ORDRE PTO/123/2003, de 14 de març, per la qual s'aproven les bases i s'obre la convocatòria per a l'atorgament de subvencions per finançar la redacció de plans d'ordenació urbanística municipal, programes d'actuació urbanística municipal, plans parcials urbanístics i plans de millora urbana.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyOrdre

ORDRE PTO/123/2003, de 14 de març, per la qual s'aproven les bases i s'obre la convocatòria per a l'atorgament de subvencions per finançar la redacció de plans d'ordenació urbanística municipal, programes d'actuació urbanística municipal, plans parcials urbanístics i plans de millora urbana.

La Direcció General d'Urbanisme porta a terme un programa de foment del planejament amb la finalitat de millorar les condicions urbanístiques dels municipis i per contribuir a la creació de sòl urbanitzat.

Per tot això, de conformitat amb el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, i a proposta de la Direcció General d'Urbanisme,

Ordeno:

-1 Obrir convocatòria per a l'atorgament de subvencions als ajuntaments per al finançament de la redacció de plans d'ordenació urbanística municipal, programes d'actuació urbanística municipal, plans parcials urbanístics i plans de millora urbana.

-2 Aquesta convocatòria es finançarà amb càrrec a la posició pressupostària D/760160/100/4322 del centre gestor 1602 del pressupost de la Generalitat de Catalunya per un import màxim de 949.012,10 euros.

-3 Aprovar les bases reguladores per a l'atorgament d'aquestes subvencions que es publiquen a l'annex d'aquesta Ordre.

Disposició final

Aquesta Ordre entra en vigor l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 14 de març de 2003

Felip Puig i Godes

Conseller de Política Territorial

i Obres Públiques

Annex

Bases

Article 1

Objecte

L'objecte d'aquesta convocatòria és el finançament de la redacció de plans d'ordenació urbanística municipal, programes d'actuació urbanística municipals, plans parcials urbanístics i plans de millora urbana, així com l'establiment de les condicions per a l'atorgament de les subvencions.

Article 2

Destinataris

Podran optar a les esmentades subvencions tots els ajuntaments de Catalunya que decideixin promoure qualsevol de les següents figures de planejament urbanístic:

  1. De Planejament general.

    1.1 Adaptació del planejament general en vigor a la Llei 2/2002, de 14 de març, d'urbanisme, i plans d'ordenació urbanística municipal en municipis sense figura de planejament general o només amb delimitació de sòl urbà.

    1.2 Programes d'actuació urbanística municipal.

  2. De planejament derivat.

    2.1 Plans parcials urbanístics d'ús residencial o d'ús industrial.

    2.2 Plans de millora urbana per completar el teixit urbà, per complir operacions de rehabilitació, de reforma interior, de remodelació o de transformació d'usos.

Article 3

Quantia

3.1 L'import de les subvencions, en el cas de plans d'ordenació urbanística municipal i de programes d'actuació urbanística municipal...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR