CORRECCIÓ D'ERRADES al Decret 43/2019, de 25 de febrer, de reestructuració del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda (DOGC núm. 7820, de 28.2.2019).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda
Rango de LeyCorrecció d'errades

Havent observat unes errades al text del Decret esmentat, tramès al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i publicat al núm. 7820, de 28.2.2019, se'n detallen les correccions oportunes:

A l'apartat 2 de la disposició final cinquena, en la modificació de la lletra a) de l'apartat 3.1 del Decret 242/2007, de 6 de novembre, pel qual s'estableix el règim jurídic de la Comissió Assessora sobre la Publicitat Institucional, on diu:

“Direcció General de Difusió del Departament de la Presidència, que exerceix la vicepresidència de la Comissió.”

ha de dir:

“Direcció General de Difusió del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda, que exerceix la vicepresidència de la Comissió.”

A l'apartat 3 de la disposició final cinquena, en la modificació de l'article 4 del Decret 242/2007, de 6 de novembre, pel qual s'estableix el règim jurídic de la Comissió Assessora sobre la Publicitat Institucional, on diu:

“4. La Comissió Assessora sobre la Publicitat Institucional pot sol·licitar suport tècnic al Gabinet de Publicitat Institucional de la Direcció General de Difusió.”

ha de dir:

“4. La Comissió Assessora sobre la Publicitat Institucional pot sol·licitar suport tècnic a la Direcció General de Difusió.”

A la disposició final setena, on diu:

“1. Es modifica l'article 5 del Decret 221/2013, de 3 de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR