ORDRE EDU/472/2006, de 2 d'octubre, de convocatòria del XIIIè Premi Rafael Farré.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/472/2006, de 2 d'octubre, de convocatòria del XIIIè Premi Rafael Farré.

A fi de promoure la redacció de textos escrits en llengua catalana entre les persones inscrites en els centres i aules de formació de persones adultes, tot rememorant la figura d'en Rafael Farré i el seu legat personal i professional en l'àmbit de la formació de persones adultes, la Generalitat va instaurar l'any 1995 el Premi Rafael Farré de narrativa curta amb periodicitat anual.

Enguany és procedent convocar la tretzena edició del Premi esmentat.

Per tot això, de conformitat amb el que estableix la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i el capítol IX del text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i a proposta de la Direcció General de Formació Professional i Educació Permanent,

Ordeno:

Article 1

Convocar el XIIIè Premi Rafael Farré, de narrativa curta, entre l'alumnat dels centres i aules de formació de persones adultes.

Article 2

2.1 La despesa derivada del lliurament dels premis és d'un import total màxim de 5.200,00 euros, amb càrrec a la posició pressupostària D/480000100/4250 del centre gestor EN05, del pressupost de l'any 2007, condicionada a l'aprovació dels presssupostos corresponents.

2.2 El desglossament dels premis a concedir és el següent:

  1. Persones inscrites en els ensenyaments inicials i bàsics, ensenyaments de llengua catalana o el cicle de formació instrumental de formació de persones adultes: un per a narracions i un per a articles d'opinió, de 1.000,00 euros cadascun i dos accèssits, un per a les narracions i un altre per als articles d'opinió dotats amb 300,00 euros cadascun.

  2. Persones inscrites en el cicle d'educació secundària, en els cursos de preparació de proves d'accés a cicles formatius i a la universitat i en altres activitats formatives per a persones adultes: un per a narracions i un per a articles d'opinió, de 1.000,00 euros cadascun i dos accèssits, un per a les narracions i un altre per als articles d'opinió dotats també amb 300,00 euros cadascun.

A l'import dels dos premis Rafael Farré corresponents a les dues modalitats els serà d'aplicació la retenció corresponent de l'IRPF.

Article 3

Aprovar les bases que es publiquen com a annex a aquesta Ordre.

Contra aquesta Ordre, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR