RESOLUCIÓ GAP/655/2005, de 23 de febrer, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc de comandament a la Direcció de Serveis del Departament de Governació i Administracions Públiques (convocatòria de provisió núm. GO/001/05).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Governacio i Administracions Publiques
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

GAP/655/2005, de 23 de febrer, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc de comandament a la Direcció de Serveis del Departament de Governació i Administracions Públiques (convocatòria deprovisió núm. GO/001/05).

Al Departament de Governació i Administracions Públiques hi ha vacant un lloc de cap del Servei de Règim Interior de la Direcció de Serveis.

L'esmentat lloc consta a la relació dels llocs de treball vigent del personal funcionari de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i la descripció del lloc de treball que cal proveir ha estat inclosa en el manual d'organització del Departament de Governació i Administracions Públiques.

En conseqüència, d'acord amb el que estableix el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i vist l'informe de la Intervenció Delegada,

Resolc:

.1 Convocar concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc de cap del Servei de Règim Interior del Departament de Governació i Administracions Públiques, que es detalla a l'annex 1 d'aquesta Resolució.

.2 Aprovar les bases de la convocatòria que figuren a l'annex 2 d'aquesta Resolució.

.3 Les sol·licituds s'han de presentar, en el termini de quinze dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al DOGC, al Registre general del Departament de Governació i Administracions Públiques (Via Laietana, 26, 08003 Barcelona); al Registre dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona (Via Laietana, 14, 08003 Barcelona); Girona (Gran Via de Jaume I, 9, 17001 Girona); Lleida (Lluís Companys, 1, 25003 Lleida); Tarragona (Sant Francesc, 3, 43071 Tarragona) i les Terres de l'Ebre (Doctor Ferran, 6-8, 43500 Tortosa), o per qualsevol altre dels mitjans previstos a la Llei 30/1992, de 26 de novembre.

Contra aquesta Resolució, queexhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs potestatiu de reposició davant el director de Serveis del Departament de Governació i Administracions Públiques, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació, o bé recurs contenciós administratiu, davant els jutjats contenciosos administratius, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la publicació.

Barcelona, 23 de febrer de 2005

P. D. (Resolució GAP/618/2004,

DOGC de 19.3.2004)

Ramon Llorens Ibarz

Director de Serveis

Annex 1

Descripció del lloc de treball

.1 Característiques del lloc de treball

Identificació del lloc: lloc 1.

Nom del lloc: cap del Servei de Règim Interior.

Departament: Governació i Administracions Públiques.

Unitat directiva: Direcció de Serveis.

Localitat: Barcelona.

Nivell: 27.

Complement específic: 28.467,36 euros.

Horari: dedicació especial amb jornada superior a la normal.

Tipus de lloc: càrrec de comandament.

Forma de provisió: concurs específic.

Norma funcional: DOGC núm. 3047, de 31.12.1999.

.2 Requisits de participació

Grup: A.

Mobilitat: Administració de la Generalitat de Catalunya.

Col·lectiu de cossos: d'administració general i alguns d'administració especial del grup corresponent.

Especificació de cossos: cos superior d'administració de la Generalitat de Catalunya i cos de titulats superiors, arxivers.

.3 Coneixement de la llengua catalana

Coneixement oral i escrit de la llengua catalana de nivell C de la Secretaria de Política Lingüística, o equivalent.

.4 Contingut funcional

4.1 Missió:

Organitzar i coordinar el suport logístic, administratiu, econòmic i de comunicació del Departament de Governació i Administracions Públiques, d'acord amb les directrius generals, per tal de garantir les condicions idònies per al bon funcionament de l'organització i dels centres directius del Departament.

4.2 Finalitats/funcions:

a) El Registre general i l'arxiu del Departament.

b) L'elaboració, la proposta i el seguiment de les instruccions relatives al règim interior del Departament.

c) La planificació de l'adquisició, la conservació, el manteniment i la divulgació del fons documental, bibliogràfic, bases de dades i material audiovisual.

d) La coordinació i el perfeccionament dels circuits administratius, els impresos i els documents, així com l'assessorament als diferents òrgans del Departament en assumptes referents a l'organització i el funcionament administratiu.

e) La planificació i coordinació de les accions adreçades a la informació i l'atenció al ciutadà.

f) Altres funcions de naturalesa anàloga que li siguin encomanades pels seus superiors jeràrquics.

4.3 Tasques bàsiques o activitats:

a) Organitzar i coordinar el personal destinat al Servei de Règim Interior en el desenvolupament de les tasques relacionades amb el registre, l'arxivament de documents, la biblioteca, la informació interna i al públic, els serveis de manteniment d'instal·lacions, la gestiódel parc mòbil, els serveis de majordomia o qualsevol altra que afecti el règim intern del Departament.

b) Organitzar i coordinar funcionalment la resta dels empleats ocupats en l'àrea de règim interior als diferents centres de treball adscrits al Departament.

c) Organitzar i coordinar la gestió del registre d'entrades i sortides de documents, en els procesos de comunicació interna i en les tasques d'informació al públic.

d) Organitzar i coordinar el sistema arxivístic del Departament i els tràmits de transferència de documentació a l'Arxiu Central i Nacional de Catalunya.

e) Planificar les adquisicions i la conservació, i organitzar i coordinar les tasques de classificació, de catalogació i de gestió de prèstecs del fons documental bibliogràfic i audiovisual del Departament.

f) Organitzar i coordinar les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR