RESOLUCIÓ ARP/3137/2003, de 13 d'octubre, de convocatòria del procés selectiu de nou accés per proveir 2 places en règim de personal laboral fix del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca (núm. de registre de convocatòria L002/03).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

ARP/3137/2003, de 13 d'octubre, de convocatòria del procés selectiu de nou accés per proveir 2 places en règim de personal laboral fix del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca (núm. de registre de convocatòria L002/03).

Atès l'Acord de la Comissió de Govern per a Assumptes Institucionals i Socials de la Generalitat de 18 de març de 2003, d'aprovació de l'oferta d'ocupació pública per a l'any 2003 de 2 places per a personal laboral fix, publicat per Resolució GRI/842/2003, de 25 de març (DOGC núm. 3860, de 8.4.2003);

Atès el que estableix el V Conveni col·lectiu únic d'àmbit de Catalunya del personal laboral de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i a la resta de disposicions que siguin d'aplicació;

Atesa la Llei 1/1998, de 7 de gener, de política lingüística, i la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya;

Atès el que preveuen l'article 18 i la disposició transitòria V del V Conveni col·lectiu únic i l'article 12 de la Llei 15/2000, de 29 de desembre, de mesures fiscals i administratives, pel qual s'afegeix una disposició transitòria dotzena al Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública.

Atesa la relació de llocs de treball de personal laboral de l'Administració de la Generalitat de Catalunya;

Vist que la Intervenció Delegada del Departament ha dut a terme el corresponent tràmit d'intervenció;

En ús de les competències que m'atribueix l'article 20.5 del V Conveni col·lectiu únic de l'àmbit de Catalunya del personal laboral de la Generalitat de Catalunya, i d'acord amb el que estableix l'article 80 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat,

Resolc:

Convocar el procés selectiu de nou accés per cobrir 2 places en règim de personal laboral fix (núm. de registre de convocatòria L002/03), de conformitat amb les bases que figuren a l'annex 1 d'aquesta Resolució i d'acord amb el programa de temes indicat a l'annex 3.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, els interessats podran interposar recurs potestatiu de reposició davant el secretari general del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, o directament recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la publicació al DOGC.

Igualment, els interessats poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 13 d'octubre de 2003

Germà Gordó i Aubarell

Secretari general

Annex 1

Bases de la convocatòria

.1 Normes generals

1.1 Es convoca el procés selectiu de nou accés per proveir 2 places de personal laboral fix del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

Els llocs de treball objecte d'aquesta convocatòria, així com les funcions que els corresponen, són els que es detallen a l' annex 2 d'aquesta Resolució.

Les places que s'especifiquen a l'annex 2 d'aquesta resolució són a funcionaritzar, (disposició transitòria V del V Conveni col·lectiu únic i article 12 de la Llei 15/2000, de 29 de desembre, de mesures fiscals i administratives, pel qual s'afegeix una disposició transitòria dotzena al Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre).

1.2 La realització d'aquest procés selectiu s'ajusta al que estableixen el V Conveni col·lectiu únic de l'àmbit de Catalunya del personal laboral de la Generalitat de Catalunya; la Llei 15/1997, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, quant a les taxes d'inscripció en les convocatòries per a la selecció de personal; la Llei 1/1998, de 7 de gener, de política lingüística; el Decret 161/2002, d'11 de juny, sobre l'acreditació del coneixement del català i l'aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya; l'Ordre CLT197/2002 de 12 de juny, sobre els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Direcció General de Política Lingüística; el Decret 389/1996, de 2 de desembre, pel qual es regula l'accés dels ciutadans dels estats membres de la Unió Europea a la Funció Pública de l'Administració de la Generalitat; el Decret 66/1999, de 9 de març, sobre l'accés a la funció pública de les persones amb discapacitat i dels equips de valoració multiprofessional; i les presents bases.

1.3 Els aspirants al llarg del procés selectiu han de acreditar el coneixement de la llengua catalana, tant en la expressió oral com en l'escrita, en el grau adequat a les funcions pròpies de les places convocades.

1.4 Els aspirants admesos en el procés selectiu que no tinguin la nacionalitat espanyola han d'acreditar el coneixement de la llengua castellana, tant en l'expressió oral com en l'escrita, en el grau adequat a l'exercici de les funcions pròpies convocades.

.2 Requisits generals de participació a la convocatòria

2.1 Per ser admesos en el procés selectiu els aspirants han de complir els requisits generals següents:

2.1.1 Tenir la nacionalitat espanyola o la dels altres estats membres de la Unió Europea o la dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors.

També podran ser admesos el cònjuge, els descendents i els descendents del cònjuge, tant dels ciutadans espanyols com dels nacionals dels altres estats membres de la Unió Europea o dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, sempre que els cònjuges no estiguin separats de dret i, pel que fa als descendents, siguin menors de vint-i-un anys o majors d'aquesta edat però que visquin a càrrec dels seus progenitors.

D'acord amb la Llei orgànica 4/2000, d'11 de gener, sobre drets i llibertats dels estrangers a Espanya i la seva integració social, reformada per la Llei orgànica 8/2000, de 22 de desembre, els estrangers residents a Espanya podran participar, d'acord amb els principis constitucionals d'igualtat, mèrit, capacitat i publicitat, en les convocatòries d'accés, sempre que reuneixin els requisits exigits a la convocatòria i els que siguin exigits e la normativa vigent.

2.1.2 Haver complert 18 anys i no superar l'edat establerta per a la jubilació forçosa.

2.1.3 Posseir la titulació que es detalla a continuació, per a cada plaça o estar en condicions d'obtenir-la. Si es tracta d'un títol obtingut a l'estranger, cal disposar de la corresponent homologació del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.

a) Per a la plaça amb codi 1, posseir títol universitari de grau superior o equivalent o estar en condicions d'obtenir-lo.

b) Per a la plaça amb codi 2, posseir un títol universitari de grau mitjà o equivalent o estar en condicions d'obtenir-lo.

2.1.4 Satisfer els drets d'examen.

2.1.5 Posseir la capacitat física i psíquica necessària per a l'exercici de les funcions pròpies de les places convocades.

2.1.6 No estar inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques ni estar separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol administració pública.

2.1.7 D'acord amb l'article 17.3 del V Conveni, per a l'accés a tots els grups professionals serà necessari el nivell de titulació requerida per a cada grup, sens perjudici del que determina la disposició transitòria IV, respecte a les ofertes d'ocupació públiques 2000-2003 per al personal laboral temporal contractat amb anterioritat a l'entrada en vigor del IV Conveni.

El personal laboral que presti els seus serveis professionals a l'Administració de la Generalitat amb un contracte de treball de caràcter temporal subscrit bé en raó de la seva titulació, bé per la seva capacitat provada en el desenvolupament professional, vigent en data 20 de novembre de 1998, podrà participar en aquesta convocatòria si en el supòsit de no reunir el requisit establert a la base 2.1.3 disposa de capacitat professional provada en relació amb la plaça a què opti, i reuneix la resta de requisits d'aquesta convocatòria.

A aquests efectes s'entendrà com a capacitat provada l'experiència professional en el desenvolupament de les funcions pròpies del lloc de treball, adquirida en activitats professionals anteriors, i demostrada durant el període de prova previst a la base 12 de la convocatòria.

2.1.8 Aquests requisits s'han de complir el darrer dia del termini de presentació de sol·licituds i s'han de continuar complint fins a la data d'inici de la relació laboral fixa.

.3 Sol·licituds

3.1 Presentació de sol·licituds.

Les sol·licituds per prendre part en aquesta convocatòria, s'han d'adreçar al secretari general del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, Gran Via de les Corts Catalanes, 612-614, 08007 Barcelona, formalitzades en un model normalitzat, d'acord amb les instruccions que figuren a l'annex 5.

3.2 Aquestes sol·licituds són a disposició dels interessats als registres de les unitats que s'indiquen a l'annex 4.

3.3. El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies naturals comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria al DOGC.

3.4 Les sol·licituds es poden presentar a les adreces detallades a l'annex 4. Així mateix, també es podran presentar, dins el termini que estableix la base anterior, pels mitjans que estableix l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre.

.4 Drets d'examen

4.1 D'acord amb el que preveu la normativa vigent en matèria de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, per inscriure's a la convocatòria els aspirants han de satisfer la taxa corresponent al grup del lloc o llocs de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR