RESOLUCIÓ GAP/826/2006, de 28 de març, de convocatòria del procés selectiu per proveir 207 places de l'escala superior d'administració general del cos superior d'Administració de la Generalitat de Catalunya (núm. de registre de la convocatòria 111).

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyResolució

RESOLUCI”

GAP/826/2006, de 28 de marÁ, de convocatÚria del procÈs selectiu per proveir 207 places de l'escala superior d'administraciÛ general del cos superior d'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya (n˙m. de registre de la convocatÚria 111).

Vist l'Acord de la ComissiÛ de Govern de PolÌtica Institucional de la Generalitat de 21 de marÁ de 2006, publicat mitjanÁant la ResoluciÛ GAP/767/2006, de 23 de marÁ (DOGC n˙m. 4603, de 29.3.2006), que aprova l'oferta d'ocupaciÛ p˙blica de 188 places i preveu la possibilitat d'un 10% addicional de places de l'escala superior d'administraciÛ general del cos superior d'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya;

AtËs el que disposa l'Ordre GRI/121/2003, de 14 de marÁ, per la qual s'aprova la tramitaciÛ telem‡tica del procediment de participaciÛ en les convocatÚries de processos selectius per a l'accÈs a determinats cossos de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya;

AtËs que s'han dut a terme els tr‡mits que preveu la Llei 9/1987, de 12 de juny, d'Úrgans de representaciÛ, determinaciÛ de condicions de treball i participaciÛ del personal al servei de les administracions p˙bliques, modificada per la Llei 7/1990, de 19 de juliol;

AtËs el que disposa la ResoluciÛ GAP/2665/2004, de 29 de setembre, de delegaciÛ de competËncies del conseller de GovernaciÛ i Administracions P˙bliques en el director general de la FunciÛ P˙blica (DOGC n˙m. 4233, de 6.10.2004), i d'acord amb el que estableix l'article 80 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya,

Resolc:

Convocar el procÈs selectiu per proveir 188 places i 19 mÈs corresponents al 10% addicional de l'escala superior d'administraciÛ general del cos superior d'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya (n˙m. de registre de la convocatÚria 111), de conformitat amb les bases que figuren als annexos d'aquesta ResoluciÛ i d'acord amb el programa de temes indicat a la ResoluciÛ de 30 de juny de 1997 (DOGC n˙m. 2426, de 4.7.1997).

Contra aquesta ResoluciÛ, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades podran interposar recurs potestatiu de reposiciÛ davant el director general de la FunciÛ P˙blica en el termini d'un mes a comptar de l'endem‡ de la seva publicaciÛ al DOGC, o directament recurs contenciÛs administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de JustÌcia de Catalunya en el termini de dos mesos a comptar de l'endem‡ de la publicaciÛ de la ResoluciÛ al DOGC.

Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 28 de marÁ de 2006

P.†D. (ResoluciÛ GAP/2665/2004, DOGC de 6.10.2004)

Joan Plana i Sola

Director general de la FunciÛ P˙blica

Annex 1

Bases

.1††Aspectes generals

A les presents bases les seran d'aplicaciÛ el Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text ˙nic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matËria de funciÛ p˙blica; el Decret 28/1986, de 30 de gener, de reglament de selecciÛ de personal de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, i la resta de normativa vigent en la matËria.

El contingut d'aquestes bases ser‡ completat amb les bases especÌfiques, que es publiquin en el DOGC.

La distribuciÛ de les places ofertades per departaments, localitats i unitats directives es podr‡ consultar a l'adreÁa web http://www.gencat.net/governacio-ap/administracio/ofe-conv.htm.

.2††Requisits i condicions dels aspirants

2.1††Per ser admesos/es a la realitzaciÛ del procÈs selectiu, els/les aspirants hauran de posseir els seg¸ents:

a)†Nacionalitat:

1)†Ser ciutad‡ espanyol, o,

2)†Ser nacional d'algun dels altres estats membres de la UniÛ Europea o dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la UniÛ Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulaciÛ de treballadors.

TambÈ podran ser admesos el cÚnjuge, els descendents i els descendents del cÚnjuge, tant dels ciutadans espanyols com dels nacionals dels altres estats membres de la UniÛ Europea o dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la UniÛ Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulaciÛ de treballadors, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, sempre que els cÚnjuges no estiguin separats de dret i, pel que fa als descendents, siguin menors de vint-i-un anys o majors d'aquesta edat perÚ visquin a c‡rrec dels seus progenitors.

b)†Edat: haver complert 18 anys i no superar l'edat establerta per a la jubilaciÛ.

c)†TitulaciÛ: estar en possessiÛ o en condicions d'obtenir el tÌtol acadËmic oficial exigit per a l'ingrÈs en cada cos o escala, de conformitat amb el que estableixin les bases especÌfiques. Si es tracta d'un tÌtol obtingut a l'estranger, cal disposar de l'homologaciÛ corresponent del Ministeri d'EducaciÛ i CiËncia.

d)†Capacitat: posseir la capacitat fÌsica i psÌquica necess‡ria per a l'exercici de les funcions prÚpies de les places convocades.

e)†HabilitaciÛ: no estar inhabilitat/ada per a l'exercici de les funcions p˙bliques, separat/ada mitjanÁant expedient disciplinari del servei de qualsevol administraciÛ p˙blica ni pert‡nyer al mateix cos o escala objecte de convocatÚria.

Els requisits indicats anteriorment s'han de complir el darrer dia del termini de presentaciÛ de sol∑licituds i s'han de continuar complint fins la presa de possessiÛ com a funcionaris/‡ries de carrera.

f)†Llengua catalana: posseir els coneixements de llengua catalana del nivell requerit a les bases especÌfiques en el grau adequat a les funcions prÚpies de les places del cos i/o escala de l'AdministraciÛ de la Generalitat objecte de convocatÚria.

g)†Llengua castellana: els/les aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola hauran de posseir coneixements de llengua castellana del nivell requerit a les bases especÌfiques.

2.2††Requisits especÌfics per a la promociÛ interna.

Els/les aspirants que concorrin pel torn de promociÛ interna, a mÈs de complir els requisits indicats al punt anterior, hauran de reunir a mÈs a mÈs els requisits seg¸ents:

a)†Ser funcionari/‡ria de la Generalitat de Catalunya del cos o escala del grup que determinin les bases especÌfiques.

b)†Haver prestat serveis efectius durant un perÌode mÌnim de dos anys com a funcionari/‡ria de carrera en el cos o escala esmentat.

c)†Trobar-se respecte de la Generalitat en el cos o escala esmentat en les bases especÌfiques, en situaciÛ administrativa de servei actiu, serveis especials, serveis en altres administracions o en qualsevol altra situaciÛ que comporti reserva de lloc o de destinaciÛ.

Igualment, aquests requisits especÌfics s'han de complir el darrer dia del termini de presentaciÛ de sol∑licituds i s'han de continuar complint fins la presa de possessiÛ com a funcionaris/‡ries de carrera.

.3††Sol∑licituds

3.1††FormalitzaciÛ, obtenciÛ i presentaciÛ.

Per tal de participar en el procÈs selectiu corresponent caldr‡ emplenar el model oficial de sol∑licitud d'admissiÛ a proves selectives, que s'adreÁar‡ al/a la director/a general de la FunciÛ P˙blica, mitjanÁant una de les tres vies seg¸ents:

a)†La inscripciÛ per via telem‡tica a travÈs del portal de l'AdministraciÛ Oberta de Catalunya (http://www.cat365.net).

Les sol∑licituds en suport telem‡tic es presentaran al Registre telem‡tic de l'AdministraciÛ Oberta de Catalunya (http://www.cat365.net), previst al mateix sistema.

b)†Desc‡rrega de la sol∑licitud en suport paper disponible a la p‡gina web del portal de l'AdministraciÛ Oberta de Catalunya (http://www.cat365.net).

Les consultes sobre el portal CAT365 i el seu funcionament es poden fer a travÈs del telËfon 902.01.23.45.

c)†Sol∑licitud en suport paper disponible a la Oficina de convocatÚries, als Serveis Territorials de GovernaciÛ i Administracions P˙bliques indicats al punt 3 del par‡graf seg¸ent i a les seus centrals dels departaments de la Generalitat.

Les sol∑licituds en suport paper dels apartats b) i c), es presentaran al registre de l'Oficina de convocatÚries, registre n˙m. 9438: c. Ausi‡s Marc, 35, 08010 Barcelona.

Igualment, es podran presentar pels mitjans que estableix l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre.

En cap cas, no es poden fer fotocÚpies de les sol∑licituds, ja que cadascuna ha de tenir un n˙mero de referËncia diferenciat.

3.2††Termini de presentaciÛ.

El termini de presentaciÛ de sol∑licituds ser‡ de 20 dies naturals, comptadors a partir de l'endem‡ de la publicaciÛ de la resoluciÛ de convocatÚria especÌfica en el DOGC.

3.3††Consentiment al tractament de dades personals.

Amb la formalitzaciÛ i presentaciÛ de la sol∑licitud els aspirants donen el seu consentiment al tractament de les dades de car‡cter personal que sÛn necess‡ries per prendre part en la convocatÚria i per a la resta de la tramitaciÛ del procÈs selectiu, d'acord amb la normativa vigent.

3.4††Signatura.

…s imprescindible que la sol∑licitud estigui signada per l'aspirant. La manca de signatura suposar‡ l'exclusiÛ de l'aspirant. En el supÚsit de presentaciÛ telem‡tica de la sol∑licitud a travÈs el portal de l'AdministraciÛ Oberta de Catalunya, la identificaciÛ de l'aspirant queda garantida mitjanÁant la utilitzaciÛ de la combinaciÛ usuari i contrasenya.

.4††Pagament de la taxa. Exempcions

4.1††Taxa.

Per inscriure's a la convocatÚria els/les aspirants hauran de satisfer la taxa que es determini a l'annex 2.

4.2††Pagament.

El pagament de la taxa es podr‡ efectuar a qualsevol oficina de la Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona "la Caixa" pels mitjans que s'indiquen a continuaciÛ:

a)†ImprËs de la sol∑licitud: l'aspirant haur‡ de presentar la inst‡ncia en suport paper a qualsevol oficina de l'entitat esmentada i realitzar l'abonament corresponent.

b)†Carta de pagament: l'aspirant podr‡ utilitzar aquest mitj‡ quan descarregui de la p‡gina web el model oficial d'admissiÛ a processos selectius o bÈ quan realitzi la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR