RESOLUCIÓ GAP/3558/2005, de 5 de desembre, de convocatòria per a la provisió, pel sistema de lliure designació, d'un lloc singular a la Secretaria d'Administració i Funció Pública (convocatòria de provisió núm. GO/014/05).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Governacio i Administracions Publiques
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

GAP/3558/2005, de 5 de desembre, de convocatòria per a la provisió, pel sistema de lliure designació, d'un lloc singular a la Secretaria d'Administració i Funció Pública (convocatòria de provisió núm. GO/014/05).

Al Departament de Governació i Administracions Públiques hi ha vacant el lloc de secretari/ària del/de la secretari/ària sectorial.

L' esmentat lloc de treball consta a la relació de llocs de treball vigent del personal funcionari de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i la descripció del lloc de treball ha estat inclosa en el manual d'organització del Departament de Governació i Administracions Públiques.

En conseqüència, d'acord amb el que estableix el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i vist l'informe de la Intervenció Delegada,

Resolc:

.1 Convocar, pel sistema de lliure designació, la provisió del lloc secretari/ària del/de la secretari/ària sectorial (convocatòria de provisió núm. GO/014/05), que es descriu a l'annex 1 d'aquesta Resolució.

.2 Aprovar les bases que consten en l'annex 2 d'aquesta Resolució.

.3 Les sol·licituds s'han de presentar, en el termini de quinze dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al DOGC, al Registre general del Departament de Governació i Administracions Públiques (Via Laietana, 26, 08003 Barcelona); al registre dels serveis territorials del Departament a Barcelona (Via Laietana, 14, 08003 Barcelona), a Girona (Gran Via de Jaume I, 9, 17001 Girona), a Lleida (Lluís Companys, 1, 25003 Lleida), a Tarragona (Sant Francesc, 3, 43071 Tarragona) o a les Terres de l'Ebre (Doctor Ferran, 6-8, 43500 Tortosa), o per qualsevol altre dels mitjans que preveu la Llei 30/1992, de 26 de novembre.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs potestatiu de reposició davant el secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la publicació, o bé recurs contenciós administratiu, davant els jutjats contenciosos administratius, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la publicació.

Barcelona, 5 de desembre de 2005

P. D. (Resolució GAP/618/2004, DOGC de 19.3.2004)

Ramon Canal i Comaposada

Secretari general

Annex 1

Descripció del lloc de treball

.1 Característiques del lloc de treball

Nom del lloc: secretari/ària del/de la secretari/ària sectorial.

Departament: Governació i Administracions Públiques.

Unitat orgànica: Secretaria d'Administració i Funció Pública.

Localitat: Barcelona.

Nivell: 16.

Complement específic: 8.885,88 euros.

Horari: dedicació especial amb jornada superior a la normal.

Tipus de lloc: singular.

Forma de provisió: lliure designació.

.2 Requisits de participació

Grup: C i D.

Mobilitat: Administració de la Generalitat de Catalunya.

Col·lectiu de cossos: cossos o escales d'administració general del grup corresponent.

Especificació de cossos: cos...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR