ORDRE PTO/489/2003, de 28 de novembre, per la qual es fa pública la convocatòria d'ajuts per a la publicació i la distribució de treballs de fi de carrera en matèria de ports o activitats marítimes i se n'aproven les bases.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyOrdre

ORDRE PTO/489/2003, de 28 de novembre, per la qual es fa pública la convocatòria d'ajuts per a la publicació i la distribució de treballs de fi de carrera en matèria de ports o activitats marítimes i se n'aproven les bases.

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya, mitjançant la Direcció General de Ports i Transports, en el seu Pla editorial anual i en virtut de les competències que té encomanades en matèria de ports i activitats marítimes, està interessada en la publicació i la distribució de treballs de fi de carrera d'estudiants de les universitats públiques o privades catalanes.

Amb aquesta convocatòria es volen fomentar noves idees per al sector portuari i d'activitats marítimes i estimular l'aportació de nous projectes i propostes.

Per tot això, d'acord amb el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Es fa pública la convocatòria d'ajuts per a la publicació i la distribució de treballs de fi de carrera en matèria de ports o activitats marítimes per a l'any 2003.

Les despeses generades tant per la publicació dels treballs com per la seva distribució posterior les assumeix el Departament de Política Territorial i Obres Públiques, i s'han d'imputar a la posició pressupostària D/489160000/5324 del centre gestor 1601, per un import total màxim de 6.000 euros.

Article 2

S'aproven les bases que regulen la concessió dels ajuts de la Generalitat de Catalunya per a la publicació i la distribució de treballs de fi de carrera en matèria de ports o activitats marítimes que figuren a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 3

El termini de presentació de sol·licituds és de dos mesos comptador des de l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre.

Barcelona, 28 de novembre de 2003

Felip Puig i Godes

Conseller de Política Territorial

i Obres Públiques

Annex

Bases

.1 Objectiu

L'objectiu dels ajuts de la Generalitat de Catalunya per a la publicació i la distribució de treballs de fi de carrera en matèria de ports o activitats marítimes és el de premiar els estudiants que amb els seus treballs contribueixin a potenciar i desenvolupar el sector portuari i d'activitats marítimes.

.2 Beneficiaris

Poden optar als ajuts les persones físiques amb domicili a Catalunya que hagin presentat un treball de fi de carrera a qualsevol universitat pública o privada catalana.

.3...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR