ORDRE ARP/52/2004, d'1 de març, per la qual es convoquen ajuts a les intervencions estructurals en el sector de la pesca per a l'any 2004.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE ARP/52/2004, d'1 de març, per la qual es convoquen ajuts a les intervencions estructurals en el sector de la pesca per a l'any 2004.

L'Ordre ARP/409/2002, de 25 de novembre (DOGC núm. 3780, de 12.12.2002) aprova les bases reguladores dels ajuts que defineixen les modalitats i les condicions de les intervencions estructurals en el sector de la pesca.

L'article 3 d'aquesta Ordre preveu que cada any, mitjançant una ordre de convocatòria, s'obrirà el termini per a la presentació de les sol·licituds amb indicació de la dotació pressupostària que es destinarà a aquests ajuts i la partida amb càrrec a la qual es farà efectiva.

En conseqüència, d'acord amb l'article 90 del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article únic
  1. Convocar ajuts destinats a les intervencions estructurals en el sector de la pesca corresponents a l'any 2004, d'acord amb les bases reguladores aprovades per l'Ordre ARP/409/2002, de 25 de novembre, per a les línies següents: construcció i modernització de bucs pesquers, aqüicultura, foment de mesures socioeconòmiques, promoció de la pesca costera artesanal, promoció i recerca de noves sortides comercials, equipament de ports pesquers, protecció i desenvolupament dels recursos aquàtics, foment de les organitzacions de productors i foment d'accions realitzades pels professionals.

  2. El termini de presentació de sol·licituds dels ajuts convocats a l'apartat anterior serà des de l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre al DOGC fins al 15 d'abril de 2004.

  3. Convocar els ajuts corresponents a les embarcacions afectades pels plans de paralització temporal d'arrossegament dels ports de Tarragona, aprovats per la Resolució de la Direcció General de Pesca i Afers Marítims de 28 d'abril de 2003, així com els ajuts corresponents a les embarcacions afectades pels plans de paralització temporalde la flota d'encerclament de Catalunya, aprovats per la Resolució de la Direcció General de Pesca i Afers Marítims de 27 d'octubre de 2003.

  4. El termini de presentació de sol·licituds dels ajuts convocats a l'apartat anterior serà el següent:

    Plans de paralització temporal de la flota d'arrossegament dels ports de Tarragona: des de l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre al DOGC fins al 15 d'abril de 2004.

    Plans de paralització temporal de la flota d'encerclament dels...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR