ORDRE EDU/421/2006, de 8 d'agost, de convocatòria del XII Premi Pere Calders de Literatura Catalana.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/421/2006, de 8 d'agost, de convocatòria del XII Premi Pere Calders de Literatura Catalana.

El Departament d'Educació i Universitats impulsa la creació literària en llengua catalana per part dels docents, mitjançant la convocatòria anual del Premi Pere Calders de Literatura Catalana.

Tot i que la professionalització dels escriptors i escriptores ja és possible des que la nostra literatura va entrar en un procés de plena normalització, bona part d'aquests escriptors i escriptores catalans també es dediquen professionalment a la docència en els nivells d'educació infantil, primària i secundària.

Per aquest motiu, el Departament d'Educació i Universitats de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya i l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, convoca per dotzena vegada el Premi Pere Calders de Literatura Catalana. La concessió d'aquest premi té com a objectiu tant el reconeixement públic de la tasca literària del personal docent, com de la tasca docent dels escriptors i escriptores. Ensems, es vol potenciar la creació literària en llengua catalana i difondre el gust per la lectura en el món de l'ensenyament.

Per tot això, de conformitat amb el que estableix la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i a proposta de la Direcció General d'Ordenació i Innovació Educativa,

Ordeno:

Article 1

Convocar el XII Premi Pere Calders de Literatura Catalana.

Article 2

Aprovar les bases que han de regir aquesta convocatòria i que es publiquen com a annex a aquesta Ordre.

Article 3

La dotació del premi és de 6.100,00 euros, els quals es faran efectius amb càrrec a la posició pressupostària D/48300100/4230 de l'òrgan gestor EN02 del pressupost de l'any 2006.

Contra aquesta Ordre, que exhaureix la via administrativa, els interessats poden interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de dos mesos comptats a partir de l'endemà de la seva publicació al DOGC, de conformitat amb el que preveu l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Així mateix, poden interposar potestativament recurs...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR