RESOLUCIÓ GAP/1076/2009, de 15 d'abril, de convocatòria per a la provisió pel sistema de lliure designació de tres llocs singulars al Departament de Governació i Administracions Públiques (convocatòria de provisió núm. GO/006/09).

SecciónDiversos
EmisorDepartament de Governacio i Administracions Publiques
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

GAP/1076/2009, de 15 d'abril, de convocatòria per a la provisió pel sistema de lliure designació de tres llocs singulars al Departament de Governació i Administracions Públiques (convocatòria de provisió núm. GO/006/09).

Al Departament de Governació i Administracions Públiques hi ha vacants el lloc de secretari/ària del/de la director/a general d'Acció Comunitària, el lloc de secretari/ària del/de la director/a general de Modernització de l'Administració i el lloc de secretari/ària del/de la secretari/ària general d'Acció Ciutadana.

Els esmentats llocs de treballs consten a la vigent relació de llocs de treball del personal funcionari de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i la descripció del lloc de treball ha estat inclosa en el manual d'organització del Departament de Governació i Administracions Públiques.

En conseqüència, d'acord amb el que estableix el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i vist l'informe de la Intervenció Delegada,

Resolc:

.1 Obrir la convocatòria per a la provisió, pel sistema de lliure designació, del lloc de secretari/ària del/de la director/a general d'Acció Comunitària, el lloc de secretari/ària del/de la director/a general de Modernització de l'Administració, i el lloc de secretari/ària del/de la secretari/ària general d'Acció Ciutadana del Departament de Governació i Administracions Públiques (convocatòria de provisió núm. GO/006/09), els quals es descriuen en l'annex 1 d'aquesta Resolució.

.2 Aprovar les bases corresponents, que consten en l'annex 2 d'aquesta Resolució.

.3 Les sol·licituds s'han de presentar en el termini de quinze dies hàbils comptats de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al DOGC en el Registre general del Departament de Governació i Administracions Públiques (Via Laietana, 26, 08003 Barcelona); en el dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona (Diputació, 303, 08009 Barcelona), Girona (Gran Via de Jaume I, 9, 17001 Girona), Lleida (Lluís Companys, 1, 25003 Lleida), Tarragona (Sant Francesc, 3, 43071 Tarragona) i les Terres de l'Ebre (Montcada, 23, 43500 Tortosa), o per qualsevol altre dels mitjans que preveu la Llei 30/1992, de 26 de novembre.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs potestatiu de reposició davant el secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques en el termini d'un mes comptat a partir de l'endemà de la publicació, o bé recurs contenciós administratiu, davant els jutjats contenciosos administratius, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la publicació.

Barcelona, 15 d'abril de 2009

P. D. (Resolució GAP/1417/2007, DOGC de 16.5.2007)

Jaume Oliveras i Maristany

Secretari general

Annex 1

Descripció dels llocs de treball

.1 Característiques dels llocs de treball

Nom dels llocs:

Plaça 1 i 2: secretari/ària de director/a general.

Plaça 3: secretari/ària del secretari/ària general.

Unitat directiva:

Plaça 1: Direcció General d'Acció Comunitària.

Plaça 2: Direcció General de Modernització de l'Administració.

Plaça 3: Secretaria d'Acció Ciutadana.

Localitat: Barcelona.

Nivell: 16.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR