RESOLUCIÓ GRI/2447/2003, de 6 d'agost, per la qual es modifica l'annex 1 de la resolució de convocatòria del procés selectiu, torn de reserva especial, per a l'accés al cos subaltern d'Administració de la Generalitat (núm. de registre de la convocatòria 095).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorConsorci Català de Promoció Exterior de la Cultura
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

GRI/2447/2003, de 6 d'agost, per la qual es modifica l'annex 1 de la resolució de convocatòria del procés selectiu, torn de reserva especial, per a l'accés al cos subaltern d'Administració de la Generalitat (núm. de registre de la convocatòria 095).

Mitjançant la resolució GRI/2362/2003, de 23 de juliol (DOGC núm. 3938, de 1.8.2003), de convocatòria del procés selectiu de referència, es van aprovar les bases de la convocatòria;

Vista l'errada material en el redactat de la base 8 de l'annex 1, relativa a les proves de la fase de oposició;

Atès el que disposa l'article 105.2 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú;

D'acord amb el que preveu l'article 6.2 del Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, modificat per l'article 1.4 de la Llei 25/1998, de 31 de desembre, de mesures administratives, fiscals i d'adaptació a l'euro, i de conformitat amb el que estableix l'article 80 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Resolc:

.1 Modificar el contingut de la base 8 que queda redactada de la manera següent:

".8 Procediment de selecció. Qualificacions

"El procediment de selecció dels aspirants és el d'oposició.

"El procés està constituït per les proves que s'indiquen a continuació:

"a) Primera prova.

"De caràcter obligatori i eliminatori.

"Consisteix en la resolució d'un qüestionari tipus test de 40 preguntes amb quatre respostes alternatives sobre el temari aprovat per Resolució de 30 de juny de 1997 (DOGC núm. 2426, de 4.7.1997).

"Als efectes de qualificar aquesta prova, únicament es tindran en compte les respostes contestades correctament.

"El tribunal fixarà el temps per realitzar aquesta prova, que no podrà ser superior a 1 hora i 30 minuts. La qualificació la prova és de 0 a 10 punts. La puntuació mínima per superar-lo és de 5 punts.

"b) Segona prova.

"De caràcter obligatori i eliminatori.

"Consisteix a realitzar davant membres del tribunal i, si escau, amb els assessors especialistes que aquest designi, una prova de coneixements de llengua catalana que consta de dues parts.

"Primera: consisteix en un exercici escrit on s'avaluaran els coneixements pràctics de llengua catalana, mitjançant sis blocs de preguntes sobre aspectes lingüístics relacionats amb les funcions indicades a la base 1.2.

"Segona: s'hi avaluarà l'expressió oral mitjançant una conversa i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR