RESOLUCIÓ GRI/706/2003, de 14 de març, de convocatòria del procés selectiu, mitjançant el sistema de promoció interna, per a l'ingrés a l'escala superior d'administració general del cos superior d'Administració de la Generalitat de Catalunya (núm. de registre de convocatòria 064).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorConsorci Català de Promoció Exterior de la Cultura
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

GRI/706/2003, de 14 de març, de convocatòria del procés selectiu, mitjançant el sistema de promoció interna, per a l'ingrés a l'escala superior d'administració general del cos superior d'Administració de la Generalitat de Catalunya (núm. de registre de convocatòria 064).

Vistos els acords de la Comissió de Govern per a Assumptes Institucionals i Socials de la Generalitat de 24 de desembre de 2002 i de 4 de febrer de 2003, pels quals s'aproven les ofertes d'ocupació pública parcials de l'Administració de la Generalitat per els anys 2002 i 2003, respectivament, publicats mitjançant les resolucions de 31 de desembre de 2002 (DOGC núm. 3798, de 13.1.2003) i de 7 de febrer de 2003 (DOGC núm. 3822, de 14.2.2003);

Vist l'Acord general de 12 de juliol de 2000, sobre condicions de treball del personal de l'àmbit d'aplicació de la Mesa general de negociació de l'Administració de la Generalitat per al període 2000 a 2003, que determina que s'efectuaran convocatòries de promoció interna separades de les de nou ingrés;

Vista la disposició addicional 14 del Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública, relativa a les opcions dels aspirants a les convocatòries de selecció;

Atès el que disposa l'Ordre GRI/121/2003, de 14 de març, per la qual s'aprova la tramitació telemàtica del procediment de participació en les convocatòries de processos selectius per a l'accés a determinats cossos de l'Administració de la Generalitat de Catalunya;

Atès que s'han dut a terme els tràmits que preveu la Llei 9/1987, de 12 de juny, d'òrgans de representació, determinació de condicions de treball i participació del personal al servei de les administracions públiques, modificada per la Llei 7/1990, de 19 de juliol;

Atès el que disposa l'article 6.2 del Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, modificat per l'article 1.4 de la Llei 25/1998, de 31 de desembre, i d'acord amb el que estableix l'article 80 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Resolc:

Convocar el procés selectiu, mitjançant el sistema de promoció interna, per a l'ingrés a l'escala superior d'administració general del cos superior d'Administració de la Generalitat de Catalunya (núm. de registre de convocatòria 064), de conformitat amb les bases que figuren a l'annex 1 d'aquesta Resolució i d'acord amb el programa de temes indicat a la Resolució de 30 de juny de 1997 (DOGC núm. 2426, de 4.7.1997).

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades podran interposar recurs potestatiu de reposició davant el secretari d'Administració i Funció Pública en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, o directament recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la publicació de la Resolució al DOGC.

Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 14 de març de 2003

Josep-Ramon Morera i Balada

Secretari d'Administració i Funció Pública

Annex 1

Bases de la convocatòria

-1 Normes generals

1.1 Es convoca el procés selectiu per proveir, mitjançant el sistema de promoció interna, 71 places de l'escala superior d'administració general del cos superior d'Administració de la Generalitat de Catalunya, que es distribueixen de la manera següent:

a) Escala superior d'administració general, àmbit general: 45 places. D'aquestes places, dues es reserven per als aspirants que tinguin reconeguda la condició legal de disminuït.

b) Escala superior d'administració general, àmbit jurídic: 22 places. D'aquestes places, una es reserva per als aspirants que tinguin reconeguda la condició legal de disminuït.

c) Escala superior d'administració general, àmbit econòmic: 4 places. D'aquestes places, una es reserva per als aspirants que tinguin reconeguda la condició legal de disminuït.

1.2 En el cas que les places reservades per als aspirants que tinguin reconeguda la condició legal de disminuït quedin desertes, s'acumularan a la resta de places del mateix àmbit de la present convocatòria. Si tot i així encara quedessin places reservades desertes, aquestes s'acumularan, en primer lloc, a les places reservades per als aspirants que tinguin reconeguda la condició legal de disminuït del mateix àmbit de la convocatòria pel sistema de lliure accés i, cas que no es cobreixin, s'acumularan a la resta de places del mateix àmbit de l'esmentada convocatòria de lliure accés (número de registre de la convocatòria 065).

1.3 Les places sense cobrir d'aquesta convocatòria s'acumularan, si és el cas, a les corresponents del mateix àmbit de la convocatòria pel sistema de lliure accés (número de registre de la convocatòria 065), i a l'inrevés.

1.4 D'acord amb la disposició addicional 14 del Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, les persones que prenguin part en aquesta convocatòria poden participar en més d'un àmbit dels que preveu la base 1.1 i resten subjectes, en el cas que superin el procés selectiu en més d'un àmbit, al deure d'optar per places d'un determinat àmbit.

Aquesta opció es farà efectiva en el moment de publicar-se la relació d'aspirants que han superat el procés selectiu que preveu la base 9.4 d'aquesta convocatòria, d'acord amb l'ordre de preferències que hagin assenyalat en les respectives sol·licituds de participació.

Aquest ordre de preferències sorgirà efectes quan l'aspirant hagi superat el procés selectiu en més d'un àmbit i determinarà en quin d'aquests àmbits, amb exclusió de la resta, haurà superat el procés selectiu i serà proposat per ser nomenat funcionari, d'acord amb el que estableix la base 10 d'aquesta convocatòria.

Les persones que vulguin participar en més d'un dels àmbits previstos, sempre que disposin de les titulacions assenyalades a la base 2.1.2, indicaran clarament en la sol·licitud de participació un ordre de preferències per àmbits, d'acord amb les instruccions que figuren a l'annex 4. Aquest ordre de preferències determinarà en quin d'aquests àmbits, amb exclusió de la resta, l'aspirat haurà superat el procés selectiu i serà proposat per ser nomenat funcionari, d'acord amb el que estableix la base 10 d'aquesta convocatòria.

Si no es fa constar cap dels àmbits, s'entendrà que opten per les places d'àmbit general independentment de la titulació al·legada per participar. Si de la sol·licitud de participació no se'n desprèn clarament un ordre de preferències per àmbits, s'entendrà que la preferència s'exercita, en funció dels àmbits sol·licitats, en primer lloc, per les places d'àmbit general; en segon lloc, per les places d'àmbit jurídic, i, en tercer lloc, per les places d'àmbit econòmic.

L'ordre de preferències indicat pels aspirants en les respectives sol·licituds de participació només podrà ésser objecte d'alteració o modificació dins el termini a què fa referència la base 6.2.

1.5 Les funcions que corresponen als funcionaris de l'escala superior d'administració general del cos superior d'Administració de la Generalitat de Catalunya, són les que estableix la disposició addicional 6 del Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre.

1.6 La realització d'aquest procés selectiu s'ajusta al que estableixen l'article 103 de la Constitució espanyola; a la normativa estatal bàsica recollida a la Llei 30/1984, de 2 d'agost, i posteriors modificacions legislatives; al Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre; a la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal; a la Llei 1/1998, de 7 de gener, de política lingüística; al Decret 161/2002, d'11 de juny, sobre l'acreditació del coneixement del català i aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya; a l'Ordre CLT/197/2002, de 12 de juny, sobre els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Direcció General de Política Lingüística; al Decret 28/1986, de 30 de gener, del Reglament de selecció de personal; al Decret 65/1987, de 15 de gener, pel qual s'aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball, de promoció professional i de promoció interna, quant a les normes reguladores de la promoció interna; al Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l'Administració de la Generalitat

de Catalunya; al Decret 66/1999, de 9 de març, sobre l'accés a la funció pública de les persones amb discapacitat i dels equips de valoració multiprofessional, i a aquestes bases.

1.7 Els aspirants, al llarg del procés selectiu, han d'acreditar el coneixement de la llengua catalana, tant en la expressió oral com en la escrita, en el grau adequat a les funcions pròpies de l'escala superior d'administració general.

-2 Requisits de participació a la convocatòria

2.1 Per ser admesos en el procés selectiu, els aspirants han de complir els requisits següents:

2.1.1 Haver complert 18 anys i no superar l'edat establerta per a la jubilació forçosa.

2.1.2 Tenir un dels títols acadèmics següents, o estar en condicions d'obtenir-lo:

Per a les places de l'escala superior d'administració general, àmbit jurídic: llicenciat en dret.

Per a les places de l'escala superior d'administració general, àmbit econòmic: llicenciat en administració i direcció d'empreses, en economia, en ciències actuarials i financeres, o qualsevol equivalent a aquests.

Per a les places de l'escala superior d'administració general, àmbit general: doctor, llicenciat, enginyer, arquitecte o equivalent.

Si es tracta d'un títol obtingut a l'estranger, cal disposar de la corresponent homologació del Ministeri...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR