RESOLUCIÓ GAP/2230/2004, de 27 de juliol, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc singular a la Comissió Jurídica Assessora (convocatòria de provisió núm. GO/011/04).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Governacio i Administracions Publiques
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

GAP/2230/2004, de 27 de juliol, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc singular a la Comissió Jurídica Assessora (convocatòria de provisió núm. GO/011/04).

A la Comissió Jurídica Assessora hi ha vacant un lloc de lletrat/ada de l'òrgan, i la Permanent de la Comissió, en la sessió de 13 de maig de 2004, ha proposat que es convoqui un concurs específic de mèrits i capacitats per tal de proveir el lloc esmentat.

El lloc de treball esmentat consta en la vigent relació dels llocs de treball del personal funcionari de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i la descripció del lloc de treball que cal proveir ha estat inclosa en el manual d'organització del Departament de Governació i Administracions Públiques.

Consegüentment, d'acord amb el que estableix el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i vist l'informe de la Intervenció Delegada,

Resolc:

.1 Convocar concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc de lletrat/ada de la Comissió Jurídica Assessora, que es detalla a l'annex 1 d'aquesta Resolució.

.2 Aprovar les bases de la convocatòria que figuren a l'annex 2 d'aquesta Resolució.

.3 Les sol·licituds s'han de presentar en el termini de quinze dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al DOGC en el Registre general del Departament de Governació i Administracions Públiques (Via Laietana, 26. 08003 Barcelona); en el dels serveis territorials del Departament a Barcelona (Via Laietana, 14. 08003 Barcelona); Girona (Gran Via de Jaume I, 9. 17001 Girona); Lleida (Lluís Companys, 1. 25003 Lleida); Tarragona (Sant Francesc, 3. 43071 Tarragona) i Terres de l'Ebre (Doctor Ferran, 6-8. 43500 Tortosa), o per qualsevol altre dels mitjans previstos per la Llei 30/1992, de 26 de novembre.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, els interessats poden interposar recurs potestatiu de reposició davant el director de serveis del Departament de Governació i Administracions Públiques en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació, o bé recurs contenciós administratiu, davant els jutjats contenciosos administratius, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació.

Barcelona, 27 de juliol de 2004

P. D. (Resolució GAP/618/2004, DOGC de 19.3.2004)

Ramon Llorens i Ibarz

Director de Serveis

Annex 1

Descripció del lloc de treball

.1 Característiques del lloc de treball

Identificació del lloc: lloc 1.

Nom del lloc: lletrat/ada de la Comissió Jurídica Assessora.

Localitat: Barcelona.

Nivell: 24.

Complement específic: 19.442,76 euros.

Horari: normal.

Tipus de lloc: singular.

Forma de provisió: concurs específic.

.2 Requisits de participació

Grup: A.

Mobilitat: Administració de la Generalitat de Catalunya.

Col·lectiu de cossos: únicament d'administració general del grup corresponent.

Especificació de cossos: cos superior d'Administració de la Generalitat de Catalunya.

Titulació específica: llicenciatura en dret.

.3 Coneixement de la llengua catalana

Coneixement oral i escrit de la llengua catalana de nivell C de la Direcció General de Política Lingüística, o equivalent.

.4 Contingut funcional

4.1 Missió:

Preparar, estudiar i formular les propostes de dictamen de la Comissió Jurídica Assessora d'acord amb la normativa vigent, la doctrina i la jurisprudència, per tal de donar suport tecnicojurídic als membres d'aquest òrgan i assegurar l'adequació a dret i l'eficàcia de totes aquestes actuacions.

4.2 Finalitats/funcions:

a) Realitzar antecedents i propostes de dictamen respecte dels expedients sotmesos a consulta.

b) Estudiar els expedients sotmesos a dictamen de la Comissió Jurídica Assessora i els assumptes jurídics concrets que se li encomanin.

c) Cercar antecedents legals, normativa, doctrina i jurisprudència.

d) Informar sobre la normativa promulgada a resultes dels dictàmens emesos per la Comissió Jurídica Assessora.

e) Prestar suport tecnicojurídic als membres de la Comissió Jurídica Assessora.

4.3 Tasques bàsiques o activitats:

a) Preparar els antecedents dels dictàmens.

b) Documentar els expedients a dictaminar amb la normativa, la doctrina i la jurisprudència que li sigui aplicable.

c) Elaborar les propostes de dictamen que s'encomanin en matèries de competència de la Comissió Jurídica Assessora.

d) Informar sobre aspectes específics dels expedients a dictaminar i sobre qualsevol altra qüestió en matèria jurídica.

e) Estudiar la doctrina d'altres òrgans consultius, la doctrina científica relacionada amb matèries de competència de la Comissió i la normativa que es vagi promulgant en l'àmbit del dret públic.

f) Realitzar el control i seguiment dels projectes de disposicions generals que es tramitin i que puguin afectar competències de la Comissió Jurídica Assessora.

g) Informar sobre el grau d'adhesió al dictamen, respecte de la normativa promulgada que hagi estat objecte de dictamen per la Comissió Jurídica Assessora.

h) Informar les bases de dades de la Comissió amb les dades jurídiques que resultin dels dictàmens emesos.

i) Efectuar el control de la línia doctrinal dictada per l'òrgan, en les propostes de dictamen que se li encomanin.

j) Efectuar l'examen d'admissibilitat dels expedients sotmesos a consulta.

k) Realitzar el buidatge dels dictàmens emesos durant l'any en curs per a la indexació de la doctrina de l'òrgan.

l) Preparar la informació respecte de la qual cal donar compte al ple de l'òrgan.

m) Preparar l'informe d'actualització normativa i de projectes normatius per a la Permanent de la Comissió Jurídica Assessora.

n) Atendre les consultes en matèries pròpies de les competències de la Comissió Jurídica Assessora formulades per altres administracions.

o) Col·laborar, quan escaigui, amb institucions universitàries per a la formació professional i acadèmica dels seus alumnes.

.5 Altres...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR