ORDRE JUS/438/2006, de 14 de setembre, de convocatòria de concurs per a l'atorgament de places per a la realització del curs Programa per a la preparació d'opositors a jutge/essa, fiscal i secretari/ària judicial.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyOrdre

ORDRE

JUS/438/2006, de 14 de setembre, de convocatÚria de concurs per a l'atorgament de places per a la realitzaciÛ del curs Programa per a la preparaciÛ d'opositors a jutge/essa, fiscal i secretari/‡ria judicial.

L'actual sistema d'accÈs a les carreres judicial, fiscal i de secretaris/‡ries de l'AdministraciÛ de justÌcia fa convenient que el Centre d'Estudis JurÌdics i FormaciÛ Especialitzada del Departament de JustÌcia ofereixi un curs Programa per a la preparaciÛ d'opositors a jutge/essa, fiscal i secretari/‡ria judicial per a persones que tinguin un coneixement acreditat del dret i de la llengua catalana, per tal d'afavorir -sens perjudici de les exigËncies generals de la seva funciÛ- l'arrelament necessari per exercir la seva carrera a Catalunya. D'aquesta manera es preveu resoldre les mancances que l'experiËncia ha revelat en anteriors iniciatives orientades al mateix objectiu.

En virtut d'aixÚ exposat,

Ordeno:

Article 1

1.1††Fer p˙blica la convocatÚria del concurs per a l'atorgament, l'any 2006, de fins a 50 places per al curs Programa per a la preparaciÛ d'opositors a jutge/essa, fiscal i secretari/‡ria judicial, destinades a potenciar l'accÈs a la carrera judicial, fiscal i de secretaris/‡ries judicials de llicenciats/ades en dret residents a Catalunya.

1.2††Aprovar les bases que regeixen la convocatÚria, les quals figuren com a annex a aquesta Ordre.

Article 2

El termini de presentaciÛ de les sol∑licituds Ès de quinze dies a comptar des de l'endem‡ de la data de publicaciÛ al DOGC d'aquesta Ordre.

Article 3

3.1††La tramitaciÛ de l'expedient correspon al Centre d'Estudis JurÌdics i FormaciÛ Especialitzada del Departament de JustÌcia, que tambÈ emetr‡ la proposta de resoluciÛ corresponent.

Es faculta el director del Centre per resoldre els dubtes i les incidËncies que es puguin produir en aquesta convocatÚria.

La resoluciÛ d'adjudicaciÛ de places correspon al conseller de JustÌcia.

3.2††La resoluciÛ d'adjudicaciÛ de places s'ha d'adoptar en el termini de quaranta-cinc dies naturals comptats a partir de l'endem‡ de la data de finalitzaciÛ del termini de presentaciÛ de sol∑licituds que preveu l'article anterior.

3.3††Transcorregut el termini fixat sense que s'hagi publicat una resoluciÛ expressa, s'entendr‡ que la sol∑licitud s'ha desestimat, en els termes que preveu l'article 81.3 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya.

Article 4

4.1††La resoluciÛ de concessiÛ d'aquestes places es notificar‡ als interessats i es publicar‡ al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya en el termini de deu dies naturals a comptar des de la data de la seva adopciÛ.

4.2††Contra la resoluciÛ de concessiÛ i contra aquesta Ordre de convocatÚria, que exhaureixen la via administrativa, es pot interposar, en el termini d'un mes i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR