RESOLUCIÓ GRI/2170/2003, de 27 de juny, de convocatòria per a la provisió, pel sistema de lliure designació, d'un lloc singular a la Direcció General d'Administració Local (convocatòria de provisió núm. GO/016/03).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorConsorci Català de Promoció Exterior de la Cultura
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

GRI/2170/2003, de 27 de juny, de convocatòria per a la provisió, pel sistema de lliure designació, d'un lloc singular a la Direcció General d'Administració Local (convocatòria de provisió núm. GO/016/03).

Al Departament de Governació i Relacions Institucionals hi ha vacant el lloc de responsable d'Assistència Jurídica Local de la Direcció General d'Administració Local.

L'esmentat lloc de treball consta a la vigent relació de llocs de treball del personal funcionari de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i la descripció del lloc de treball ha estat inclosa en el manual d'organització del Departament de Governació i Relacions Institucionals.

En conseqüència, d'acord amb el que estableix el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i vist l'informe de la Intervenció Delegada,

Resolc:

.1 Convocar, pel sistema de lliure designació, el lloc de responsable d'Assistència Jurídica de la Direcció General d'Administració Local del Departament de Governació i Relacions Institucionals, que es descriu a l'annex 1 d'aquesta Resolució.

.2 Aprovar les bases que consten en l'annex 2 d'aquesta Resolució.

.3 Les sol·licituds s'han de presentar al Registre general del Departament de Governació i Relacions Institucionals (Via Laietana, 26, de Barcelona) en el termini de quinze dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al DOGC.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, els interessats poden interposar recurs potestatiu de reposició davant la secretària general del Departament de Governació i Relacions Institucionals, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la publicació o bé recurs contenciós administratiu, davant els jutjats contenciosos administratius, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació.

Barcelona, 27 de juny de 2003

P. D. (Resolució de 7.5.2002, DOGC de 21.5.2002)

M. Àngels Barbarà i Fondevila

Secretària general

Annex 1

Descripció dels llocs de treball

.1 Característiques del lloc de treball

Plaça 1:

Nom del lloc: responsable d'Assistència Jurídica Local.

Unitat directiva: Direcció General d'Administració Local.

Localitat: Barcelona.

Nivell: 28.

Complement específic: 26.557,68 euros.

Horari: normal.

Tipus de lloc: singular.

Forma de provisió: lliure designació.

.2 Requisits de participació

Grup: A

Mobilitat: Administració de la Generalitat de Catalunya.

Col·lectiu de cossos: únicament d'administració general del grup corresponent.

Especificació de cossos: cos superior d'administració de la Generalitat de Catalunya.

.3 Requisit de coneixement de la llengua catalana

Coneixement oral i escrit de la llengua catalana de nivell C de la Direcció General de Política Lingüística, o equivalent.

.4 Contingut funcional

4.1 Missió:

Realitzar tasques de suport en l'àmbit de les funcions de direcció, planificació i coordinació pròpies del subdirector general d'Assistència Jurídica i Règim Local en matèria de règim jurídic, d'acord...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR