RESOLUCIÓ CLT/3285/2006, de 3 d'octubre, de modificació de la Resolució CLT/3061/2006, de 28 d'agost, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc singular del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (convocatòria de provisió núm. CU/003/06).

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

CLT/3285/2006, de 3 d'octubre, de modificació de la Resolució CLT/3061/2006, de 28 d'agost, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc singular del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (convocatòria de provisió núm. CU/003/06).

El 27 de setembre de 2006, al DOGC núm. 4727, pàg. 40343, es va publicar la Resolució CLT/3061/2006, de 28 d'agost, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc singular del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (convocatòria de provisió núm. CU/003/06).

Atès que s'ha detectat una errada a l'annex 2 de la Resolució esmentada,

Resolc:

.1 Modificar l'annex 2 de la Resolució esmentada (Característiques del lloc de treball), d'acord amb el que es detalla a continuació:

on diu:

"Localitat: Barcelona",

ha de dir:

"Localitat: Terrassa".

.2 Obrir un nou termini de 15 dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta Resolució al DOGC, per presentar les sol·licituds de participació en el concurs objecte d'aquesta modificació.

En relació amb aquest nou termini de presentació de sol·licituds, les persones que ja hagin presentat la sol·licitud de participació en el concurs podran mantenir-la o anul·lar-la, segons la seva elecció.

Les persones que optin per anul·lar la seva sol·licitud de participació ho hauran de comunicar expressament per escrit a l'òrgan convocant, en el termini abans indicat, per les mateixes vies que preveu la base 4 de la convocatòria per a la presentació de sol·licituds. Les persones que no anul·lin expressament per escrit la seva sol·licitud, s'entendrà que mantenen la seva...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR