RESOLUCIÓ GRI/2172/2003, d'11 de juliol, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc singular a la Direcció General d'Administració Local del Departament de Governació i Relacions Institucionals (convocatòria de provisió núm. GO/020/03).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorConsorci Català de Promoció Exterior de la Cultura
Rango de LeyResolució

RESOLUCI”

GRI/2172/2003, d'11 de juliol, de convocatÚria de concurs especÌfic de mËrits i capacitats per a la provisiÛ d'un lloc singular a la DirecciÛ General d'AdministraciÛ Local del Departament de GovernaciÛ i Relacions Institucionals (convocatÚria de provisiÛ n˙m. GO/020/03).

Al Departament de GovernaciÛ i Relacions Institucionals hi ha vacant un lloc de responsable d'InformaciÛ i Sistemes en les Relacions amb els Ens Locals de la DirecciÛ General d'AdministraciÛ Local.

L'esmentat lloc consta a la vigent relaciÛ dels llocs de treball del personal funcionari de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya i la descripciÛ del lloc de treball que cal proveir ha estat inclosa en el manual d'organitzaciÛ del Departament de GovernaciÛ i Relacions Institucionals.

En conseq¸Ëncia, d'acord amb el que estableix el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisiÛ de llocs de treball i promociÛ professional dels funcionaris de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, i vist l'informe de la IntervenciÛ Delegada,

Resolc:

.1††Convocar concurs especÌfic de mËrits i capacitats per a la provisiÛ d'un lloc de responsable d'InformaciÛ i Sistemes en les Relacions amb els Ens Locals de la DirecciÛ General d'AdministraciÛ Local del Departament de GovernaciÛ i Relacions Institucionals (convocatÚria de provisiÛ n˙m. GO/020/03), que es detalla a l'annex 1 d'aquesta ResoluciÛ.

.2††Aprovar les bases de la convocatÚria que figuren a l'annex 2 d'aquesta ResoluciÛ.

.3††Les sol∑licituds s'han de presentar al Registre general del Departament de GovernaciÛ i Relacions Institucionals (Via Laietana, 26, de Barcelona) en el termini de quinze dies h‡bils a comptar des de l'endem‡ de la publicaciÛ d'aquesta ResoluciÛ al DOGC.

Contra aquesta ResoluciÛ, que exhaureix la via administrativa, els interessats poden interposar recurs potestatiu de reposiciÛ davant la secret‡ria general del Departament de GovernaciÛ i Relacions Institucionals, en el termini d'un mes a comptar de l'endem‡ de la seva publicaciÛ, o bÈ recurs contenciÛs administratiu, davant els jutjats contenciosos administratius, en el termini de dos mesos a comptar de l'endem‡ de la seva publicaciÛ.

Barcelona, 11 de juliol de 2003

P. D. (ResoluciÛ de 7.5.2002, DOGC de 21.5.2002)

M.†¿ngels Barbar‡ i Fondevila

Secret‡ria general

Annex 1

DescripciÛ del lloc de treball

.1††CaracterÌstiques del lloc de treball

IdentificaciÛ del lloc: lloc 1.

Nom del lloc: responsable d'InformaciÛ i Sistemes en les Relacions amb els Ens Locals.

Departament: GovernaciÛ i Relacions Institucionals.

Unitat directiva: DirecciÛ General d'AdministraciÛ Local.

Localitat: Barcelona.

Nivell: 20.

Complement especÌfic: 5.411,28 euros.

Horari: normal.

Tipus de lloc: singular.

Forma de provisiÛ: concurs especÌfic.

FormaciÛ especÌfica: experiËncia en AdministraciÛ local, coneixements i experiËncia en planificaciÛ i organitzaciÛ i en maneig de bases de dades.

.2††Requisits de participaciÛ

Grup: C.

Mobilitat: AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya.

Col∑lectiu de cossos: ˙nicament d'administraciÛ general del grup corresponent.

EspecificaciÛ de cossos: cos administratiu de la Generalitat de Catalunya.

.3††Coneixement de la llengua catalana

Coneixement oral i escrit de la llengua catalana de nivell C de la DirecciÛ General de PolÌtica Ling¸Ìstica, o equivalent.

.4††Contingut funcional

MissiÛ:

Donar suport administratiu, ofim‡tic i tËcnic a la gestiÛ dels treballs i les sessions dels Úrgans col∑legiats del Departament de GovernaciÛ i Relacions Institucionals de m‡xima representaciÛ dels ens locals de Catalunya, d'acord amb el que disposen les lleis d'ordenaciÛ territorial (5/1987, 6/1987, 7/1987, 8/2003 i el Decret legislatiu 2/2003) aixÌ com l'an‡lisi i tractament de dades dels convenis entre la Generalitat i els ens locals, el seguiment dels quals correspon a la DirecciÛ General d'AdministraciÛ Local, d'acord amb el que disposa la normativa de rËgim local.

Finalitats/funcions:

a)†Donar suport administratiu a l'organitzaciÛ i treballs de la ComissiÛ de Govern Local de Catalunya, la ComissiÛ Mixta de Traspassos, la SubcomissiÛ de RËgim jurÌdic i Administratiu, la SubcomissiÛ de CooperaciÛ i RËgim EconÚmic, la SubcomissiÛ de PrevenciÛ i ExtinciÛ d'Incendis i de Salvaments de Catalunya i les ponËncies que en depenen.

b)†Fer l'an‡lisi i la introducciÛ en el programa inform‡tic dels convenis dels ens locals (CEL) de les dades dels convenis signats entre la Generalitat de Catalunya i els ens locals.

c)†Donar suport operatiu en l'elaboraciÛ dels informes en relaciÛ als projectes normatius que afecten al mÛn local.

Tasques b‡siques o activitats:

a)†Actualitza i du a terme el manteniment de les bases de dades on figuren els membres de les diferents comissions.

b)†Efectua la convocatÚria dels assistents a les sessions.

c)†Controla i arxiva els projectes normatius que es tracten en les mateixes.

d)†Transcriu les actes de les sessions.

e)†Elabora i tramita als departaments de la Generalitat de Catalunya els certificats de les disposicions normatives que s'han sotmËs a informe.

f)†Prepara i tramita els drets d'assistËncia a les sessions.

g)†Reserva les sales i s'encarrega de la logÌstica de les diferents sessions.

h)†Tramet per via telem‡tica i en suport paper els projectes que es porten a informe als membres de les comissions i a les entitats municipalistes.

i)†Elabora el resum de les sessions que es realitzen, per a la seva inclusiÛ a la web de la DirecciÛ General d'AdministraciÛ Local i a les publicacions periÚdiques, aixÌ com d'altres actuacions que es puguin presentar en relaciÛ a les diferents comissions.

j)†Analitza les dades dels convenis que els ajuntaments i consells comarcals de Catalunya trameten a la DirecciÛ General d'AdministraciÛ Local per a la seva inclusiÛ en el programa inform‡tic CEL.

k)†Fa la recerca de normativa per tal de donar suport operatiu en relaciÛ amb els informes jurÌdics que realitzen els superiors...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR