RESOLUCIÓ GAP/2527/2005, d'1 de setembre, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc de comandament a la Direcció General d'Administració Local (convocatòria de provisió núm. GO/010/05).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Governacio i Administracions Publiques
Rango de LeyResolució

RESOLUCI”

GAP/2527/2005, d'1 de setembre, de convocatÚria de concurs especÌfic de mËrits i capacitats per a la provisiÛ d'un lloc de comandament a la DirecciÛ General d'AdministraciÛ Local (convocatÚria de provisiÛ n˙m. GO/010/05).

Al Departament de GovernaciÛ i Administracions P˙bliques hi ha vacant el lloc de cap del Servei de CooperaciÛ EconÚmica Local.

El lloc esmentat consta a la relaciÛ dels llocs de treball vigent del personal funcionari de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya i la descripciÛ del lloc de treball que cal proveir ha estat inclosa en el manual d'organitzaciÛ del Departament de GovernaciÛ i Administracions P˙bliques.

En conseq¸Ëncia, d'acord amb el que estableix el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisiÛ de llocs de treball i promociÛ professional dels funcionaris de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, i vist l'informe de la IntervenciÛ Delegada,

Resolc:

.1††Convocar concurs especÌfic de mËrits i capacitats per a la provisiÛ del lloc de cap del Servei de CooperaciÛ EconÚmica Local de la DirecciÛ General d'AdministraciÛ Local del Departament de GovernaciÛ i Administracions P˙bliques, que es detalla a l'annex 1 d'aquesta ResoluciÛ.

.2††Aprovar les bases de la convocatÚria, que figuren a l'annex 2 d'aquesta ResoluciÛ.

.3††Les sol∑licituds s'han de presentar, en el termini de 15 dies h‡bils a comptar de l'endem‡ de la publicaciÛ d'aquesta ResoluciÛ al DOGC, al Registre general del Departament de GovernaciÛ i Administracions P˙bliques (Via Laietana, 26, 08003 Barcelona); al registre dels serveis territorials del Departament a Barcelona (Via Laietana, 14, 08003 Barcelona); Girona (Gran Via de Jaume I, 9, 17001 Girona); Lleida (LluÌs Companys, 1, 25003 Lleida); Tarragona (Sant Francesc, 3, 43071 Tarragona) i les Terres de l'Ebre (Doctor Ferran, 6-8, 43500 Tortosa), o per qualsevol altre dels mitjans previstos en la Llei 30/1992, de 26 de novembre.

Contra aquesta ResoluciÛ, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs potestatiu de reposiciÛ davant el director de Serveis del Departament de GovernaciÛ i Administracions P˙bliques, en el termini d'un mes a comptar de l'endem‡ de la seva publicaciÛ, o bÈ recurs contenciÛs administratiu, davant els jutjats contenciosos administratius, en el termini de dos mesos a comptar de l'endem‡ de la publicaciÛ.

Barcelona, 1 de setembre de 2005

P. D. (ResoluciÛ GAP/618/2004, DOGC de 19.3.2004)

Ramon Llorens i Ibarz

Director de Serveis

Annex 1

DescripciÛ del lloc de treball

.1††CaracterÌstiques del lloc de treball

IdentificaciÛ del lloc: lloc 1.

Nom del lloc: cap del Servei de CooperaciÛ EconÚmica Local.

Departament: GovernaciÛ i Administracions P˙bliques.

Unitat directiva: DirecciÛ General d'AdministraciÛ Local.

Localitat: Barcelona.

Nivell: 27.

Complement especÌfic: 30.122,28 euros.

Horari: dedicaciÛ especial amb jornada superior a la normal.

Tipus de lloc: c‡rrec de comandament.

Forma de provisiÛ: concurs especÌfic.

Norma funcional: DOGC n˙m. 4407, de 16.6.2005.

.2††Requisits de participaciÛ

Grup: A.

Mobilitat: AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya.

Col∑lectiu de cossos: d'administraciÛ general i alguns d'administraciÛ especial del grup corresponent.

EspecificaciÛ de cossos: cos superior d'administraciÛ de la Generalitat de Catalunya i cos de titulats superiors: arquitectes, enginyers de camins, canals i ports i enginyers industrials.

.3††Coneixement de la llengua catalana

Coneixement oral i escrit de la llengua catalana de nivell C de la Secretaria de PolÌtica Ling¸Ìstica, o equivalent.

.4††Contingut funcional

4.1††MissiÛ:

Dirigir la convocatÚria, formulaciÛ, gestiÛ i liquidaciÛ del Pla ˙nic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC), controlant-ne l'execuciÛ i modificacions d'acord amb la normativa del PUOSC, aixÌ com dirigir la tramitaciÛ dels ajuts extraordinaris als ens locals i els expedients per danys catastrÚfics, amb la finalitat d'aconseguir la total aplicaciÛ de les subvencions assignades que configuren la cooperaciÛ econÚmica local de la Generalitat envers els ens locals de Catalunya.

4.2††Finalitats/funcions:

a)†Coordinar territorialment el Pla ˙nic d'obres i serveis de Catalunya.

b)†Gestionar el PUOSC.

c)†Tramitar els ajuts extraordinaris als ens locals i els expedients per danys catastrÚfics.

d)†Donar suport operatiu a la ComissiÛ de CooperaciÛ Local de Catalunya.

4.3††Tasques b‡siques o activitats:

  1. †Dirigeix i controla l'activitat del personal adscrit al Servei.

  2. †Supervisa la documentaciÛ de gestiÛ generada pel Servei.

  3. †Dirigeix i supervisa l'avantprojecte del PUOSC, elaborat pels serveis territorials pel que fa als ‡mbits comarcals respectius.

  4. †Supervisa l'expedient de convocatÚria i formulaciÛ del PUOSC.

  5. †Analitza les necessitats reals de les corporacions locals de Catalunya basant-se en l'estudi de la demanda presentada en la convocatÚria del PUOSC.

  6. †Supervisa els expedients d'execuciÛ i modificaciÛ de les actuacions del PUOSC.

  7. †Supervisa l'expedient de liquidaciÛ del PUOSC.

  8. †Prepara els assumptes que s'hagin d'incloure en l'ordre del dia de les sessions de la ComissiÛ de CooperaciÛ Local.

  9. †Elabora informes sobre q¸estions relatives al PUOSC que se sotmetran a discussiÛ en les sessions de la ComissiÛ de CooperaciÛ Local.

  10. †Controla el finanÁament dels diferents programes que configuren el PUOSC de manera coordinada amb el Servei de GestiÛ EconÚmica del Departament.

  11. †Proposa l'aplicaciÛ dels romanents generats en la gestiÛ del PUOSC i informa de les noves actuacions que calgui incloure per raons d'urgËncia i necessitat.

  12. †Supervisa els expedients relatius a l'aplicaciÛ de l'aportaciÛ econÚmica de l'Estat, la Generalitat i les diputacions al PUOSC.

  13. †Prepara els expedients de justificaciÛ de l'aportaciÛ econÚmica estatal i provincial que cal presentar davant el Ministeri d'Administracions P˙bliques i les quatre diputacions catalanes.

  14. †Participa en les reunions que en matËria de cooperaciÛ local convoca el subdirector general.

  15. †Coordina i elabora les propostes de concessiÛ d'ajuts econÚmics extraordinaris a corporacions locals.

  16. †Supervisa els documents acreditatius de despeses d'inversiÛ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR