DECRET 354/1983, de 4 d'agost, pel qual es creen les Comissions de Coordinació amb les Diputacions Catalanes.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

Les Diputacions catalanes exerceixen, en una sèrie d'àmbits d'actuació, competències concurrents amb les que té assignades la Generalitat, la qual cosa determina la conveniència, per tal d'assolir una major efectivitat en el desenvolupament de les respectives activitats, d'establir un mecanisme de coordinació de caràcter institucional.

Amb aquesta finalitat i d'acord amb les Corporacions afectades, hom considera adient la creació de sengles Comissions de Coordinació en cadascuna de les àrees de Cultura, Ensenyament, Obres Públiques, Sanitat i Seguretat Social, Agricultura i Esports per tal d'establir les directrius bàsiques de l'actuació comuna en l'àmbit corresponent.

Conseqüentment, a proposta del Conseller de Governació i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- Es creen en cadascuna de les àrees de

Cultura, Ensenyament, Obres Públiques, Sanitat i Seguretat Social, Agricultura i Esports, sengles Comissions de Coordinació, que tindran com a finalitats principals les d'establir els criteris bàsics de l'actuació comuna en l'àmbit corresponent.

Article segon 1

Les Comissions de Coordinació estaran.

presidides, per delegació del President de la Generalitat, pel Conseller del Departament corresponent de la Generalitat i integrades pels Presidents de les quatre Diputacions catalanes. 2. El Conseller podrà estar assistit, en les esmentades Comissions de Coordinació, pel Secretari General o Director General competent per raó de la matèria, així com de les persones que per naturalesa dels temes a tractar es consideri adient. Els Presidents de les Diputacions podran, així mateix, requerir l'assistència, en les dites Comissions, dels Diputats Presidents de les respectives Comissions informatives i de les persones...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR