RESOLUCIÓ PRE/3238/2006, de 5 d'octubre, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc singular de la Comissió Jurídica Assessora (convocatòria de provisió núm. CJ/004/06).

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyResolució

RESOLUCI”

PRE/3238/2006, de 5 d'octubre, de convocatÚria de concurs especÌfic de mËrits i capacitats per a la provisiÛ d'un lloc singular de la ComissiÛ JurÌdica Assessora (convocatÚria de provisiÛ n˙m. CJ/004/06).

A la ComissiÛ JurÌdica Assessora hi ha vacant un lloc de lletrat/ada.

L'esmentat lloc consta a la vigent relaciÛ de llocs de treball del personal funcionari de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya i la seva descripciÛ s'ha inclÚs en el manual d'organitzaciÛ de la ComissiÛ JurÌdica Assessora.

D'acord amb el que estableix el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisiÛ de llocs de treball i promociÛ professional dels funcionaris de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, i vist l'informe favorable de la IntervenciÛ Delegada;

En ˙s de les facultats que em confereix l'article 4.f) de la Llei 5/2005, de 2 de maig, de la ComissiÛ JurÌdica Assessora,

Resolc:

Article 1

Convocar concurs especÌfic de mËrits i capacitats per a la provisiÛ d'un lloc de lletrat/ada de la ComissiÛ JurÌdica Assessora, que es detalla a l'annex 1 d'aquesta ResoluciÛ (convocatÚria de provisiÛ n˙m. CJ/004/06).

Article 2

Aprovar les bases de la convocatÚria que figuren a l'annex 2 d'aquesta ResoluciÛ.

Contra aquesta ResoluciÛ, que exhaureix la via administrativa, els interessats poden interposar, d'acord amb el que disposen l'article 107 i seg¸ents de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de rËgim jurÌdic de les administracions p˙bliques i del procediment administratiu com˙, modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener, recurs potestatiu de reposiciÛ davant el president de la ComissiÛ JurÌdica Assessora, en el termini d'un mes a comptar de l'endem‡ de la seva publicaciÛ, o bÈ recurs contenciÛs administratiu, davant els jutjats contenciosos administratius, en el termini de dos mesos a comptar de l'endem‡ de la seva publicaciÛ.

Barcelona, 5 d'octubre de 2006

Tom‡s Font i Llovet

President de la ComissiÛ JurÌdica Assessora

Annex 1

DescripciÛ del lloc de treball

.1††CaracterÌstiques del lloc de treball

Nom del lloc: lletrat/ada.

Localitat: Barcelona.

Nivell: 24.

Complement especÌfic: 20.760,48 euros.

Horari: normal.

Tipus de lloc: singular.

Forma de provisiÛ: concurs especÌfic.

.2††Requisits de participaciÛ

Grup: A.

Mobilitat: AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya.

Col∑lectiu de cossos: ˙nicament d'administraciÛ general del grup corresponent.

EspecificaciÛ de cossos: cos superior de la Generalitat de Catalunya.

TitulaciÛ especÌfica: llicenciatura en dret.

.3††Coneixement de la llengua catalana

Coneixement oral i escrit de la llengua catalana de nivell C de la Secretaria de PolÌtica Ling¸Ìstica o equivalent.

.4††Contingut funcional

4.1††MissiÛ:

Preparar, estudiar i formular les propostes de dictamen de la ComissiÛ JurÌdica Assessora d'acord amb la normativa vigent, la doctrina general, la doctrina de l'Úrgan i la jurisprudËncia; donar suport tecnicojurÌdic al president, al/a la secretari/‡ria general i als membres d'aquest Úrgan i assegurar l'adequaciÛ a dret i l'efic‡cia de totes aquestes actuacions.

4.2††Finalitats/funcions:

4.2.1†Realitzar antecedents documentats i propostes de dictamen respecte dels expedients sotmesos a consulta.

4.2.2†Estudiar els expedients sotmesos a dictamen de la ComissiÛ JurÌdica Assessora i els assumptes jurÌdics concrets que se li encomanin.

4.2.3†Cercar antecedents legals, normativa, doctrina general, doctrina de l'Úrgan i jurisprudËncia.

4.2.4†Informar sobre la normativa promulgada a resultes dels dict‡mens emesos per la ComissiÛ JurÌdica Assessora.

4.2.5†Prestar suport tecnicojurÌdic al president, al/a la secretari/‡ria general i als membres de la ComissiÛ JurÌdica Assessora.

4.3††Tasques b‡siques o activitats:

4.3.1†Prepara els antecedents dels dict‡mens.

4.3.2†Documenta els expedients a dictaminar amb la normativa, la doctrina general, la doctrina de l'Úrgan i la jurisprudËncia que li sigui aplicable.

4.3.3†Elabora les propostes de dictamen en matËries de competËncia de la ComissiÛ JurÌdica Assessora.

4.3.4†Informa sobre els aspectes especÌfics dels expedients a dictaminar i sobre qualsevol altra q¸estiÛ en matËria jurÌdica.

4.3.5†Estudia la doctrina d'altres Úrgans consultius, la doctrina cientÌfica relacionada amb matËries de competËncia de la ComissiÛ i la normativa que es vagi promulgant en l'‡mbit del dret p˙blic.

4.3.6†Realitza el control i seguiment dels projectes de disposicions generals que es tramitin i que puguin afectar competËncies de la ComissiÛ JurÌdica Assessora, en especial aquells que es dictin per desplegar dret comunitari.

4.3.7†Duu el control i el seguiment de la jurisprudËncia del Tribunal Suprem i del Tribunal Superior de JustÌcia de Catalunya i realitza extractes de sentËncies en relaciÛ amb aquells aspectes que afectin competËncies de la ComissiÛ JurÌdica Assessora i els assumptes dictaminats per aquesta.

4.3.8†Informa sobre el grau d'adhesiÛ al dictamen, respecte de la normativa promulgada que hagi estat objecte de dictamen per la ComissiÛ JurÌdica Assessora.

4.3.9†Informa les bases de dades de la ComissiÛ amb les dades jurÌdiques que resultin dels dict‡mens emesos.

4.3.10†Efectua el control de la lÌnia doctrinal establerta per l'Úrgan en les propostes de dictamen que se li encomanin.

4.3.11†Efectua l'examen d'admissibilitat dels expedients sotmesos a consulta i prepara les inadmissibilitats o peticions d'ampliacions corresponents.

4.3.12†Realitza el buidatge dels dict‡mens emesos durant l'any en curs per a la indexaciÛ de la doctrina de l'Úrgan.

4.3.13†Prepara la informaciÛ respecte de la qual cal donar compte al Ple de l'Úrgan.

4.3.14†AtÈn les consultes en matËries prÚpies de les competËncies de la ComissiÛ JurÌdica Assessora formulades per altres Úrgans i/o administracions.

.5††Altres caracterÌstiques

5.1††Coneixements convenients i/o experiËncia convenient:

Coneixements de dret p˙blic, de l'AdministraciÛ Consultiva Superior, sobre procediment administratiu i sobre responsabilitat patrimonial.

ExperiËncia en elaboraciÛ de propostes i informes jurÌdics propis del lloc de treball objecte de la convocatÚria.

ExperiËncia pr‡ctica en la recerca d'antecedents legals, doctrinals i jurisprudencials i en l'an‡lisi dels continguts jurÌdics que s'hi continguin.

5.2††Altres coneixements convenients:

Coneixements de dret administratiu, preferentment medi ambient i urbanisme i, especialment, en tots aquells aspectes relacionats amb matËries de competËncia d'aquesta ComissiÛ.

Coneixements de dret estatutari.

Coneixements de dret europeu.

Annex 2

Bases de la convocatÚria

.1††Lloc de treball

Les caracterÌstiques i funcions del lloc de treball que es convoca sÛn les que estableix l'annex 1 d'aquesta convocatÚria.

.2††Requisits de participaciÛ

2.1††Pot participar en aquesta...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR