ORDRE de 28 de juny de 1989, de convocatòria de concurs de trasllats entre els professors propietaris definitius de places de formació permanent d'adults.

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorJunta de Residus
Rango de LeyOrdre

De conformitat amb el que disposen el Decret 361/1983, de 4 d'agost (DOGC de 7.9.1983) i l'Ordre de 20 de maig de 1986 (DOGC de 31.5.1986), i per tal de proveir les places vacants existens als centres i les aules públics de formació permanent d'adults de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Es convoca concurs de trasllats entre els professors propietaris definitius de places de formació permanent d'adults per tal de proveir les vacants existents en data 31 de desembre de 1988, les quals es detallen a l'annex d'aquesta Ordre, amb indicació de les seves característiques específiques.

Article 2

Són considerades places vacants aquelles a les quals malgrat haver estat adjudicades per un concurs de confirmació, d'accés o de trasllat, el professor adjudicatari ha renunciat o en les quals no ha estat confirmat com a propietari definitiu, i que en data 31 de desembre de 1988 estaven ocupades per un interí, un professor propietari provisional o un professor propietari definitiu en comissió de serveis; i també aquelles que han estat creades legalment i no han estat mai adjudicades.

Article 3

Podran participar en aquest concurs de trasllats els funcionaris del cos de professors d'EGB que siguin propietaris definitius d'una plaça de formació permanent d'adults i que acreditin un mínim de dos anys de permanència al centre o aula des de la qual hi participin. Als únics efectes d'acreditar la permanència al centre o aula, serà computable el present curs acadèmic.

Article 4

En aquest concurs de trasllats podran optar per una plaça vacant determinada els professors que reuneixin els requisits exigits.

Article 5

Podran concursar per a places vacants que requereixen titulació específica de Llengua i literatura catalanes els professors propietaris definitius de places de formació permanent d'adults que estiguin en possessió d'algun dels títols o requisits següents: 5.1 Títol de llicenciat. De la Universitat de Barcelona: Títol de llicenciat en Filosofia i lletres, secció de Filologia romànica, fins a l'any 1967. Títol de llicenciat en Filosofia i lletres, secció de Filologia romànica (subsecció de català), des de l'any 1972 fins al 1977. Títol de llicenciat en Filosofia i lletres, secció de Filologia hispànica, des de l'any 1968 fins al 1971. Títol de llicenciat en Filosofia i lletres, secció de Filologia catalana. Títol de llicenciat en Filologia, secció de Filologia catalana. De la Universitat Autònoma de Barcelona: Títol de llicenciat en Filosofia i lletres, secció de Filologia hispànica, des de l'any 1973 fins al 1977. Títol de llicenciat en Filosofia i lletres, secció de Filologia catalana. Altres universitats: Títol de llicenciat en Filosofia i lletres, secció de Filologia romànica o hispànica. Títol de llicenciat en Filologia, secció Filologia romànica o hispànica. En ambdós casos caldrà l'informe favorable de la Comissió tècnica, una vegada estudiades les circumstàncies que concorrin en el titular. 5.2 Diploma de mestre de català atorgat per la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona o la Universitat Politècnica de Catalunya. 5.3 Haver superat les proves del primer cicle de reciclatge. 5.4 Procedir de promocions d'escoles universitàries de formació de professorat habilitades a aquest efecte. 5.5 Haver superat les proves del mòdul II dels cursos de normalització lingüística per al professorat d'ensenyament primari.

Article 6

Podran concursar per a places vacants de disseny general els professors propietaris definitius de formació permanent d'adults que reuneixin les condicions indicades en els articles 3, 4 i, si escau, el 5 d'aquesta Ordre.

Article 7

Podran concursar per a les places vacants de l'àrea de Filologia els professors propietaris definitius de places de formació permanent d'adults que estiguin en possessió d'alguns dels títols o requisits següents: Títol de diplomat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR