ORDRE BEF/226/2003, de 12 de maig, per la qual s'obre la convocatòria i s'aproven les bases per a la concessió de subvencions a entitats privades sense finalitat de lucre per a l'execució del Projecte Òmnia.

SecciónDisposicions Generals
EmisorPresidència de la Generalitat
Rango de LeyOrdre

ORDRE BEF/226/2003, de 12 de maig, per la qual s'obre la convocatòria i s'aproven les bases per a la concessió de subvencions a entitats privades sense finalitat de lucre per a l'execució del Projecte Òmnia.

El Govern de la Generalitat, mitjançant l'Acord d'1 de desembre de 1998, al qual es va donar publicitat per la Resolució de 4 de gener de 1999, va impulsar el Projecte Òmnia d'actuacions formatives i d'assessorament per a l'accés a les noves tecnologies com a mesura de prevenció i lluita contra l'exclusió social.

El Govern de la Generalitat, mitjançant l'Acord de 21 de novembre de 2000, al qual es va donar publicitat per la Resolució d'1 de desembre de 2000, donà continuïtat al Projecte Òmnia, durant els exercicis 2001, 2002 i 2003.

El Projecte Òmnia va adreçat, principalment, a joves, dones amb dificultats d'accés al món laboral, gent gran, immigrants i aturats de llarga durada, residents en territoris on es detectin riscos de processos d'exclusió social.

El Projecte Òmnia, que promou l'Administració de la Generalitat, preveu la participació d'entitats col-laboradores que han d'actuar com a entitats gestores en els diferents territoris, en aplicació d'actuacions formatives, d'inserció sociolaboral i d'ús comunitari. Aquestes entitats col-laboradores són les que faciliten l'accés a les actuacions de les persones beneficiàries.

Atesa la Llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2003, i el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre;

En ús de les facultats que m'atorga la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Objecte

S'obre la convocatòria per a la concessió de subvencions a les entitats privades sense finalitat de lucre que hagin obtingut la condició d'entitats col-laboradores del Projecte Òmnia, d'acord amb l'Ordre de 8 de març de 1999, o a les entitats que agrupin entitats que siguin col-laboradores del Projecte Òmnia, d'acord amb l'esmentada Ordre, per cobrir les despeses derivades de la implantació del Projecte Òmnia, durant l'any 2003.

Article 2

Aplicació pressupostària i quantia

2.1 Per atendre les sol-licituds s'autoritzen despeses amb càrrec a la partida pressupostària 2102 D/481210200/3215.

La quantia màxima inicial disponible és de 759.397,8 euros.

2.2 El crèdit inicial disponible indicat a l'apartat anterior es pot modificar, amb subjecció a la normativa vigent.

Article 3

Termini

El termini de presentació de les sol-licituds és d'un mes comptador des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta Ordre

Article 4

Tramitació i resolució

4.1 La tramitació dels expedients correspon al Servei de Plans i Programes de la Direcció General de Serveis Comunitaris, i la resolució, al director general de Serveis Comunitaris.

4.2 La resolució s'ha d'adoptar i notificar en el termini de sis mesos a partir de l'endemà de la data d'acabament del termini de presentació de sol-licituds que preveu l'article anterior.

4.3 Transcorregut el termini fixat sense que s'hagi notificat una resolució expressa, s'entendrà desestimada la sol-licitud d'atorgament de la subvenció.

Article 5

Notificació

La resolució es notificarà als interessats per correu certificat. Contra la resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs d'alçada en el termini d'un mes davant l'òrgan que ha dictat l'acte o davant la consellera de Benestar i Família, en els termes que estableixen els articles 114 i següents de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

Disposicions addicionals

.1 La subvenció inclosa en aquesta Ordre únicament es podrà demanar en el marc que s'hi estableix i d'acord amb les bases que la regeixen.

.2 Al final de l'exercici es donarà publicitat de les incorporacions que s'hagin efectuat a les partides del pressupost indicades en l'article 2.

.3 Al final de l'exercici es donarà publicitat a les subvencions atorgades mitjançant l'exposició d'aquestes en els taulers d'anuncis de la seu central del Departament de Benestar i Família i de les delegacions territorials, d'acord amb el que preveu la regla setena de l'article 94 del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya.

.4 Les entitats que van ser incloses en la relació d'entitats col-laboradores per l'Ordre de 8 de març de 1999, de convocatòria pública per a la participació d'entitats en el Projecte Òmnia, mitjançant la corresponent resolució, i a les quals no els hagi estat revocada la col-laboració, podran continuar desenvolupant les seves activitats sobre la base de l'Acord de Govern de la Generalitat de 21 de novembre de 2000, el qual dóna continuïtat al Projecte per al període 2001-2003.

Disposicions finals

.1 Es faculta el director general de Serveis Comunitaris per adoptar les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR