ORDRE PTO/123/2005, de 30 de març, de convocatòria per a l'atorgament de subvencions per finançar la redacció de plans d'ordenació urbanística municipal, de programes d'actuació urbanística municipal i de plans urbanístics derivats d'iniciativa pública, i d'aprovació de les bases que la regiran.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyOrdre

ORDRE

PTO/123/2005, de 30 de març, de convocatòria per a l'atorgament de subvencions per finançar la redacció de plans d'ordenació urbanística municipal, de programes d'actuació urbanística municipal i de plans urbanístics derivats d'iniciativa pública, i d'aprovació de les bases que la regiran.

La Direcció General d'Urbanisme porta a terme un programa de foment del planejament amb la finalitat de millorar les condicions urbanístiques dels municipis i per contribuir a la creació de sòl urbanitzat necessari en el marc d'un desenvolupament sostenible.

Per tot això, d'acord amb el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, i amb les normes bàsiques de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i a proposta de la Direcció General d'Urbanisme,

Ordeno:

.1 Fer pública la convocatòria per a l'any 2005 per a l'atorgament de subvencions en règim de concurrència competitiva als ajuntaments per finançar la redacció de plans d'ordenació urbanística municipal, de programes d'actuació urbanística municipal i de plans urbanístics derivats d'iniciativa pública.

.2 Aquesta convocatòria es finançarà amb càrrec a la posició pressupostària D/760160500/4322 del centre gestor PO02 del pressupost de la Generalitat de Catalunya, per un import màxim de 3.000.000,00 euros, dels quals 1.000.000,00 euros aniran a càrrec del pressupost de 2005 i 2.000.000,00 euros aniran a càrrec del pressupost de 2006.

.3 Aprovar les bases reguladores per a l'atorgament d'aquestes subvencions que es publiquen a l'annex.

Disposició final

Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 30 de març de 2005

Joaquim Nadal i Farreras

Conseller de Política Territorial

i Obres Públiques

Annex

Bases

Article 1

Objecte

L'objecte d'aquestes subvencions és finançar la redacció, durant l'any 2005, de plans d'ordenació urbanística municipal en municipis sense figura de planejament general o només amb delimitació de sòl urbà o en municipis amb planejament general aprovat d'acord amb la normativa anterior a la Llei 2/2002, de 14 de març, d'urbanisme. Així mateix, és objecte d'aquestes subvencions finançar la redacció de programes d'actuació urbanística municipal i de plans urbanístics derivats d'iniciativa pública.

Article 2

Destinataris

Poden optar a les subvencions tots els ajuntaments de Catalunya que decideixin promoure la redacció d'un pla d'ordenació urbanística municipal, sempre que no disposin de figura de planejament general o que només disposin de delimitació de sòl urbà o bé quan disposin de planejament general aprovat d'acord amb la normativa anterior a la Llei 2/2002, de 14 de març, d'urbanisme. També poden optar a les subvencions aquells ajuntaments que decideixin promoure un programa d'actuació urbanística municipal o un pla urbanístic derivat d'iniciativa pública.

Article 3

Quantia

Les subvencions es poden concedir pels...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR