RESOLUCIÓ JUS/716/2005, de 16 de març, de convocatòria per a la provisió, pel sistema de lliure designació, del lloc de subdirector/a general de Sistemes d'Informació i Comunicació de la Secretaria General del Departament de Justícia (convocatòria de provisió núm. JUS/001/05).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Justícia
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

JUS/716/2005, de 16 de març, de convocatòria per a la provisió, pel sistema de lliure designació, del lloc de subdirector/a general de Sistemes d'Informació i Comunicació de la Secretaria General del Departament de Justícia (convocatòria de provisió núm. JUS/001/05).

Al Departament de Justícia hi ha vacant el lloc de subdirector/a general de Sistemes d'Informació i Comunicació de la Secretaria General.

El Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa enun Text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública (DOGC núm. 2509, de 3.11.1997); el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l'Administració de la Generalitat de Catalunya (DOGC núm. 2398, de 26.5.1997), i altres disposicions complementàries, regulen els sistemes de provisió dels llocs de treball.

El titular de l'òrgan directiu del Departament de Justícia ha proposat la provisió d'aquest lloc de treball.

El lloc de treball esmentat consta a la vigent relació de llocs de treball del personal funcionari de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i la descripció del lloc detreball ha estat inclosa en el manual d'organització del Departament de Justícia.

La Intervenció Delegada d'aquest Departament ha dut a terme el corresponent tràmit d'intervenció.

L'article 94.1 de l'esmentat Decret 123/1997, de 13 de maig, disposa que el titular del departament on estigui adscrita la plaça serà el competent per efectuar la resolució que aprovi la convocatòria de lliure designació.

De conformitat amb l'article 80 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Resolc:

Article 1

Convocar, pel sistema de lliure designació, la provisió del lloc de subdirector/a general de Sistemes d'Informació i Comunicació de la Secretaria General, que es detalla a l'annex 2, d'acord amb las bases que figuren a l'annex 1 d'aquesta Resolució.

Article 2

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar, amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant aquest òrgan en el termini d'un mes, d'acord amb el que estableixen els articles 107, 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, o bé recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu de Barcelona en el termini de dos mesos, de conformitat amb el que disposen els articles 8.2.a), 14.2, 25 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, ambdós terminis a comptar des de l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. Transcorregut un mes de la interposició del recurs de reposició sense que se'n notifiqui la resolució, es podrà entendre desestimat i es podrà interposar recurs contenciós administratiu en el termini de sis mesos a comptar de l'endemà d'aquell en què es produeixi l'acte presumpte desestimatori del recurs.

Igualment, els interessats poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 16 de març de 2005

Josep M. Vallès

Conseller de Justícia

Annex 1

Bases

.1 Lloc de treball

Es convoca la provisió, pel sistema de lliure designació, del llocde subdirector/a general de Sistemes d'Informació i Comunicació de la Secretaria General, les característiques del qual són les que consten a l'apartat 1 de l'annex 2 d'aquesta convocatòria.

.2 Contingut funcional

El contingut funcional del lloc de treball a proveir és el que consta a l'apartat 4 de l'annex 2 d'aquesta convocatòria.

.3 Requisits de participació

3.1 Pot participar en aquesta convocatòria el personal funcionari al servei de qualsevol administració indistintament que compleixi els requisits i les condicions que estableix la normativa vigent i, en concret, els que determina la relació de llocs de treball, d'acord amb el que consta a l'apartat 2 de l'annex 2 d'aquesta convocatòria, de conformitat amb el següent:

3.1.1 El personal funcionari esmentat pot trobar-se en qualsevol de les situacions administratives que preveu la normativa.

3.1.2 També podrà participar-hi el personal funcionari no integrat que presti serveis a l'Administració de la Generalitat de Catalunya i que pertanyi a cossos o escales del grup de titulació en què estigui classificat el lloc objecte de convocatòria, sempre que compleixi els requisits i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR