RESOLUCIÓ IRP/3564/2008, de 22 d'octubre, per la qual es convoquen cinc beques de col·laboració en tasques de gestió de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut de Seguretat Pública de Catalunya
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

IRP/3564/2008, de 22 d'octubre, per la qual es convoquen cinc beques de col·laboració en tasques de gestió de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

A l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya li correspon, d'acord amb la Llei 10/2007, del 30 de juliol, de creació de l'Institut, la formació i recerca per a l'adquisició de qualificacions i competències professionals en l'àmbit de la seguretat.

Atès que l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya vol potenciar la col·laboració d'estudiants, diplomats i llicenciats en l'àmbit de la gestió per tal que l'experiència que assoleixin enriqueixi la seva formació acadèmica a la vegada que els dóna una experiència pràctica del funcionament de l'Administració i els prepara per al seu exercici professional;

Per tot això, d'acord amb el que preveu el capítol 9 del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya i la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions,

Resolc:

Article 1

Obrir la convocatòria per adjudicar cinc beques de col·laboració en tasques de gestió de la Subdirecció General de Formació de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya per a diplomats en gestió i administració pública, llicenciats en ciències polítiques i de l'administració, en sociologia, en pedagogia, en psicopedagogia, en dret, en filologia o en periodisme i estudiants d'aquesta diplomatura o d'alguna d'aquestes llicenciatures que acreditin haver realitzat o estar realitzant el tercer curs dels esmentats estudis per les universitats catalanes.

Article 2

Aquesta convocatòria s'obre amb càrrec a la partida 6208/D/4800000100/2240, del pressupost de despeses de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya per a l'any 2009, per un import màxim de 53.500,00 euros. L'atorgament de les beques resta condicionat al fet que en els pressupostos de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, que s'aprovin per a l'exercici 2009, hi hagi crèdit suficient en l'aplicació pressupostària corresponent.

Article 3

Aprovar les bases que han de regir la col·laboració objecte de la convocatòria i el desenvolupament del concurs esmentat, les quals es publiquen a l'annex d'aquesta Resolució.

Mollet del Vallès, 22 d'octubre de 2008

Carlos González Zorrilla

Director

Annex

  1. Règim jurídic

    El règim jurídic aplicable a aquesta beca és el que preveu el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya i la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

  2. Objecte

    La concessió de cinc beques de col·laboració en tasques de gestió de la Subdirecció General de Formació de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

  3. Finalitat

    Les beques de col·laboració tenen per finalitat l'augment de la formació teoricopràctica i la preparació professional dels estudiants, diplomats o llicenciats seleccionats, a través de la seva participació en tasques de suport a les activitats de formació de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya que els qualifica per al seu futur professional més immediat.

  4. Destinataris/àries

    Poden sol·licitar aquestes beques les persones físiques que reuneixin els requisits següents:

    1. Diplomats en gestió i administració pública, llicenciats en ciències polítiques i de l'administració, en sociologia, en...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR