RESOLUCIÓ GAP/1060/2006, de 6 d'abril, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc singular a la Secretaria General del Departament de Governació i Administracions Públiques (convocatòria de provisió núm. GO/006/06).

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

GAP/1060/2006, de 6 d'abril, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc singular a la Secretaria General del Departament de Governació i Administracions Públiques (convocatòria de provisió núm. GO/006/06).

Al Departament de Governació i Administracions Públiques hi ha vacant un lloc de responsable de Suport Tècnic.

L'esmentat lloc consta a la relació dels llocs de treball vigent del personal funcionari de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i la descripció del lloc de treball que cal proveir ha estat inclosa en el manual d'organització del Departament de Governació i Administracions Públiques.

En conseqüència, d'acord amb el que estableix el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i vist l'informe de la Intervenció Delegada,

Resolc:

.1 Convocar concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc de responsable de Suport Tècnic del Departament de Governació i Administracions Públiques (convocatòria de provisió núm. GO/006/06), que es detalla a l'annex 1 d'aquesta Resolució.

.2 Aprovar les bases de la convocatòria que figuren a l'annex 2 d'aquesta Resolució.

.3 Les sol·licituds s'han de presentar, en el termini de 15 dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el DOGC, al Registre general del Departament de Governació i Administracions Públiques (Via Laietana, 26, 08003 Barcelona); al registre dels serveis territorials del Departament a Barcelona (Via Laietana, 14, 08003 Barcelona), Girona (Gran Via de Jaume I, 9, 17001 Girona), Lleida (Lluís Companys, 1, 25003 Lleida), Tarragona (Sant Francesc, 3, 43071 Tarragona) i les Terres de l'Ebre (Doctor Ferran, 6-8, 43500 Tortosa), o per qualsevol altre dels mitjans previstos en la Llei 30/1992, de 26 de novembre.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs potestatiu de reposició davant el director de Serveis del Departament de Governació i Administracions Públiques, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació, o bé recurs contenciós administratiu, davant els jutjats contenciosos administratius, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la publicació.

Barcelona, 6 d'abril de 2006

P. D. (Resolució GAP/618/2004,

DOGC de 19.3.2004)

Ramon Llorens i Ibarz

Director de Serveis

Annex 1

Descripció del lloc de treball

.1 Característiques del lloc de treball

Identificació del lloc: lloc 1.

Nom del lloc: responsable de Suport Tècnic.

Departament: Governació i Administracions Públiques.

Unitat directiva: Secretaria General.

Localitat: Barcelona.

Nivell: 24.3.

Complement específic: 18.836,16 euros.

Horari: normal.

Tipus de lloc: singular.

Forma de provisió: concurs específic.

.2 Requisits de participació

Grup: A

Mobilitat: Administració de la Generalitat de Catalunya.

Col·lectiu de cossos: únicament d'administració general del grup corresponents.

Especificació de cossos: cos superior d'administració de la Generalitat de Catalunya.

.3 Coneixement de la llengua catalana

Coneixement oral i escrit de la llengua catalana de nivell C de la Secretaria de Política Lingüística, o equivalent.

.4 Contingut funcional

4.1 Missió:

Coordinar la gestió i explotació dels webs del Departament de Governació i Administracions Públiques i dissenyar i implementar projectes relacionats amb la prestació de serveis mitjançant les noves tecnologies, d'acord amb les directrius pròpies del Departament i les corporatives de la Generalitat, amb l'objectiu d'aconseguir una millor difusió de la informació del Departament a Internet i una més eficient utilització de les noves tecnologies aplicades a la gestió.

4.2 Finalitats/funcions:

a) Coordinar, supervisar, executar, avaluar i prestar suport tècnic en la gestió i explotació dels webs del Departament, coordinar-ne els continguts i dissenyar, implementar i avaluar projectes en aquest àmbit.

b) Dissenyar, implementar o participar en la gestió d'actuacions i projectes relacionats amb la prestació de serveis mitjançant les noves tecnologies.

c) Planificar, executar, avaluar o fer el seguiment d'actuacions i programes relacionats amb les funcions anteriors o encomanades pels superiors jeràrquics.

4.3 Tasques bàsiques o activitats:

a) Dissenya projectes i elabora informes i propostes sobre aspectes relacionats amb l'aplicació de les tecnologies de la informació i el coneixement.

b) Treballa, donant suport tècnic, en els projectes relacionats amb l'aplicació de les noves tecnologies a la gestió dels serveis i activitats competència del Departament.

c) Coordina amb els prestadors de serveis informàtics els treballs per al desenvolupament del web, per al manteniment de les aplicacions i per a la resolució de problemes operatius.

d) Identifica i aplica solucions ofimàtiques per a treballs encarregats al Gabinet Tècnic.

e) Dirigeix el disseny dels funcionals i dels circuits de gestió de les diferents aplicacions que composen el web i la intranet.

f) Impulsa, dirigeix i fa el seguiment de les actualitzacions i millores d'aquestes aplicacions.

g) Estableix el disseny gràfic del web i la intranet del Departament i en dirigeix la implementació tant en el manteniment d'elements existents com en els projectes d'ampliació i millora.

h) Estableix les formes i els requisits d'aplicació de les normes corporatives i altres disposicions sobre l'estructura, funcionament, continguts i base tecnològica del web i de la intranet del Departament, i en supervisa l'aplicació.

i) Coordina i supervisa el manteniment dels continguts del web i de la intranet del Departament, les solucions d'estructuració i la incorporació de nous continguts.

j) Dirigeix, coordina i assessora tecnològicament els membres del grup de treball de desenvolupament del web.

k) Estableix les pautes i els criteris per a l'avaluació de l'impacte i la difusió...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR