RESOLUCIÓ GRI/2171/2003, de 10 de juliol, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc singular a la Secretaria General del Departament de Governació i Relacions Institucionals (convocatòria de provisió núm. GO/019/03).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorConsorci Català de Promoció Exterior de la Cultura
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

GRI/2171/2003, de 10 de juliol, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc singular a la Secretaria General del Departament de Governació i Relacions Institucionals (convocatòria de provisió núm. GO/019/03).

Al Departament de Governació i Relacions Institucionals hi ha vacant un lloc de responsable administratiu de Relacions amb les Forces Armades.

El lloc esmentat consta a la vigent relació dels llocs de treball del personal funcionari de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i la descripció del lloc de treball que cal proveir ha estat inclosa en el manual d'organització del Departament de Governació i Relacions Institucionals.

En conseqüència, d'acord amb el que estableix el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i vist l'informe de la Intervenció Delegada,

Resolc:

.1 Convocar concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc de responsable administratiu de Relacions amb les Forces Armades de la Secretaria General del Departament de Governació i Relacions Institucionals (convocatòria de provisió núm. GO/019/03), que es detalla a l'annex 1 d'aquesta Resolució.

.2 Aprovar les bases de la convocatòria que figuren a l'annex 2 d'aquesta Resolució.

.3 Les sol·licituds s'han de presentar al Registre general del Departament de Governació i Relacions Institucionals (Via Laietana, 26, Barcelona) en el termini de quinze dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al DOGC.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, els interessats poden interposar recurs potestatiu de reposició davant la secretària general del Departament de Governació i Relacions Institucionals, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació, o bé recurs contenciós administratiu, davant els jutjats contenciosos administratius, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació.

Barcelona, 10 de juliol de 2003

P. D. (Resolució de 7.5.2002, DOGC de 21.5.2002)

M. Àngels Barbarà i Fondevila

Secretària general

Annex 1

Descripció del lloc de treball

.1 Característiques del lloc de treball

Identificació del lloc: lloc 1.

Nom del lloc: responsable administratiu de Relacions amb les Forces Armades.

Departament: Governació i Relacions Institucionals.

Unitat directiva: Secretaria General.

Localitat: Lleida.

Nivell: 18.

Complement específic: 5228,04 euros.

Horari: normal.

Tipus de lloc: singular.

Forma de provisió: concurs específic.

.2 Requisits de participació

Grup: C.

Mobilitat: Administració de la Generalitat de Catalunya.

Col·lectiu de cossos: únicament d'administració general del grup corresponent.

Especificació de cossos: cos administratiu de la Generalitat de Catalunya.

.3 Coneixement de la llengua catalana

Coneixement oral i escrit de la llengua catalana de nivell C de la Direcció General de Política Lingüística, o equivalent.

.4 Contingut funcional

Missió:

Realitzar les tasques administratives de la Unitat de Relacions amb les Forces Armades del Departament de Governació i Relacions Institucionals, pel que fa a l'organització d'activitats culturals, formatives i socials que la Generalitat de Catalunya ofereix als professionals destinats en unitats, centres i organismes militars ubicats en el territori de Catalunya d'acord amb el conveni de col·laboració entre la Generalitat de Catalunya i el Ministerio de Defensa i les instruccions del superior jeràrquic, a fi d'incrementar els seus nivells d'informació sobre Catalunya i facilitar el desenvolupament cultural i la seva inserció i promoció professional i social.

Finalitats/funcions:

a) Donar suport administratiu i logístic a les activitats culturals, formatives i socials programades per la Unitat de Relacions amb les Forces Armades.

b) Gestionar les sol·licituds de formació dels professionals destinats en unitats, centres i organismes militars ubicats en el territori de Catalunya.

Tasques bàsiques o activitats:

a) Confeccionar el programa anual de "Rutes d'aproximació als patrimonis Culturals de Catalunya i Navarra" per a la seva aprovació per part de Capitania General.

b) Notifica a les diferents administracions, institucions i persones implicades la posada en marxa de la campanya anual de col·laboració amb les forces armades.

c) Confecciona els escrits de difusió i les invitacions d'assistència a les "Rutes d'aproximació als patrimonis culturals de Catalunya i Navarra" que organitza el Departament de Governació i Relacions Institucionals pels soldats professionals, comandaments i familiars de la 2a Regió Militar.

d) Coordinar amb els responsables tècnics corresponents les aportacions de les diferents administracions i institucions implicades en el programa de rutes.

e) Confeccionar els programes de les diferents rutes del programa anual de rutes (horaris, llocs a visitar, etc.).

f) Contactar amb els guies que han de fer la visita per concretar els diferents aspectes de la ruta.

g) Organitzar el transport dels assistents i la manutenció al llarg de la visita.

h) Confeccionar les comunicacions de premsa relatives a la difusió d'aquestes rutes.

i) Notificar a les diferents administracions, institucions i persones implicades la posada en marxa de la campanya anual nadalenca per als integrants de les tropes espanyoles en missions de pau de les Nacions Unides a l'estranger, per recollir i enviar productes per al sopar de Nadal.

j) Controlar i coordinar el trasllat d'aquests materials a zona militar per al seu posterior trasllat a diversos quarters establerts a l'estranger.

k) Rebre les sol·licituds dels cursos de formació d'idiomes que demanen els soldats professionals, comandaments i familiars de la 3a Regió Militar i Guàrdia Civil de Catalunya, derivar-les a l'Escola d'Administració Pública de Catalunya i al Departament de Cultura, i fer-ne el seguiment al llarg de tot el curs.

l) Preparar els dossiers i els documents per als membres dels jurats...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR