RESOLUCIÓ GAP/1490/2005, de 5 de maig, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc de comandament a la Direcció General d'Administració Local (convocatòria de provisió núm. GO/005/05).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Governacio i Administracions Publiques
Rango de LeyResolució

RESOLUCI”

GAP/1490/2005, de 5 de maig, de convocatÚria de concurs especÌfic de mËrits i capacitats per a la provisiÛ d'un lloc de comandament a la DirecciÛ General d'AdministraciÛ Local (convocatÚria de provisiÛ n˙m. GO/005/05).

Al Departament de GovernaciÛ i Administracions P˙bliques hi ha vacant un lloc de cap de la SecciÛ d'An‡lisi Pressupostari de les Corporacions Locals de la DirecciÛ General d'AdministraciÛ Local.

El lloc de treball esmentat consta a la relaciÛ dels llocs de treball vigent del personal funcionari de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, i la descripciÛ del lloc de treball que cal proveir ha estat inclosa en el manual d'organitzaciÛ del Departament de GovernaciÛ i Administracions P˙bliques.

En conseq¸Ëncia, d'acord amb el que estableix el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisiÛ de llocs de treball i promociÛ professional dels funcionaris de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, i vist l'informe de la IntervenciÛ Delegada,

Resolc:

.1††Convocar concurs especÌfic de mËrits i capacitats per a la provisiÛ d'un lloc de cap de la SecciÛ d'An‡lisi Pressupostari de les Corporacions Locals de la DirecciÛ General d'AdministraciÛ Local del Departament de GovernaciÛ i Administracions P˙bliques (convocatÚria de provisiÛ n˙m. GO/005/05), que es detalla a l'annex 1 d'aquesta ResoluciÛ.

.2††Aprovar les bases de la convocatÚria que figuren a l'annex 2 d'aquesta ResoluciÛ.

.3††Les sol∑licituds s'han de presentar en el termini de quinze dies h‡bils a comptar de l'endem‡ de la publicaciÛ d'aquesta ResoluciÛ en el DOGC, al Registre general del Departament de GovernaciÛ i Administracions P˙bliques (Via Laietana, 26, 08003 Barcelona); al registre dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona (Via Laietana, 14, 08003 Barcelona), a Girona (Gran Via de Jaume I, 9, 17001 Girona), a Lleida (LluÌs Companys, 1, 25003 Lleida), a Tarragona (Sant Francesc, 3, 43071 Tarragona), a les Terres de l'Ebre (Doctor Ferran, 6-8, 43500 Tortosa), o per qualsevol altre dels mitjans que preveu la Llei 30/1992, de 26 de novembre.

Contra aquesta ResoluciÛ, que exhaureix la via administrativa, els interessats poden interposar recurs potestatiu de reposiciÛ davant el director de Serveis del Departament de GovernaciÛ i Administracions P˙bliques, en el termini d'un mes a comptar de l'endem‡ de la seva publicaciÛ, o bÈ recurs contenciÛs administratiu, davant els jutjats contenciosos administratius, en el termini de dos mesos a comptar de l'endem‡ de la seva publicaciÛ.

Barcelona, 5 de maig de 2005

P.†D. (ResoluciÛ GAP/618/2004,

DOGC de 19.3.2004)

Ramon Llorens i Ibarz

Director de Serveis

Annex 1

DescripciÛ del lloc de treball

.1††CaracterÌstiques del lloc de treball

Nom del lloc: cap de la SecciÛ d'An‡lisi Pressupostari de les Corporacions Locals.

Departament: GovernaciÛ i Administracions P˙bliques.

Unitat directiva: DirecciÛ General d'AdministraciÛ Local.

Localitat: Barcelona.

Norma funcional: DOGC n˙m. 3573.

Nivell: 24.

Complement especÌfic: 11.856,84 euros.

Horari: normal.

Tipus de lloc: c‡rrec de comandament.

Forma de provisiÛ: concurs especÌfic.

FormaciÛ especÌfica: coneixements en comptabilitat i gestiÛ pressupost‡ria. ExperiËncia en administraciÛ local i en an‡lisi economicofinancera.

.2††Requisits de participaciÛ

Grup: A.

Mobilitat: AdministraciÛ Generalitat de Catalunya.

Col∑lectiu de cossos: ˙nicament d'administraciÛ general del grup corresponent.

EspecificaciÛ de cossos: cos superior de la Generalitat de Catalunya.

TitulaciÛ especÌfica: llicenciatura en econÚmiques i empresarials.

.3††Coneixement de la llengua catalana

Coneixement oral i escrit de la llengua catalana de nivell C de la Secretaria de PolÌtica Ling¸Ìstica, o equivalent.

.4††Contingut funcional

4.1††MissiÛ:

Elaborar estudis i informes sobre la situaciÛ economicofinancera dels ens locals de Catalunya a partir de les dades depurades i tractades estadÌsticament dels pressupostos i de les liquidacions dels pressupostos per tal de donar compliment a l'obligaciÛ de difusiÛ de dades que estableix la Llei del pla estadÌstic de Catalunya.

4.2††Finalitats/funcions:

Gestionar els expedients en matËria patrimonial i d'hisendes dels ens locals.

Analitzar, avaluar i tractar estadÌsticament els pressupostos de les corporacions locals de Catalunya.

Analitzar, avaluar i tractar estadÌsticament les liquidacions dels pressupostos de les corporacions locals en l'‡mbit de Catalunya, agregant-hi les dades facilitades pels serveis territorials d'administraciÛ local corresponents.

4.3††Tasques b‡siques o activitats:

Estima les dades agregades dels pressupostos i les liquidacions de la totalitat dels ens locals de Catalunya a partir de les dades efectivament rebudes dels mateixos ens locals mitjanÁant q¸estionaris o en suport magnËtic.

Dissenya, elabora i difon la publicaciÛ anyal de les dades agregades dels pressupostos i les liquidacions dels ens locals, en compliment del que estableix la Llei 8/2001, de 14 de juny, del Pla estadÌstic de Catalunya 2001-2004.

Elabora els dossiers anyals sobre l'evoluciÛ econÚmica de cada ens local a partir de les dades disponibles i del corresponent tractament inform‡tic, per tal de ser posats a disposiciÛ dels ens locals afectats amb la finalitat que puguin ser utilitzats en la seva planificaciÛ pressupost‡ria, la polÌtica de subvencions, presa de decisions i estudis puntuals.

Elabora informes en profunditat sobre la situaciÛ economicofinancera dels ens locals a peticiÛ dels diferents Úrgans de l'AdministraciÛ de la Generalitat i dels ens locals mateixos.

Confecciona un dossier sobre la situaciÛ economicofinancera dels ens locals de Catalunya amb una bateria d'indicadors de gestiÛ econÚmica, patrimonial i financera a partir de la informaciÛ pressupost‡ria, financera i comptable disponible.

Elabora estudis sobre la fiscalitat dels ens locals a partir de les dades pressupost‡ries disponibles i dels tipus impositius i les tarifes aplicades per cada ens local.

Elabora un inventari individualitzat dels tipus impositius que apliquen els ens locals sobre els seus recursos tributaris.

Coordina la realitzaciÛ d'estudis puntuals sobre l'an‡lisi de l'eficiËncia dels serveis municipals en qualsevol de les seves formes de gestiÛ.

Analitza el grau de suficiËncia financera dels ens locals a partir de les diferents mostres d'ajuntaments per trams de poblaciÛ.

Impulsa i coordina els instruments i mecanismes que permeten obtenir tota la informaciÛ en matËria pressupost‡ria i tribut‡ria dels ens locals de Catalunya, alhora que dissenya el q¸estionari que es tramet als ens locals.

Coordina i avalua la tramesa, recepciÛ, informatitzaciÛ i depuraciÛ dels q¸estionaris...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR