candidates

    Per poder presentar-se als Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya, les entitats firals han d'estar inscrites al Registre d'Activitats Firals de Catalunya i han de presentar la sol·licitud i la documentació correctament.

  4. Sol·licituds

    Les sol·licituds s'han de formalitzar d'acord amb el model d'instància que s'adjunta a l'annex 1 d'aquestes bases i han d'anar dirigides a la directora general de Comerç. Les sol·licituds s'han de presentar al Registre de la Direcció General de Comerç, carrer Provença, 339, 08037 Barcelona, o per qualsevol dels mitjans que estableix l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

  5. Termini de presentació

    El termini de presentació de les sol·licituds per a aquests premis finalitza el dia 30 de setembre de 2010.

  6. Documentació

    En les sol·licituds s'ha de fer referència explícita a l'Ordre de convocatòria dels premis i hi ha de constar:

    1. El nom i la personalitat jurídica de l'entitat sol·licitant.

    2. Una descripció de l'entitat firal, que inclogui les dades generals: la plantilla, el pressupost liquidat, la composició de l'entitat, els càrrecs gerencials i directius, els productes i serveis, certificacions de gestió o de producte obtingudes, en cas de tenir-les, altres activitats paral·leles o complementàries que es puguin realitzar a banda de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR